Rezultati pretrage

predavanje

 • U OŠ Ivana Gundulića održano predavanje na temu 'Prevencija maloljetničke delikvencije' (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/u-os-ivana-gundulica-odrzano-predavanje-na-temu-prevencija-maloljetnicke-delikvencije-foto/0/107214/
  Za oko 90 roditelja učenika sedmih razreda Osnovne škole Ivan Gundulić, jučer u poslijepodnevnim satima, održano je predavanje na temu „Prevencija maloljetničke delikvencije“.
 • 'Nepodnošljiva lakoća strahovanja' Helene Šunjić

  http://www.portaloko.hr/clanak/-nepodnosljiva-lakoca-strahovanja-helene-sunjic/0/107149/
  Predavanje i predstavljanje knjige “Nepodnošljiva lakoća strahovanja” Helene Šunjić, integrativne terapeutkinje po metodi Centra za integrativni razvoj, održat će se u petak, 7. veljače, s početkom u 18 sati, u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.
 • 'Ususret sv. Vlahu' Predavanje o slikaru Celestinu Medoviću

  http://www.portaloko.hr/clanak/ususret-sv-vlahu-predavanje-o-slikaru-celestinu-medovicu/0/106938/
  U sklopu kulturnog programa “Ususret sv. Vlahu” kojeg organizira Vijeće za kulturu i znanost Dubrovačke biskupije, u četvrtak, 23. siječnja u 19:30 sati u dvorani Ivana Pavla II. u Dubrovniku održat će se drugo u nizu predavanja.
 • Predavanje Olivere Drutter 'Sram naspram osobne moći i užitka'

  http://www.portaloko.hr/clanak/predavanje-olivere-drutter-sram-naspram-osobne-moci-i-uzitka/0/106768/
  U suradnji Centra za integrativni razvoj i Dubrovačkih knjižnica, integrativna terapeutkinja Olivera Drutter, održat će u četvrtak, 9. siječnja 2020., predavanje u Čitaonci Narodne knjižnice Grad pod naslovom ”Sram naspram ‘osobne moći’ i užitka” s početkom u 18 sati.
 • Vlastimir Vekarić održao predavanje u Dubrovačkim knjižnicama povodom Dana branitelja (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/vlastimir-vekaric-odrzao-predavanje-u-dubrovackim-knjiznicama-povodom-dana-branitelja-foto/0/106363/
  U sklopu obilježavanja Dana dubrovačkih branitelja, Vlastimir Vekarić, pukovnik Hrvatske vojske i pomoćnik zapovjednika 163. brigade HV-a, održao je predavanje „Moja sjećanja na obranu Dubrovnika 1991.-1996.“ , 5. prosinca u Dubrovačkim knjižnicama.
 • Predavanje Relje Seferovića 'Frano Gundulić i njegovo izvješće papi Grguru XIII: primjer diplomatskog umijeća'

  http://www.portaloko.hr/clanak/predavanje-relje-seferovica-frano-gundulic-i-njegovo-izvjesce-papi-grguru-xiii-primjer-diplomatsko/0/106271/
  Dubrovačke knjižnice organiziraju predavanje dr.sc. Relje Seferovića pod naslovom ”Frano Gundulić i njegovo izvješće papi Grguru XIII: primjer diplomatskog umijeća” koje će se održati u ponedjeljak, 2. prosinca 2019., s početkom u 19 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.
 • Drutter održala predavanje 'Zadovoljstvo je unutarnji posao'

  http://www.portaloko.hr/clanak/drutter-odrzala-predavanje-zadovoljstvo-je-unutarnji-posao/0/106250/
  Centar za integrativni razvoj Dubrovnik u suradnji s Dubrovačkim knjižnicama organizirao je predavanje Olivere Drutter „Zadovoljstvo je unutarnji posao“ koje se održalo 28. studenoga u Narodnoj knjižnici Grad.
 • Predavanje u sklopu Dana medijske pismenosti

  http://www.portaloko.hr/clanak/predavanje-u-sklopu-dana-medijske-pismenosti/0/103092/
  Održano je predavanje doc. dr. sc. Đorđa Obradovića u sklopu 2. Dana medijske pismenosti uz asistenciju studenata s diplomskog studija Mediji, Magdalene Zrilić i Luke Čavara.
 • STUDENT PREKINUO PREDAVANJE ZLOČINCA KORDIĆA 'Poklao je djecu, žene'

  http://www.portaloko.hr/clanak/student-prekinuo-predavanje-zlocinca-kordica-poklao-je-djecu-zene/0/103014/
  Osuđeni ratni zločinac Dario Kordić sinoć je održao tribinu u zagrebačkom Studentskom domu "Stjepan Radić". Predavanje je organizirao don Damir Stojić.
 • Poznata terapeutkinja Drutter o paničnim napadima i anksioznosti

  http://www.portaloko.hr/clanak/poznata-terapeutkinja-drutter-o-panicnim-napadima-i-anksioznosti/0/102515/
  Poznata terapeutkinje Olivera Drutter održati će predavanje pod nazivom "Strahovi, panični napadi i anksioznost" u Čitaonici Narodne knjižnice Grad (Od puča 6) u petak, 25. siječnja 2019. u 17:00 sati. S obzirom na to da su te neugodne emocije sve češći problem, trebalo bi ih naučiti razlikovati, prepoznati simptome i otkriti uzroke.
 • Hana Hadžiavdagić studentima u Dubrovniku: Možda su tatine cipele, ali su koraci samo moji (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/hana-hadziavdagic-studentima-u-dubrovniku--mozda-su-tatine-cipele-ali-su-koraci-samo-moji-foto/0/102262/
  Javna ličnost koja je široj publici postala poznata još od 2008., Hana Hadžiavdagić jedna je od rijetkih koja je na našim prostorima uspjela osvojiti društvene mreže u tolikoj mjeri da je počela utjecati na mlade. Danas je jedna od najpoznatijih influencerica na Balkanu.
 • PREDAVANJE U SUBOTU 'Mljetska jezera – jedinstveni geokemijski sustav u Mediteranu'

  http://www.portaloko.hr/clanak/predavanje-u-subotu-mljetska-jezera--jedinstveni-geokemijski-sustav-u-mediteranu/0/101653/
  Nacionalni park Mljet poziva na predavanje “Mljetska jezera – jedinstveni geokemijski sustav u Mediteranu” autora prof. dr.sc. Ivan Sondi, Sveučilište u Zagrebu, Rudarsko-geološko-naftni fakultet.
 • STONSKI GOVOR Održano predavanje Krešimire Gudelj (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/stonski--govor--odrzano-predavanje--kresimire--gudelj--foto/0/98910/
  U Mjesnoj knjižnici Ston 2. prosinca održano je predavanje pod nazivom Stonski govor koje je održala dr. sc. Krešimira Gudelj.
 • STO GODINA OD SMRTI FRANA SUPILA Položen vijenac i održano predavanje

  http://www.portaloko.hr/clanak/sto--godina--od--smrti--frana--supila--polozen--vijenac--i--odrzano--predavanje/0/98867/
  U Domu kulture u Cavtatu prof. dr. sc. s Filozofskog fakulteta u Splitu Stjepan Ćosić održao je u petak predavanje pod nazivom ”Sto godina od smrti Frana Supila (1870-1917)”
 • MJESEC HRVATSKE KNJIGE 2017. Predavanje o povijesnom pregledu biografskih djela u Dubrovniku (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/mjesec--hrvatske--knjige--2017--predavanje--o--povijesnom--pregledu--biografskih--djela--u--dubrovn/0/98245/
  Centralna tema ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige je enciklopedistika. Tim povodom u srijedu, 8. studenoga, u 19 sati u Znanstvenoj knjižnici dr. sc. Vesna Čučić održat će predavanje pod nazivom „Povijesni pregled biografskih djela u Dubrovniku".
 • NAJAVA PREDAVANJA Tajne dubrovačke katedrale

  http://www.portaloko.hr/clanak/najava--predavanja--tajne--dubrovacke--katedrale/0/98143/
  Društvo arhitekata Dubrovnik i Hrvatska komora arhitekata - Područni odbor Dubrovnik organiziraju predavanje pod naslovom "Tajne dubroavčke katedrale - podzemna muzejska etaža ispod katedrale i Bunićeve poljane ", koje će u četvrtak 9. studenoga 2017. u 19 sati u Dvorani pape Ivana Pavla II. održati Stjepo Butijer i Ivan Viđen.
 • CIKLUS PUTOPISNIH PREDAVANJA Falklandski otoci iz perspektive Marija Raguža (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/ciklus--putopisnih--predavanja--falklandski--otoci--iz--perspektive--marija--raguza--foto/0/97760/
  Predavanjem Marija Raguža „Falklandski otoci i oko njih“ nastavlja se ciklus putopisnih predavanja „Putositnice utorkom“ u Dubrovačkim knjižnicama.
 • CIKLUS PUTOPISNIH PREDAVANJA: Polarni san Davora Rostuhara

  http://www.portaloko.hr/clanak/ciklus--putopisnih--predavanja--polarni--san--davora--rostuhara/0/96675/
  Nakon ljetne stanke Dubrovačke knjižnice nastavljaju ciklus putopisnih predavanja „Putositnice utorkom“ gostovanjem Davora Rostuhara koji će održati multimedijalno predavanje „Usudi se sanjati“ u utorak, 5. rujna, u 21 sat u Čitaonici Narodne knjižnice Grad. Bit će to ujedno i najava prve hrvatske ekspedicije na Južni pol i predstavljanje pripremnih arktičkih ekspedicija (Sibir, Grenland, Norveška).
 • Predavanje o tehnici transcedentalne meditacije u srijedu

  http://www.portaloko.hr/clanak/-predavanje-o-tehnici-transcedentalne-meditacije-u-srijedu/0/36684/
  Uvodno predavanje o tehnici transcendentalne meditacije će u srijedu, 10. listopada 2012. u 18 i 30, u Saloči od zrcala Narodne knjižnice Grad, ulica od Puča 6, Dubrovnik, održati Zdravko Baselli, kvalificirani učitelj tehnike transcendentalne meditacije.
 • Zašto se s nekim ljudima uskladimo odmah,a s nekima nikad

  http://www.portaloko.hr/clanak/--zasto-se-s-nekim-ljudima-uskladimo-odmaha-s-nekima-nikad/0/31402/
  Udruga DEŠA poziva na predavanje Reinera Bartha iz Beča na temu "Zašto se s nekim ljudima uskladimo odmah, a s nekima nikad". Govorit će o tajnama međuljudskih odnosa, usklađivanju unutarnjih osobina, zašto smo nekima vrlo skloni a nekima nismo uopće, te o tome kako komunicirati, prihvatiti i pomoći. Predavanje će se održati 1. lipnja u 19 sati, ulaz je slobodan, a prijevod osiguran.