Rezultati pretrage

Župan Dobroslavić

 • Župan Dobroslavić uputio čestitku povodom blagdana Pesaha

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan-dobroslavic-uputio-cestitku-povodom-blagdana-pesaha/0/107962/
  Župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku predsjednici Židovske općine Dubrovnik Sabrini Horović i svim vjernicima židovske vjeroispovijesti povodom blagdana Pesaha.
 • Župan Dobroslavić uputio čestitku plivačima PK Jug

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan-dobroslavic-uputio-cestitku-plivacima-pk-jug/0/106540/
  Župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku plivačima PK Jug koji su na Prvenstvu Hrvatske u Splitu osvojili 22 medalje, od čega 11 zlatnih, devet srebrenih, te dvije brončane.
 • Župan Dobroslavić proglasio Dan žalosti u utorak povodom smrtnog stradanja djelatnika HEP-a

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan-dobroslavic-proglasio-dan-zalosti-u-utorak-povodom-smrtnog-stradanja-djelatnika-hepa/0/102482/
  Župan Dobroslavić proglasio Dan žalosti u utorak povodom smrtnog stradanja djelatnika HEP-a
 • Župan Dobroslavić na simpoziju 'Regionalna anestezija u porodništvu i bezbolni porod' (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan--dobroslavic--na--simpoziju--regionalna--anestezija--u--porodnistvu--i--bezbolni--porod--fo/0/100635/
  Župan Nikola Dobroslavić i v.d. pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Jelena Dadić te predsjednica Županijske skupštine Vilma Kosović nazočili su danas otvaranju simpozija ”Regionalna anestezija u porodništvu i bezbolni porod” koji je u Općoj biolnici Dubrovnik okupio eminentne stručnjake s polja anesteziologije, ginekologije i psihologije kako iz dubrovačke bolnice tako iz Kliničke bolnice Split te Poliklinike Podobnik iz Zagreba. DNŽ
 • Ministar Tolušić i župan Dobroslavić na radnom ručku u sklopu manifestacije ”Naše domaće, sada i ubuduće” (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/ministar--tolusic--i--zupan--dobroslavic--na--radnom--rucku--u--sklopu--manifestacije--nase--domace/0/100531/
  Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić i župan Nikola Dobroslavić nazočili su danas u Hotelu Kompas radnom ručku u sklopu manifestacije ”Naše domaće, sada i ubuduće”
 • Župan uputio čestitku Vaterpolskom klubu Jug CO povodom osvajanja Regionalne lige

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan-uputio-cestitku-vaterpolskom-klubu-jug-co-povodom-osvajanja-regionalne--lige/0/100486/
  Župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku Vaterpolskom klubu Jug Croatia osiguranje povodom osvajanja Triglav Regionalne lige. Tekst čestitke prenosimo u cijelosti.
 • Udruga Agroturizam Konavle županu Dobroslaviću predstavila 10. 'Mirise Božića u Konavlima' (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/udruga--agroturizam--konavle--zupanu--dobroslavicu--predstavila--10--mirise--bozica--u--konavlima/0/99067/
  Župan Nikola Dobroslavić primio je danas u Palači Ranjina predstavnike udruge Agroturizam Konavle uoči predstojećih 10. ”Mirisa Božića u Konavlima”. Predsjednik Agroturizma Ivo Vodopić predstavio je županu ovogodišnje aktivnosti udruge i zahvalio na podršci koju županija daje udruzi za realizaciju programa, a pozvao ga je na ovogodišnje ”Mirise Božića”.
 • Župan Dobroslavić s premijerom Plenkovićem razgovarao o Pelješkom mostu, povratku Trgovačkog suda i kongresnom centru (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan--dobroslavic--s--premijerom--plenkovicem--razgovarao--o--peljeskom--mostu--povratku--trgovack/0/98949/
  Nakon što je odao počast braniteljima na Srđu premijer Andrej Plenković sastao se u utorak sa županom Nikolom Dobroslavićem, gradonačelnikom Grada Dubrovnika Matom Frankovićem, ali i drugim čelnicima lokalnih samouprava te saborskim zastupnicima u Palači Ranjina.
 • Župan Dobroslavić kao izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan--dobroslavic--kao--izaslanik--predsjednika--hrvatskog--sabora/0/98947/
  Župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić nazočit će na obilježavanju Dana dubrovačkih branitelja kao izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora.
 • USKORO NOVI BROD ZA ELAFITE Župan Dobroslavić također traži povezivanje Lastova i Dubrovnika brzobrodskom linijom (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/uskoro--novi--brod--za--elafite--zupan--dobroslavic--takoder--trazi--povezivanje--lastova--i--dubrov/0/98736/
  Župan Nikola Dobroslavić održao je danas radni sastanak s ravnateljicom Agencije za obalni linijski promet Paulom Vidović i predsjednikom Uprave Jadrolinije Davidom Soptom, a na sastanku su bili predstavnici Lučkih uprava s područja županije, ali i brojni čelnici jedinica lokalne samouprave s juga Hrvatske.
 • U SPLITU Župan na Razvojnom forumu Jadranske Hrvatske (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/u--splitu--zupan--na--razvojnom--forumu--jadranske--hrvatske--foto/0/98243/
  Župan Nikola Dobroslavić sudjelovao je u Splitu na Razvojnom forumu Jadranske Hrvatske u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, koji ima za cilj upoznavanje ključnih dionika razvoja s konceptom i dinamikom izrade Nacionalne razvojne strategije Republike Hrvatske do 2030. godine.
 • AQUACULTURE 2017. Župan Dobroslavić na otvorenju međunarodnog kongresa (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/aquaculture--2017--zupan--dobroslavic--na--otvorenju--medunarodnog--kongresa--foto/0/97666/
  Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić zajedno s ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem nazočio je u utorak na otvorenju međunarodnog kongresa Aquaculture Europe (AE) koji se sastoji od znanstvene konferencije, izlaganja proizvoda i opreme za akvakulturu te radionica, a okupio je oko 1600 sudionika.
 • SASTANAK Župan Dobroslavić i veleposlanica Republike Irske razgovarali o Pelješkom mostu i turizmu (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/sastanak--zupan--dobroslavic--i--veleposlanica--republike--irske--razgovarali--o--peljeskom--mostu--/0/97622/
  Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić primio je u ponedjeljak veleposlanicu Irske u Republici Hrvatskoj Nj.E. Olive Hempenstall, a na sastanku se među ostalim razgovaralo o pozitivnom utjecaju izgradnje Pelješkog mosta na jug Hrvatske, ali i drugim aspektima razvoja županije.
 • Potpisan ugovor za marinu u Veloj Luci (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/potpisan--ugovor--za--marinu--u--veloj-luci--foto/0/97041/
  Župan Nikola Dobroslavić potpisao je ugovor o koncesiji s direktorom tvrtke Ovalis Nova d.o.o. Ivom Šegonom iz Vela Luke, kojim Dubrovačko-neretvanska županija ovlašteniku koncesije daje pravo na gospodarsko korištenje luke posebne namjene - luke nautičkog turizma - marine u Veloj Luci. Istom je prilikom ravnatelj Županijske lučke uprave Vela Luka Boris Žuvela potpisao s predstavnikom koncesionara Ivom Šegonom ugovor o izvođenju radova na javnoj infrastrukturi.
 • Održan sastanak župana i regionalnih koordinatora s ministricom Žalac

  http://www.portaloko.hr/clanak/odrzan--sastanak--zupana--i--regionalnih--koordinatora--s--ministricom--zalac/0/96769/
  Župan Nikola Dobroslavić i direktorica Regionalne razvojne agencije DNŽ i regionalna koordinatorica Melanija Milić sudjelovali su na sastanku župana i čelnika razvojnih agencija – regionalnih koordinatora s ministricom regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijelom Žalac i njezinim suradnicima.
 • Župan Nikola Dobroslavić izabran za predsjednika Partnerskog vijeća statističke regije Jadranska Hrvatska

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan--nikola-dobroslavic-izabran-za-predsjednika-partnerskog-vijeca-statisticke-regije-jadranska-hr/0/85113/
  Na konstituirajućoj sjednici Partnerskog vijeća Jadranske Hrvatske, održanoj u Splitu, župan Nikola Dobroslavić izabran je za predsjednika Partnerskog vijeća statističke regije Jadranska Hrvatska na razdoblje od dvije godine. Za podpredsjednika je izabran župan Istarske županije Valter Flego.
 • Župan Nikola Dobroslavić na sastanku s izaslanstvom Hercegovačko-neretvanske županije, razgovaralo se o Gornjim Horizontima

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan-nikola-dobroslavic-na-sastanku-s-izaslanstvom-hercegovackoneretvanske-zupanije-razgovaralo-s/0/81576/
  Župan Nikola Dobroslavić održao je radni sastanak s izaslanstvom Hercegovačko-neretvanske županije predvođenim predsjednikom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenkom Hercegom.
 • Župan Dobroslavić izabran za predsjednika Jadransko-jonske euroregije

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan-dobroslavic-izabran-za--predsjednika-jadranskojonske-euroregije-/0/81457/
  Župan Nikola Dobroslavić izabran je za predsjednika Jadransko-jonske euroregije na skupštini održanoj 2. prosinca u Bruxellesu.
 • Župan Dobroslavić na sastanku Zajedničkog savjetodavnog odbora s Crnom Gorom

  http://www.portaloko.hr/clanak/-zupan-dobroslavic-na-sastanku-zajednickog-savjetodavnog-odbora-s-crnom-gorom/0/80238/
  Župan Nikola Dobroslavić kao predstavnik Odbora regija EU održao je izlaganje na sastanku Zajedničkog savjetodavnog odbora s Crnom Gorom, održanog na Cetinju.
 • Kokojevica u Lumbardi: "Prijeti nam ekološka katastrofa!"

  http://www.portaloko.hr/clanak/kokojevica-u-lumbardi-prijeti-nam-ekoloska-katastrofa/0/38201/
  "Na prostoru odlagališta Kokojevica pokraj Lumbarde postoji problem sličan kao i u drugim odlagalištima otpada, problem gospodarenja otpadom, koji je jedan od naših najvećih problema".