Rezultati pretrage

grad dubrovnik

 • Objavljeni javni pozivi za sportske i sportsko-plesne dječje priredbe od značaja za Grad Dubrovnik

  http://www.portaloko.hr/clanak/objavljeni-javni-pozivi-za-sportske-i-sportskoplesne-djecje-priredbe-od-znacaja-za-grad-dubrovnik/0/107261/
  Upravni odjel za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika objavio je dva javna poziva koja se odnose na sufinanciranje sportskih priredbi, odnosno na sufinanciranje sportsko-plesnih priredbi za djecu od značaja za Grad Dubrovnik u oba slučaja.
 • Počeli radovi na kompleksu igrališta na glavici Babinog kuka (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/poceli-radovi-na-kompleksu-igralista-na-glavici-babinog-kuka-foto/0/107253/
  Pripremnim radovima započela je izgradnja sportsko-rekreacijskog parka na glavici Babinog kuka, a kako je i najavljeno prošlog tjedna po uvođenju odabranog izvođača radova u posao.
 • ICCROM će pružiti stručnu pomoć u procesu sanacije oštećenja na Orlandovom stupu (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/iccrom-ce-pruziti-strucnu-pomoc-u-procesu-sanacije-ostecenja-na-orlandovom-stupu-foto/0/107242/
  Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i ravnateljica Zavoda za obnovu Dubrovnika Mihaela Skurić susreli su se danas s članovima ICCROM-ove misije te predstavnicima Ministarstva kulture i Hrvatskog restauratorskog zavoda, a na temu sanacije i restauracije Orlandovog stupa.
 • Novi asfaltni zastor u ulicama Gabra Rajčevića i Mihajla Hamzića (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/novi-asfaltni-zastor-u-ulicama-gabra-rajcevica-i-mihajla-hamzica-foto/0/107234/
  Grad Dubrovnik je putem nadležnog upravnog odjela za promet započeo izvođenje radova na sanaciji kolnika Ulice Gabra Rajčevića i dijela Ulice Mihajla Hamzića.
 • Raspisan je ovogodišnji Javni poziv za sufinanciranje energetske učinkovitosti postojećih višestambenih zgrada

  http://www.portaloko.hr/clanak/raspisan-je-ovogodisnji-javni-poziv-za-sufinanciranje-energetske-ucinkovitosti-postojecih-visestambe/0/107176/
  Grad Dubrovnik je putem Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju raspisao Javni poziv za sufinanciranje energetske učinkovitosti postojećih višestambenih zgrada na području Grada Dubrovnika za 2020. godinu.
 • Obavijest trgovačko-uslužnim objektima u povijesnoj jezgri o reklamiranju putem informativnog reklamnog panoa (štafelaja)

  http://www.portaloko.hr/clanak/obavijest-trgovackousluznim-objektima-u-povijesnoj-jezgri-o-reklamiranju-putem-informativnog-reklam/0/107171/
  Obavještavaju se svi trgovačko – uslužni objekti (osim ugostiteljskih objekata i galerija) u povijesnoj jezgri Grada Dubrovnika (koji se nalaze u ulicama koje graniče s ulicama Placa i Od Puča), a koji su zainteresirani za reklamiranje preko informativnog reklamnog panoa (štafelaja), da putem propisanog obrasca (u prilogu) podnesu zahtjeve najdalje do 1. ožujka 2020. godine kako bi im se na vrijeme izdala rješenja za tekuću sezonu.
 • Napreduju radovi na izgradnji tri parkirališta s 200 mjesta u Mokošici (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/napreduju-radovi-na-izgradnji-tri-parkiralista-s-200-mjesta-u-mokosici-foto/0/107168/
  U Novoj Mokošici aktivna su gradilišta čak tri parkirališta s ukupno 200 novih parkirališnih mjesta, a njihove vizure već su vidljive.
 • Započela rekonstrukcija ceste i izgradnja skretača u Velikom Zatonu (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/zapocela-rekonstrukcija-ceste-i-izgradnja-skretaca-u-velikom-zatonu-foto/0/107154/
  Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima te predstavnicima investitora – voditeljem Tehničke ispostave Hrvatskih cesta Dubrovnik Ivicom Tutmanom i direktorom tvrtke Dubrovnik ceste Robertom Krilom, obišao je radove na rekonstrukciji državne ceste D8 u Velikom Zatonu.
 • Igralište na Ilijinoj glavici osvijetljeno LED reflektorima

  http://www.portaloko.hr/clanak/igraliste-na-ilijinoj-glavici-osvijetljeno-led-reflektorima/0/107139/
  U sklopu godišnjeg plana aktivnosti redovnog i investicijskog održavanja sustava javne rasvjete nadležni Upravni odjel za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika proveo je rekonstrukciju rasvjete sportskog igrališta na Ilijinoj glavici kojim se koriste učenici Osnovne škole Marina Držića.
 • Sve je spremno za izgradnju novog igrališta na Babinom kuku s četiri zone

  http://www.portaloko.hr/clanak/sve-je-spremno-za-izgradnju-novog-igralista-na-babinom-kuku-s-cetiri-zone/0/107124/
  Na glavici Babinog kuka uskoro započinju radovi na izgradnji novog sportsko-rekreacijskog parka s dječjim i sportskim igralištem te platoima za trening i fitnes na otvorenom.
 • Predstavnci udruge Janjevo-Zagreb u Gradu (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/predstavnci-udruge-janjevozagreb-u-gradu-foto/0/107118/
  Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica primili su u ponedjeljak vodstvo udruge Janjevo-Zagreb, predvođeno predsjednicom ove udruge Ružom Golomejić.
 • Objavljen poziv za financiranje Lapadske obale (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/objavljen-poziv-za-financiranje-lapadske-obale-foto/0/107089/
  Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske objavilo je danas poziv za financiranje projekta Rekonstrukcija i proširenje Lapadske obale, II, III i IV. faza izgradnje.
 • Otvorena nova judo dvorana u Mokošici (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/otvorena-nova-judo-dvorana-u-mokosici-foto/0/107060/
  Nova judo dvorana u Mokošici, na adresi Ulica Marina Kneževića 58, danas je otvorila vrata svojim korisnicima nakon funkcionalne adaptacije. Judaši sada imaju adekvatne uvjete rada, a polivalentan prostor bit će na raspolaganju i drugim rekreativcima s ovog područja. Radove je izvela tvrtka Texo Molior d.o.o., a investicija je vrijedna ukupno 3.4 milijuna kuna s PDV-om.
 • Festanjuli gradonačelniku uručili Proglas Feste svetog Vlaha (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/festanjuli-gradonacelniku-urucili-proglas-feste-svetog-vlaha-foto/0/107024/
  Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je danas u Uredu gradonačelnika festanjule Ivicu Vrlića i Ivicu Durđević-Tomaša u pratnji don Tome Lučića, rektora Crkve svetog Vlaha. Festanjuli su gradonačelniku uručili ovogodišnji Proglas, kojim pozivaju sve stanovnike Dubrovačke biskupije na Festu svetog Vlaha 3. veljače.
 • Konferencija projekta SMARTMED – Dubrovnik primjer dobre prakse u turizmu

  http://www.portaloko.hr/clanak/konferencija-projekta-smartmed--dubrovnik-primjer-dobre-prakse-u-turizmu/0/107023/
  Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić sudjelovala je na uvodnoj konferenciji strateškog projekta SMARTMED, održanoj u ponedjeljak u hotelu Esplanada u Zagrebu. Cilj projekta je pokrenuti inovacije te razvoj novih proizvoda i inicijativa u turizmu, a Grad Dubrovnik s inovativnim projektom „Poštujmo Grad“ predstavljen je kao primjer dobre prakse u rješavanju izazova brzog rasta i razvoja turizma.
 • Napreduju radovi u Ulici kardinala Stepinca (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/napreduju-radovi-u-ulici-kardinala-stepinca-foto/0/106994/
  Radovi izgradnje kolektora oborinske odvodnje, rekonstrukcije javne rasvjete i održavanja vodoopskrbnog cjevovoda u Ulici kardinala Stepinca, započeti krajem studenog, odvijaju se prema planu.
 • Zamjenica Tepšić sudjelovala na 40. FITUR-u u Madridu

  http://www.portaloko.hr/clanak/zamjenica-tepsic-sudjelovala-na-40-fituru-u-madridu/0/106956/
  Međunarodni turistički sajam FITUR, jubilarni 40. po redu, održava se od 22. do 26. siječnja u Madridu, u izložbenom prostoru Fiera de Madrid. Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić u okviru sajma sudjelovala je u diskusiji programa FiturTechY na temu „Transformacija turističkog modela: ciljevi održivog razvitka“. Jedna od panel rasprava bila je posvećena temi Kruzerski turizam i destinacijski menadžment.
 • Obnovljeni društveni domovi na Gromači, u Ljupču i Mravinjcu (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/obnovljeni-drustveni-domovi-na-gromaci-u-ljupcu-i-mravinjcu-foto/0/106951/
  Nakon što je krajem listopada prošle godine obnovljena zgrada društvenog doma na Osojniku, završeni su radovi uređenja društvenih domova na Gromači, u Ljupču i Mravinjcu kojima je koordinirao Upravni odjel za izgradnju i upravljanje projektima Grada Dubrovnika.
 • Gradonačelnik Franković obišao proširen Dječji vrtić Zaton (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/gradonacelnik-frankovic-obisao-prosiren-djecji-vrtic-zaton-foto/0/106931/
  Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković obišao je danas sa suradnicima Dječji vrtić Zaton, u kojem su završeni radovi adaptacije postojećeg prostora. Uređenjem je zgrada proširena te vrtić sada prima tri odgojno-obrazovne skupine, a broj djece u potpunosti je usklađen s Državnim pedagoškim standardom predškolskog odgoja i naobrazbe.
 • Predstave i radionice za djecu 22.-26. siječnja u organizaciji Kinematografa i Grada

  http://www.portaloko.hr/clanak/predstave-i-radionice-za-djecu-2226-sijecnja-u-organizaciji-kinematografa-i-grada/0/106929/
  Grad Dubrovnik uputio je priopćenje koje prenosimo u cijelosti.