Rezultati pretrage

ŽUPA DUBROVAČKA

 • Bosanac (25) pritvoren zbog krađe u tri kafića u Župi dubrovačkoj

  http://www.portaloko.hr/clanak/bosanac-25-pritvoren-zbog-krade-u-tri-kafica-u-zupi-dubrovackoj/0/103021/
  Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Postaje granične policije Gruda 25-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine sumnjiči se za počinjenje jednog kazneno djelo krađe i dva kaznena djela teške krađe, počinjena u caffe barovima na području Župe dubrovačke 28. i 30. ožujka ove godine.
 • RUŽAN PRIZOR Gomile smeća zatrpavaju jedan od najljepših turističkih bisera u Župi dubrovačkoj

  http://www.portaloko.hr/clanak/ruzan-prizor-gomile-smeca-zatrpavaju-jedan-od-najljepsih-turistickih-bisera-u-zupi-dubrovackoj/0/102687/
  Hotel Goričina jedan je od turističkih bisera kojega su gosti prije rata masovno posjećivali.
 • OTUĐENA VEĆA KOLIČINA ZLATA Krađa u Župi dubrovačkoj

  http://www.portaloko.hr/clanak/otudena-veca-kolicina-zlata-krada-u-zupi-dubrovackoj/0/102254/
  Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Postaje granične policije Gruda dvojica muškaraca u dobi od 18 i 47 godina osumnjičeni su za kazneno djelo krađe.
 • POLICIJA GA PREDUHITRILA U alkoholiziranom stanju išao ukrasti moped u Župi

  http://www.portaloko.hr/clanak/policija-ga-preduhitrila--u-alkoholiziranom-stanju-isao-ukrasti-moped-u-zupi/0/102037/
  Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Postaje granične policije Gruda utvrđena je sumnja da je 25-godišnji državljanin BiH jučer, 28. listopada, nešto iza ponoći, u alkoholiziranom stanju na području Župe dubrovačke otuđio moped dubrovačkih registracijskih oznaka kojeg je pokušao staviti u pogon, ali je u svojoj namjeri spriječen od strane vlasnika koji ga je zadržao do dolaska policije.
 • POKRALA TRGOVINU U ŽUPI DUBROVAČKOJ Otuđila Chanelove proizvode u vrijednosti od sedam tisuća kuna!

  http://www.portaloko.hr/clanak/pokrala-trgovinu-u-zupi-dubrovackoj-otudila-chanelove-proizvode-u-vrijednosti-od-sedam-tisuca-kuna/0/102036/
  Policijski službenici Postaje granične policije Gruda su proveli kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja da je 35-godišnjakinja u popodnevnim satima 19. listopada iz trgovine kozmetičkih proizvoda u Župi dubrovačkoj otuđila 25 komada kozmetičkih proizvoda marke Chanel, oštetivši trgovinu za iznos od preko 7 tisuća kuna.
 • PROMETNA NESREĆA NA PREDJELU RATCA Poginula 17-godišnjakinja iz Župe, druga djevojka teško ozlijeđena

  http://www.portaloko.hr/clanak/prometna-nesreca-na-predjelu-ratca-poginula-17godisnjakinja-iz-zupe-druga-djevojka-tesko-ozlijeden/0/101627/
  Jedna osoba je izgubila život protekle noći u prometnoj nesreći blizu Velikih žala.
 • MUŠKARAC U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI Detalji pokušaja ubojstva: Usred ljubavne svađe ga probola u trbuh

  http://www.portaloko.hr/clanak/muskarac-u-zivotnoj-opasnosti-detalji-pokusaja-ubojstva-usred-ljubavne-svade-ga-probola-u-trbuh/0/101159/
  Dubrovačka policija jučer je izvijestila kako je 26. lipnja, oko 20:30 sati, u obiteljskoj kući u Župi dubrovačkoj, 46-godišnjakinja tijekom verbalne prepirke, hladnim oružjem ozlijedila 51-godišnjaka nanijevši mu teške tjelesne ozlijede.
 • SVAKA ČAST! Romeo Matić iz Župe dubrovačke s partnerom osvojio veliki iznos u kvizu Potjera

  http://www.portaloko.hr/clanak/svaka--cast--romeo--matic--iz--zupe--dubrovacke--s--partnerom--osvojio--veliki--iznos--u--kvizu--po/0/98619/
  U HRT-ovom kvizu Potjera visoki novčani iznos otišao je opet blizu Dubrovnika.
 • NATJECATELJU JK ŽUPA DUBROVAČKA BRONČANA MEDALJA Održano prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore

  http://www.portaloko.hr/clanak/natjecatelju--jk--zupa--dubrovacka--broncana--medalja--odrzano--prvenstvo--hrvatske--za--mlade--seni/0/97580/
  Natjecatelj JK Župa dubrovačka, Peri Adrian Puljić, na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore koje se dana 14. listopada održalo u Splitu, osvojio je treće mjesto i brončanu medalju u kategoriji do 66 kilograma.
 • MAKARSKI ADRIA KUP Međunarodni judo turnir

  http://www.portaloko.hr/clanak/makarski--adria--kup--medunarodni--judo--turnir/0/97288/
  Osam je natjecatelja Judo kluba Župa Dubrovačka sudjelovalo na Međunarodnom judo turniru „Makarski Adria kup“, a koji se dana 30.09.2017. godine održao u Makarskoj.
 • VIJEST IZ ŽUPE DUBROVAČKE I ove godine subvencionirati će se pokazne karta učenicima

  http://www.portaloko.hr/clanak/vijest--iz--zupe--dubrovacke--i--ove--godine--subvencionirati--ce--se--pokazne--karta--ucenicima/0/96532/
  U svrhu ostvarivanja prava na subvencioniranje troškova prijevoza učenicima osnovnih škola koji nastavu pohađaju na području Grada Dubrovnika, za školsku godinu 2017/2018 potrebno je u Općinu dostaviti potvrdu o redovnom upisu kao i presliku osobne iskaznice, putovnice ili uvjerenja o prebivalištu.
 • VOZAČI OPREZNO! Na vidikovcu izletjeo automobil sa ceste

  http://www.portaloko.hr/clanak/vozaci-oprezno-na-vidikovcu-izletjeo-automobil-sa-ceste/0/90571/
  Nešto iza 8:30 sati, na D8 kraj vidikovca u smjeri Župe dubrovačke, došlo je do izlijetanja vozila van kolnika.
 • ŽUPA DUBROVAČKA U frontalnom sudaru ozljeđene dvije osobe (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupa-dubrovacka-u-frontalnom-sudaru-ozljedene-dvije-osobe----foto/0/90072/
  Prema informacijama iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u sudaru su sudjelovala dva osobna vozila. Prometna se dogodila oko 13.05, a promet zasad tim dijelom teče jednom trakom uz reguliranje policijskih službenika.
 • Iva Oberan, Maro Barović i Judo klub Župa dubrovačka najbolji sportaši i sportski klub Župe dubrovačke u 2015. godini

  http://www.portaloko.hr/clanak/iva-oberan-maro-barovic-i-judo-klub-zupa-dubrovacka-najbolji-sportasi-i-sportski-klub-zupe-dubrovac/0/82260/
  Iva Oberan, Maro Barović i Judo klub Župa dubrovačka najbolji su sportaši i sportski klub Župe dubrovačke u protekloj 2015. godini. Odluku o najboljima u protekloj godini, donijeli su istaknuti sportski djelatnici, bivši sportaši i predstavnici sportskih klubova članovi žirija trećeg Izbora najboljih sportaša Župe kojeg je u suradnji s Općinom Župa dubrovačka organizirao Župski portal - zupcica.hr.
 • DRŽAVA DIJELI ŠAKOM I KAPOM: Župa dubrovačka postala vlasnik vrijednog zemljišta u Kuparima!

  http://www.portaloko.hr/clanak/drzava-dijeli-sakom-i-kapom-zupa-dubrovacka-postala-vlasnik-vrijednog-zemljista-u-kuparima/0/81178/
  Ugovorom o darovanju s Republikom Hrvatskom Općina Župa dubrovačka u studenom je postala vlasnik 21.688 metara kvadratnih zemljišta u Kuparima.
 • Dio Župe dubrovačke ostao bez električne energije: Ne zna se što je uzrok kvara!

  http://www.portaloko.hr/clanak/dio-zupe-dubrovacke-ostao-bez-elektricne-energije-ne-zna-se-sto-je-uzrok-kvara/0/74249/
  Dio Župe dubrovačke jutros je ostao bez električne energije. Iz Elektrojuga još uvijek ne znaju što je uzrok iznenadnog kvara. USKORO OPŠIRNIJE.
 • ŽUPA DUBROVAČKA: Na dva dana zatvoren promet kroz Mandaljenu!

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupa-dubrovacka-na-dva-dana-zatvoren-promet-kroz-mandaljenu/0/65115/
  Na dva dana zatvara se promet za sva vozila (osim javnog gradskog prijevoza i interventnih vozila) na dionici ceste od crkve u Mandaljeni do Mljekare u Župi dubrovačkoj zbog izvođenja radova asfaltiranja kolnika.
 • Župa: Osumnjičen za krađu 10 tisuća kuna

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupa-osumnjicen-za-kradu-10-tisuca-kuna/0/46118/
  Policijski službenici Policijske postaje Gruda dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom te utvrdili osnove sumnje da je počinio kazneno djelo krađe na štetu 57-godišnjakinje.
 • Svečano obilježena obljetnica "Oluje" u Župi

  http://www.portaloko.hr/clanak/-svecano-obiljezena-obljetnica-oluje-u-zupi/0/34033/
  Dan pobjede, obljetnicu "Oluje" danas su svečano obilježili Vijećnici Općine Župa dubrovačka, zajedno s načelnikom Silviom Nardellijem i zamjenikom načelnika Mirkom Maslaćem, polaganjem vijenca i paljenjem svijeća na Spomen obilježju u Mandaljeni. Na ovaj nacin odali su počast i zahvalnost poginulim hrvatskim domoljubima koji su svoje zivote poklonili za slobodu.
 • TRI PROMETNE NESREĆE: U Čibači ozlijeđeno troje, u Brsečinama motociklist, u Rožatu lančani sudar

  http://www.portaloko.hr/clanak/-tri-prometne-nesrece-u-cibaci-ozlijedeno-troje-u-brsecinama-motociklist-u-rozatu-lancani-sudar/0/33449/
  Na dubrovačkim prometnicama jutros su se dogodile čak tri prometne nesreće.