Rezultati pretrage

žičara

 • I dubrovačka žičara zatvorena zbog koronavirusa

  http://www.portaloko.hr/clanak/i-dubrovacka-zicara-zatvorena-zbog-koronavirusa/0/107702/
  Slijedeći preporuke nadležnih tijela o postupanju u svrhu sprječavanja širenja bolesti Covid-19, virus SARS-Cov-2, Žičara Dubrovnik je obustavila rad do daljnjeg.
 • Carina ima pravo obustaviti rad žičare, što se čeka?

  http://www.portaloko.hr/clanak/carina-ima-pravo-obustaviti-rad-zicare-sto-se-ceka/0/102988/
  Tvrtka Excelsa nekretnine Gradu Dubrovniku zbog nezakonitog poslovanja duguju iznos od gotovo 17 milijuna kuna od 2015. do 2017. godine, koji je na današnji dan puno veći. Također, na današnji dan, tvrtka Excelsa nekretnine i dalje bez ikakvih problema ubire prihode od žičare koju koristi bez koncesije, za koju, protivno zakonu, i dalje ne plaća Gradu koncesijsku naknadu i koja i danas, baš kao i svakog drugog dana, neometano vozi.
 • DESETOGODIŠNJE RAZDOBLJE Gradonačelnik potpisao Ugovor o koncesiji za žičaru

  http://www.portaloko.hr/clanak/desetogodisnje-razdoblje-gradonacelnik-potpisao-ugovor-o-koncesiji-za-zicaru/0/91856/
  Temeljem Odluke o dodjeli koncesije gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić u srijedu, 18. siječnja potpisao je Ugovor o Koncesiji za žičaru Dubrovnik-Srđ. Ugovor će se sukladno članku 30. Zakona o koncesijama uputiti na potpis društvu Excelsa nekretnine d.d., vlasnicima dubrovačke žičare.
 • POVODOM DANA DUBROVAČKIH BRANITELJA Besplatne vožnje žičarom

  http://www.portaloko.hr/clanak/povodom-dana-dubrovackih-branitelja-besplatne----voznje-zicarom-/0/91010/
  Excelsa nekretnine građanima Dubrovnika i okolnih općina omogućava besplatnu vožnju žičarom povodom obilježavanja 25. godišnjice uspješne obrane Dubrovnika.
 • Gradonačelnik od ministra Marića zatražio izdavanje suglasnosti za žičaru

  http://www.portaloko.hr/clanak/gradonacelnik-od-ministra-marica-zatrazio-izdavanje-suglasnosti-za-zicaru/0/90730/
  Gradonačelnik Andro Vlahušić uputio je dopis ministru financija Republike Hrvatske Zdravku Mariću na temu koncesije za žičaru, odnosno nedostajuće suglasnosti tog ministarstva na Zaključak Gradskog vijeća kojim su definirani svi potrebni elementi za konačno potpisivanje ugovora o koncesiji između Grada Dubrovnika i društva Excelsa nekrentine.
 • GRAD JASAN: Koncesijska naknada za žičaru neće se smanjivati; Lukšić i Rusković nezadovoljni

  http://www.portaloko.hr/clanak/grad-jasan-koncesijska-naknada-za-zicaru-nece-se--smanjivati-luksic-i-ruskovic-nezadovoljni/0/90521/
  Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić, predsjednik Gradskog vijeća Mato Franković i predstavnici klubova vijećnika održali su danas sastanak s predsjednikom Uprave tvrtke Excelsa d.o.o. i predsjednikom nadzornog odbora Excelsa nekretnina Davorom Lukšićem, te direktorom te tvrtke Antom Ruskovićem. Tema održanog sastanka bila je koncesijska naknada za žičaru Dubrovnik – Srđ donesena na temelju zaključka Gradskog vijeća kojim je izmijenjen rok trajanja koncesije na razdoblje 10 godina.
 • Ministarstvo pomorstva, promet i infrastrukture izdalo prethodnu suglasnost na koncesiju za žičaru!

  http://www.portaloko.hr/clanak/ministarstvo-pomorstva-promet-i-infrastrukture-izdalo-prethodnu-suglasnost-na-koncesiju-za-zicaru/0/80830/
  Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture RH 13. studenog 2015. godine izdalo je Gradu Dubrovniku prethodnu suglasnost za davanje koncesije za gospodarsko korištenje općeg ili drugog dobra za žičaru za prijevoz osoba Dubrovnik-Srđ.
 • Gradskim pokazom na žičaru

  http://www.portaloko.hr/clanak/gradskim-pokazom-na-zicaru/0/35075/
  Gradonačelnik Andro Vlahušić na kolegiju gradonačelnika u Gradskoj vijećnici kazao je kako Grad želi kupiti žičaru i staviti je u sustav gradskog prometa. Ideja je građani žičaru koriste redovnim pokazima.
 • Uklonjene sve reklame iz Boškovićeve ulice, iznimka samo žičara

  http://www.portaloko.hr/clanak/uklonjene-sve-reklame-iz-boskoviceve-ulice-iznimka-samo-zicara/0/31105/
  Nakon napisa na PortalOko-u o Boškovićevoj ulici koja vrvi nepropisno postavljenim reklamama, komunalni redari krenuli su, čini se, u akciju te su obrtnici, agencije i suvenirnice sami uklonile reklame.
 • Sutra se odlučuje o budućem Centru iza Grada

  http://www.portaloko.hr/clanak/sutra-se-odlucuje-o-buducem-centru-iza-grada/0/19642/
 • Dubrovačka žičara gotovo godinu dana bez koncesije

  http://www.portaloko.hr/clanak/dubrovacka-zicara-gotovo-godinu-dana-bez-koncesije/0/15352/