Rezultati pretrage

promet

 • PROMETNA POVEZANOST Župan sudjeluje u radu Trećeg godišnjeg foruma Strategije EU za Jadransku i Jonsku regiju (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/prometna--povezanost--zupan--sudjeluje--u--radu--treceg--godisnjeg--foruma--strategije--eu--za--jadr/0/100875/
  Župan Nikola Dobroslavić sudjeluje u radu Trećeg godišnjeg foruma Strategije EU za Jadransku i Jonsku regiju (EUSAIR) u Cataniji (Italija). Tema ovogodišnjeg Foruma je „Naša regija, naša budućnost”, a rasprave se vode o prometnoj povezanosti te izgradnji i osnaživanju energetskih mreža u cilju razvoja Jadransko-jonske regije. Razgovara se također o mehanizmima financiranja četiri stupa Strategije EUSAIR te o novim idejama i projektima
 • OD NEDJELJE LJETNO RAČUNANJE VREMENA Što vozači moraju znati

  http://www.portaloko.hr/clanak/od-nedjelje-ljetno-racunanje-vremena-sto-vozaci-moraju-znati/0/100284/
  U noći sa subote 24. na nedjelju 25. ožujka prelazi se na ljetno računanje vremena te iz Policije podsjećaju vozače da, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, duga ili kratka svjetla na motornim vozilima ne moraju biti upaljena, osim noću i u slučaju smanjene vidljivosti danju.
 • ODRŽAN RADNI SASTANAK Kakvo je stanje pripremljenosti nadležnih službi i operativnih snaga?

  http://www.portaloko.hr/clanak/odrzan--radni--sastanak--kakvo--je--stanje--pripremljenosti--nadleznih--sluzbi--i--operativnih--snag/0/98180/
  U svrhu bolje pripreme sustava civilne zaštite za moguće nepovoljne vremenske uvjete Područni ured za zaštitu i spašavanje Dubrovnik organizirao je 6. studenog 2017. godine radni sastanak za načelnike stožera civilne zaštite Županije, gradova, općina, kao i ostalih subjekata od značaja za reagiranje u nepovoljnim zimskim uvjetima
 • TURIZAM U HRVATSKOJ Tijekom prvih devet mjeseci ostvareno 97 milijuna noćenja

  http://www.portaloko.hr/clanak/turizam--u--hrvatskoj--tijekom--prvih--devet--mjeseci--ostvareno--97--milijuna--nocenja/0/97338/
  Prema podacima sustava eVisitor, koji sadrži turistički promet ostvaren u komercijalnim i nekomercijalnim objektima te nautičkom charteru (sustav eCrew), tijekom mjeseca rujna u Hrvatskoj je ostvareno 2,1 milijun dolazaka (+7 posto) i 12 milijuna noćenja (+4 posto), dok je od siječnja do rujna ostvareno 17 milijuna dolazaka (+13 posto) i 97,2 milijuna noćenja (+12 posto). Riječ je o odličnim rezultatima koji potvrđuju ranije najave ministra turizma Garija Cappellija i direktora Glavnog ureda HTZ-a Kristjana Staničića da će ovo biti godina u kojoj će hrvatski hrvatski turizam po prvi put u povijesti ostvariti 100 milijuna noćenja.
 • PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA Poziv građanima da predlože lokacije za 24-satni nadzor brzine

  http://www.portaloko.hr/clanak/pu-dubrovackoneretvanska--poziv--gradanima--da--predloze--lokacije--za--24satni--nadzor--brzine/0/97206/
  Obzirom da je nepropisna i neprilagođena brzina i dalje glavni uzročnik prometnih nesreća s najtežim posljedicama Policijska uprava dubrovačko-neretvanska kontinuiranim provođenjem raznih preventivnih i represivnih aktivnosti nastoji u što većoj mjeri podići razinu svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštivanje ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.
 • PROJEKT EDWARD Europski dan bez poginulih u prometu

  http://www.portaloko.hr/clanak/projekt--edward--europski--dan--bez--poginulih--u--prometu/0/97045/
  Ovaj četvrtak, 21. rujna, drugu godinu zaredom provodi se „Europski dan bez poginulih u prometu“. Priključite se i vi projektu Edward i doprinesite povećanju sigurnosti svih sudionika u prometu!
 • OBAVIJEST Zatvaranje ceste za promet građana

  http://www.portaloko.hr/clanak/obavijest--zatvaranje--ceste--za--promet-gradana/0/96906/
  Povodom dolaska i boravka relikvije neraspadnutog tijela sv. Leopolda Bogdana Mandića u Dubrovniku upućena je obavijest o regulaciji prometa koju prenosimo u cijelosti.
 • KAOS NA CESTAMA Odroni po magistrali, preko Gruža prometni kolaps (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/kaos--na--cestama--odroni--po--magistrali--preko--gruza--prometni--kolaps--foto/0/96798/
  Prometni zastoji zabilježeni su danas preko Gruža i Ilijine glavice.
 • Privremena prometna regulacija u Ulici Kardinala Stepinca

  http://www.portaloko.hr/clanak/---privremena-prometna-regulacija-u-ulici-kardinala-stepinca/0/93548/
  U noći 30. travnja na 1. svibnja 2017. godine (nedjelja na ponedjeljak) u vremenu od 00:00 do 4:00 sati zbog radova uklanjanja i odvoženja dzalice/krana zatvorit će se za promet svih vozila dio Ulice kardinala Stepinca kod hotela More.
 • BIJELO JUTRO U DUBROVAČKOM KRAJU Napadalo tri centimetra snijega, promet se odvija otežano (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/bijelo-jutro-u-dubrovackom-kraju-napadalo-tri-centimetra-snijega-promet-se-odvija-otezano-foto/0/91695/
  U sedam sati, u Dubrovniku je izmjereno minus 3,2 stupnja Celzijusova.
 • ZRAČNA LUKA DUBROVNIK Zbog vremenskih uvjeta letovi se preusmjeravaju u Split

  http://www.portaloko.hr/clanak/zracna-luka-dubrovnik-zbog-vremenskih----uvjeta-letovi-se-preusmjeravaju-u-split/0/91604/
  Kako stoji na stranicama Zračne luke Dubrovnik svi letovi u dolasku i odlasku preusmjerni su za Split. Krivac tomu su loši vremenski uvjeti koji ometaju i cestovni promet.
 • Opet gužva preko Vojnovića pa sve do Ilijine glavice

  http://www.portaloko.hr/clanak/opet-guzva-preko-vojnovica-pa-sve-do-ilijine-glavice/0/45953/
  Opet automobili čekaju u koloni na području ulice Iva Vojnovića, sve do Doma zdravlja i Ilijine glavice.
 • Divlji zapad u prometu (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/divlji-zapad-u-prometu-foto/0/34031/
  Da je stanje u prometu u Dubrovniku ljeti kao i na divljem zapadu, nije potrebno više naglašavati, ali fotografija kojoj svjedočite iznenadila je ne samo nas u redakciji, već i samog motoristu koji je na fotografiji.
 • Taksist preticao kolonu pri punoj crti dok mu je sa suprotne strane nailazio autobus (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/taksist-preticao-kolonu-pri-punoj-crti-dok-mu-je-sa-suprotne-strane-nailazio-autobus-foto-/0/32570/
  Ponašanja dubrovačkih vozača Taxi vozila poznata su svakom građaninu našega Grada. No, vožnja, ako se ono što je izveo uopće može nazvati vožnjom, jednoga taxi-vozača iznenadilo je čak i nas, koji svakodnevno svjedočimo nevjerojatnim vozačkim bravurama ovih urbanih kamikaza. Naime, jedan je taxist, negdje oko podne, u Ulici Andrije Hebranga koja je bila doslovce pretrpana vozilima, preticao kolonu pri punoj crti, dok je sa suprotne strane upravo naišao autobus.
 • Najavljen završetak radova na kružnom toku u Lapadu, promet otežan (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/najavljen-zavrsetak-radova-na-kruznom-toku-u-lapadu-promet-otezan-foto/0/31885/
  Dok se radovi na kružnom toku na Pošti Lapad privode kraju, kako su danas izvijestili iz gradske uprave na održanom sastanku kolegija direktora komunalnih poduzeća, promet se otežano odvija što se može vidjeti i na našoj fotogaleriji.
 • Unatoč zabrani prometa (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/unatoc-zabrani-prometa-foto/0/31560/
  Unatoč prometnom znaku zabrane prometovanja osim za Taxi i vozila javnog gradskog prijevoza, nekolicina motociklista prošla je kraj znaka zabrane prometovanja ulicom Pere Čingrije prema Pilama, gdje je prije manje od mjesec dana gradska uprava najavila policijsko pojačanje i više nadzornih kamera.
 • DIVLJANJE U PROMETU: Taxi punim gasom preko pune linije (FOTO)!

  http://www.portaloko.hr/clanak/---divljanje-u-prometu-taxi-punim-gasom-preko-pune-linije-foto/0/31156/
  Vozač taxi vozila na Pilama je danas zaustavio automobile iz smjera Grada, te velikom brzinom prešao preko pune linije i krenuo prema Boninovu.
 • Održana pučka festa Gruška noć

  http://www.portaloko.hr/clanak/odrzana-pucka-festa-gruska-noc/0/17025/
 • Dobrodošli u Dalmaciju, radovi na cesti

  http://www.portaloko.hr/clanak/dobrodosli-u-dalmaciju-radovi-na-cesti/0/15553/
  U jeku turističke sezone gosti koji dolaze u Dalmaciju, nakon čekanja na graničnim prijelazima, neugodno će se iznenaditi i na nekim dijelovima prometnica, na kojima je zbog radova otežan ili potpuno prekinut promet.
 • Zagrebom na jesen počinje projekt 'zajedničkih automobila'

  http://www.portaloko.hr/clanak/zagrebom-na-jesen-pocinje-projekt-zajednickih-automobila/0/11938/
  U njemačkom Bremenu 6 600 korisnika na raspolaganju ima 160 vozila. Izračunali su da ovaj projekt zamjenjuje 1500 automobila koji ne okupiraju parkirni prostor u gradu, ne zakrčuju ulice, ne stvaraju buku i ne zagađuju zrak. Iz zadruge Auto Divisio najavljuju početak pilot projekta sukorištenja automobila i u Zagrebu.