Rezultati pretrage

ministar

 • NADLEŽNI NISU ZABRINUTI U srpnju nije bilo rasta broja turista

  http://www.portaloko.hr/clanak/nadlezni-nisu-zabrinuti-u-srpnju-nije-bilo-rasta-broja-turista/0/101535/
  Cappelli: Naša je želja kroz daljnje projekte još više stimulirati povećanje turističkog prometa izvan ljetnih mjeseci, što će u konačnici doprinijeti povećanju prihoda.
 • ŽUPAN I MINISTAR SLOŽNI Nužno osiguravanje usjeva, država proizvođačima priznava 65 posto tih troškova (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan--i--ministar--slozni--nuzno--osiguravanje--usjeva--drzava--proizvodacima--priznava--65--posto/0/97691/
  Župan Nikola Dobroslavić i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić održali su danas radni sastanak s predstavnicima općina i gradova s područja županije na kojem je među ostalim bilo riječi o posljedicama elementarnih nepogoda, a naglašeno je kako bi svi proizvođači trajnih nasada trebali osiguravati svoje usjeve za što EU i Republika Hrvatska priznaju 65 posto troškova.
 • PROCURILA IMENA: Među kandidatima za nove ministre čak dvoje iz Dubrovnika!

  http://www.portaloko.hr/clanak/procurila-imena-medu-kandidatima-za-nove-ministre-cak-dvoje-iz-dubrovnika/0/82894/
  Rok da Vlada koju bi trebao sastaviti mandatar Tihomir Orešković dobije povjerenje u Saboru istječe 23. siječnja, s tim da predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović može Oreškoviću i produžiti taj rok za 30 dana. No, kako je više puta najavio šef HDZ-a Tomislav Karamarko, Vlada bi mogla dobiti povjerenje i pet dana ranije, odnosno 18. siječnja kada bi trebala biti održana sjednica Sabora.