Rezultati pretrage

poslovanje

 • ZLOUPORABA POSLOVANJA Direktor uzeo 300 tisuća kuna namijenjenih tvrtki

  http://www.portaloko.hr/clanak/zlouporaba-poslovanja-direktor-uzeo-300-tisuca-kuna-namijenjenih-tvrtki/0/101762/
  Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 50-godišnjak se sumnjiči za kaznena djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju i povredu vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga.
 • IZVRSNI REZULTATI Agrokor dobro posluje u Srbiji

  http://www.portaloko.hr/clanak/izvrsni-rezultati-agrokor-dobro-posluje-u-srbiji/0/101709/
  "Trenutno se radi o ukupno 17 nekretnina, od kojih neke nisu u komercijalnoj upotrebi, a dio je komercijaliziran kroz dugogodišnji najam od strane Mercatora - S d.o.o", stoji u priopčenju ove kompanije.
 • MJESEČNO IZVJEŠĆE Ovako su poslovale tvrtke iz Agrokorovog koncerna

  http://www.portaloko.hr/clanak/mjesecno-izvjesce-ovako-su-poslovale-tvrtke-iz-agrokorovog-koncerna/0/101591/
  Grupa Agrokor je u prvih šest mjeseci 2018. godine ostvarila operativnu dobit od 729,7 milijuna kuna, što je za 44,2 milijuna kuna ili 6,4 posto više od plana.
 • LOŠI REZULTATI Jamnica lani s gubitkom od 3,5 milijardi kuna, Ledo 2,8 milijardi kuna

  http://www.portaloko.hr/clanak/losi-rezultati-jamnica-lani-s-gubitkom-od-35-milijardi-kuna-ledo-28-milijardi-kuna/0/101337/
  Iz Jamnice navode da je sukladno nagodbi koju je 6. srpnja potvrdio Trgovački sud u Zagrebu, Uprava te tvrtke knjižila rezervacije za obvezu po jamstvima po procijeni u EPM modelu (Entity Priority Model) u iznosu od 3,89 milijardi kuna.
 • DIREKTORI DOMAĆIH KOMPANIJA STRAHUJU OD REVIZIJE Izvješće o Agrokoru podignulo je dosta prašine

  http://www.portaloko.hr/clanak/direktori--domacih--kompanija--strahuju--od--revizije--izvjesce--o--agrokoru--podignulo--je--dosta--/0/97452/
  Izvješće koje daje precizan uvid u način na koji je funkcionirao sustav u najvećoj hrvatskoj kompaniji, Agrokoru, podignulo je dosta prašine, ali i otvorilo niz novih pitanja, primjerice o tome je li u Agrokoru postojao gospodarski kriminal te jesu li u toj kompaniji namjerno precjenjivali vrijednost svoje imovine i tako kreditorima slali lažnu sliku kako bi osigurali nove kredite. Stručnjaci, međutim, ističu kako bi stroga revizija po uzoru na ovu u Agrokoru brojne tvrtke u Hrvatskoj dovela do dokapitalizacije ili stečaja.