Rezultati pretrage

proračun

 • RAST PLAĆA Evo tko će sve ostvarivati veće prihode sljdeće godine

  http://www.portaloko.hr/clanak/rast-placa-evo-tko-ce-sve-ostvarivati-vece-prihode-sljdece-godine/0/102107/
  Za šest posto trebale bi porasti plaće sucima, a mirovine za oko 3 posto.
 • TEŽAK 202 MILIJUNA KUNA Usvojen proračun DNŽ za 2017. godinu

  http://www.portaloko.hr/clanak/tezak-202-milijuna-kuna-usvojen-proracun-dnz-za-2017-godinu/0/91314/
  Županijska skupština usvojila je proračun Dubrovačko-neretvanske županije za 2017. godinu u iznosu od ukupno 625 milijuna kuna. Izvorni županijski proračun iznosi 202 milijuna kuna dok je za ostale proračunske korisnike predviđeno 423 milijuna kuna.
 • HOĆE LI BITI DOVOLJNO NOVCA ZA SVE? Ovo su zamke državnog proračuna o kojima u Vladi ne govore

  http://www.portaloko.hr/clanak/hoce-li-biti--dovoljno-novca-za-sve-ovo-su-zamke-drzavnog-proracuna-o-kojima-u--vladi-ne-govore/0/91143/
  Vlada je jučer usvojila državni proračun za 2017. godinu težak 128,4 milijarde kuna s predviđenim prihodom od 121,6 milijardi kuna odnosno deficitom od 6,8 milijardi.
 • AMBICIOZNIH 570 MILIJUNA KN Vijećnici sudjelovali na sastanku o proračunu, izostali članovi kluba DDS-a

  http://www.portaloko.hr/clanak/ambicioznih-570-milijuna-kn-vijecnici-sudjelovali-na-sastanku----o-proracunu-izostali-clanovi-kluba/0/90803/
  Predsjednici svih klubova vijećnika koji participiraju u radu Gradskog vijeća, uz izostanak predstavnika Dubrovačkog demokratskog sabora, odazvali su se sastanku na temu Prijedloga proračuna za 2017. godinu. Osim gradonačelnika Andra Vlahušića, sastanku održanom danas u Maloj vijećnici nazočili su i pročelnica Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Anita Burić te predsjednik Gradskog vijeća Mato Franković.
 • SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA! Usvojen proračun za 2016. godinu, raspravljalo se i o izvješću o arbitraži Javne garaže!

  http://www.portaloko.hr/clanak/sjednica-gradskog-vijeca-usvojen-proracun-za-2016-godinu-raspravljalo-se-i-o-izvjescu-o-arbitrazi/0/82500/
  Na posljednjoj ovogodišnjoj sjednici dubrovačkog Gradskog vijeća nakon četiri sata rasprave jednoglasno je usvojen Proračun za 2016. godinu. Osim o proračunu, raspravljalo se i o Izvješću o arbirtraži Javne garaže. Kako je tekao tijek rasprave u tekstualnom obliku pročitajte na našem portalu.
 • Gradonačelnik održao konzultacije o Proračunu za 2016.

  http://www.portaloko.hr/clanak/gradonacelnik-odrzao-konzultacije-o-proracunu-za-2016/0/82105/
  Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić održao je danas konzultacije s predsjednikom Gradskog vijeća i predstavnicima klubova vijećnika na temu Prijedloga proračuna 2016. godine. U konzultacijama su sudjelovali i pročelnici, ali i brojni gradski službenici odgovorni za proračunsko planiranje.
 • Završena sjednica Gradskog vijeća: Usvojen rebalans proračuna, a 'skoknulo' se i do Bileće

  http://www.portaloko.hr/clanak/zavrsena-sjednica-gradskog-vijeca-usvojen-rebalans---proracuna-a-skoknulo-se-i-do-bilece/0/81830/
  Završila je 11. sjednica Gradskog vijeća. Na dnevnom redu su bile 24 točke, a naknadno su prihvaćene još dvije -Izvješće nadležnog Upravnog odjela o dosadašnjim aktivnostima u vezi izgradnje novog spomenika braniteljima na Pilama te Izvješće nadležnog Upravnog odjela o dosadašnjim aktivnostima u vezi osnivanja Muzeja Domovinskog rata. O čemu se sve raspravljalo na sjednici pogledajte u tekstualnom obliku na našem portalu.
 • Povećanje Proračuna za 2015. godinu

  http://www.portaloko.hr/clanak/povecanje-proracuna-za-2015-godinu/0/81426/
  Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić održao je danas sastanak s predstavnicima klubova vijećnika Gradskog vijeća Grada Dubrovnika na temu rebalansa proračuna za 2015. godinu.