Rezultati pretrage

SPORT

 • ŽUPAN PRIMIO SREBRNOG JUNIORSKOG VATERPOLSKOG REPREZENTATIVCA Nikola Pavličević kod Nikole Dobroslavića (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan--primio--srebrnog--juniorskog--vaterpolskog--reprezentativca--nikola---pavlicevic--kod---nikol/0/96389/
  Župan Nikola Dobroslavić i zamjenica župana Žaklina Marević primili su mladog dubrovačkog vaterpolista i igrača Hrvatske juniorske vaterpolske reprezentacije Nikolu Pavličevića i sportskog direktora VK Jug Ognjena Kržića.
 • Upala mišića - odgovor tijela na preveliko opterećenje

  http://www.portaloko.hr/clanak/upala-misica--odgovor-tijela-na-preveliko-opterecenje/0/83126/
  Upala mišića ili ''muskulfiber'' označava pojavu boli u mišićima koji su bili izloženi izraženijem opterećenju nego li je to uobičajno. Pod pojmom upala mišića praktično uvijek mislimo na akutnu upalu, odnosno prolazni odgovor organizma na preveliko opterećenje.
 • Policija otkrila tajni laboratorij u blizini Münchena za proizvodnju dopinga

  http://www.portaloko.hr/clanak/policija-otkrila-tajni-laboratorij-u-blizini-mnchena-za-proizvodnju-dopinga/0/83058/
  Njemačke vlasti optužile su 45-godišnjeg Britanca i petoricu Nijemaca starih od 32 do 59 godina za proizvodnju i prodaju ilegalnih stimulansa za sportaše u podzemnom laboratoriju u Waldkraiburgu kraj Munchena.
 • Ovo su tri važna događaja koja će ljubitelji hrvatskog nogometa s nestrpljenjem pratiti ovaj tjedan!

  http://www.portaloko.hr/clanak/ovo-su-tri-vazna-dogadaja-koja-ce-ljubitelji-hrvatskog--nogometa-s-nestrpljenjem-pratiti-ovaj-tjedan/0/76105/
  Poslastica za kraj tjedna stiže u subotu, kada će se u Sankt Peterburgu održati ždrijeb kvalifikacija za SP u Rusiji 2018.
 • POKRENUO SE DUBROVNIK I POSLAO RAZGLEDNICU: Vježbalo se na taraci Revelina (FOTOGALERIJA)

  http://www.portaloko.hr/clanak/pokrenuo-se-dubrovnik-i-poslao-razglednicu-vjezbalo-se-na-taraci-revelina--fotogalerija/0/46713/
  Vježbalo se danas na taraci Culture Cluba Revelin. Unatoč suncu i visokim temperaturama ljetni projekt POKRENI SE! okupio je mnogobrojne Dubrovčane i Dubrovkinje kojima nije bilo teško oznojiti se. Bili su tu vaterpolisti Juga, odbojkašice Dubrovnika, solisti iz opere W. A. Mozarta Così Fan Tutte i mnogobrojni Dubrovčani željni treninga.