Rezultati pretrage

metković

 • Promocija policijskog zanimanja: Dani otvorenih vrata i u Metkoviću (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/promocija-policijskog-zanimanja-dani-otvorenih-vrata-i-u-metkovicu-foto/0/107489/
  Dani otvorenih vrata putem kojih se promovira policijsko zanimanje, nakon Dubrovnika, danas su održani i u sportskoj dvorani Osnovne škole Stjepan Radić u Metkoviću.
 • POSAO KOJEG U METKOVIĆU NITKO NE ŽELI RADITI Nudi se plaća do 14 tisuća kuna, smještaj i ugovor na neodređeno

  http://www.portaloko.hr/clanak/posao-kojeg-u-metkovicu-nitko-ne-zeli-raditi-nudi-se-placa-do-14-tisuca-kuna-smjestaj-i-ugovor-na-n/0/107485/
  U Domu zdravlja Metković jedna je liječnica obiteljske medicine u ponedjeljak dala je otkaz, a druga je liječnica prije toga otišla na porodiljni dopust. Tako je gotovo četiri tisuće njihovih pacijenata ostalo bez obiteljskog liječnika dok se ne nađe zamjena za ove dvije ordinacije koje su u sustavu javnog zdravstva.
 • Nakon smrti dječaka u Metkoviću, jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?

  http://www.portaloko.hr/clanak/nakon-smrti-djecaka-u-metkovicu-jedina-koja-ce-biti-kaznjena-je-lijecnica-koja-je-pomogla-gabrijelu/0/102447/
  Hrvatska liječnička komora od javnosti taji imena liječnika kod kojih su pronađeni propusti u slučaju smrti dječaka Gabrijela Bebića iz Metkovića.
 • NEPOVJERENJE U INSTITUCIJE Panika u Metkoviću: Pacijenti se masovno šalju na bolničko liječenje u Dubrovnik

  http://www.portaloko.hr/clanak/nepovjerenje-u-institucije--panika-u-metkovicu-pacijenti-se-masovno-salju-na-bolnicko-lijecenje-u-d/0/102351/
  Nakon tragične smrti malog Gabrijela u Metkoviću je nastupila svojevrsna histerija nepovjerenja u zdravstvene institucije.
 • ILEGALNI MIGRANTI ZATEČENI U METKOVIĆU Policija uhitila dvojicu na autobusnom kolodvoru, vraćeni u BIH

  http://www.portaloko.hr/clanak/ilegalni-migranti-zateceni-u-metkovicu--policija-uhitila-dvojicu-na-autobusnom-kolodvoru-vraceni-u-/0/102087/
  Dvojica ilegalnih migranata s Bliskog istoka zatečeni su jučer poslijepodne na autobusnom kolodvoru u Metkoviću, doznaje Dubrovački dnevnik.
 • OKUPILI SE BROJNI FOLKLORAŠI U Metkoviću održana tradicionalna manifestacija (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/okupili--se--brojni--folklorasi--u--metkovicu--odrzana--tradicionalna--manifestacija--foto/0/100833/
  Zamjenica župana Žaklina Marević nazočila je u subotu u Metkoviću otvaranju 34. manifestacije ”Na Neretvu misečina pala” koja je okupila više od 1200 folkloraša.
 • BITKA ZA METKOVIĆ Tajna koalicija kojoj je na umu srušiti Most

  http://www.portaloko.hr/clanak/bitka-za-metkovic-tajna-koalicija-kojoj-je----na-umu-srusiti-most/0/91881/
  Most tvrdi da je HDZ u tajnoj koaliciji s Jambom koji to negira, ali kaže - ako dođe do drugog kruga, podržat će njihovog čovjeka
 • 'LJULJA' SE MOST Otpustili pet Metkovaca primljenih preko veze, jedan obiteljski vezan uz Petrova

  http://www.portaloko.hr/clanak/ljulja-se-most-otpustili-pet-metkovaca-primljenih-preko-veze-jedan-obiteljski-vezan-uz-petrova/0/91550/
  - Most u Metkoviću zapošljava samo rođake, prijatelje, poklonike i članove Mosta. Primjerice, u Javnu vatrogasnu postrojbu Metković primljeno je šest ljudi od kojih je jedan prvi rođak Nikole Grmoje, a drugi je obiteljski povezan s Božom Petrovom... - izjavio je za Jutarnji list Stipe Gabrić Jambo nakon što je nedavno objavljeno da je bratić Nikole Grmoje i prijatelj Bože Petrova zaposlen bez javnog natječaja kao vodočuvar u tvrtki Hidrotehnički objekti.
 • PETROV VIKEND PROVEO U METKOVIĆU: Otkrio kako će novi posao značiti i promjene za njegovu obitelj!

  http://www.portaloko.hr/clanak/petrov-vikend-proveo-u-metkovicu-otkrio-kako-ce-novi-posao-znaciti-i-promjene-za-njegovu-obitelj/0/83518/
  Nepojavljivanje novog potpredsjednika Vlade Bože Petrova na prvom sastanku nove izvršne vlasti izazvalo je brojne spekulacije.
 • METKOVIĆ UZ PETROVA: Milanović laže, a HDZ i MOST će sto godina vladati!

  http://www.portaloko.hr/clanak/metkovic-uz-petrova-milanovic-laze-a-hdz-i-most-ce-sto-godina-vladati/0/82413/
  Božo Petrov, nakon lavine kritika kojom je bio zasut nakon što je prekinuo pregovore sa SDP-om i krenuo u formiranje vlade s HDZ-om, kod kuće u Metkoviću, kamo je došao na božićne blagdane, nailazi na gotovo sveopće odobravanje i tapšanje po ramenu.
 • Kako Grmoja iz Metkovića opravdava MOST-ove ucjene: Kaže kako ne traže alibi, već su samo odgovorni

  http://www.portaloko.hr/clanak/kako-grmoja-iz-metkovica-opravdava-mostove-ucjene-kaze-kako-ne-traze-alibi-vec-su-samo-odgovorni/0/81648/
  Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja rekao je u izjavi za Dnevnik kako je današnjim sastankom učinjen veliki pomak jer su predsjednici SDP-a i HDZ-a Zoran Milanović i Tomislav Karamarko sjeli za isti stol.
 • Nakon najnovijih hrvatskih izbora možemo slobodno kazati: Troja jest pored Metkovića!

  http://www.portaloko.hr/clanak/nakon-najnovijih-hrvatskih-izbora-mozemo-slobodno-kazati-troja-jest-pored-metkovica/0/81192/
  Da Troja jest pored Metkovića, kako je tvrdio homerolog Salinas Price, nakon najnovijih hrvatskih izbora možemo sada već i službeno potvrditi. I danas potomci Trojanaca znaju napraviti kvalitetnog Trojanskog konja!
 • U čast poginulim hrvatskim vitezovima, pripadnicima 116. brigade HV-a, u Metkoviću položeni vijenci i zapaljene svijeće

  http://www.portaloko.hr/clanak/u-cast-poginulim-hrvatskim-vitezovima-pripadnicima-116-brigade-hva-u-metkovicu-polozeni-vijenci-/0/80791/
  Na današnji dan prije 24 godine osnovana je 116. brigada Hrvatske vojske. U spomen na sve hrvatske vitezove koji su utkali svoje mlade živote za slobodu Republike Hrvatske, jutros su predstavnici Grada Metkovića, političkih stranaka, Udruge poginulih branitelja i udovica Domovinskog rata i Udruge veterana 4. gardijske brigade položili vijence i upalili svijeće ispred centralnog križa na Groblju sv. Ivana u Metkoviću.
 • Vrijedna donacija metkovskom rodilištu

  http://www.portaloko.hr/clanak/vrijedna-donacija-metkovskom--rodilistu/0/48364/
  Jučer su, povodom dana grada Metkovića, članovi HNS-a i SDP-a metkovskom rodilištu uručili donaciju u obliku dva uređaja ukupne vrijednosti 5.400,00 kuna.
 • U Metkoviću ukradeno maslinovo ulje, zračna puška, motorne pile...

  http://www.portaloko.hr/clanak/u-metkovicu-ukradeno-maslinovo-ulje-zracna-puska-motorne-pile/0/46119/
  Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Policijske postaje Metković utvrdili su osnove sumnje da su 36-godišnjak i 31-godišnjak počinili kazneno djelo teške krađe na štetu 74-godišnjaka.
 • METKOVIĆ: Pronašli mu marihuanu a on izvrijeđao policajca

  http://www.portaloko.hr/clanak/metkovic-pronasli-mu-marihuanu-a-on-izvrijedao-policajca/0/45884/
  Jučer je u Metkoviću obavljena pretraga stana kojeg koristi 23-godišnjak iz Metkovića a u kojem je pronađena droga marihuana ukupne težine 5 grama. Za vrijeme pretrage 23-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao policijskog službenika koji je obavljao pretragu, navedeno je u priopćenju PU Dubrovačko-neretvanske županije.
 • Metković, Orebić i Lumbarda najuređenija mjesta u županiji

  http://www.portaloko.hr/clanak/metkovic-orebic-i-lumbarda-najuredenija-mjesta-u-zupaniji/0/39812/
  Dubrovačko-neretvanska županija u ovoj godini bilježi izvanredne turističke rezultate, rast turističkih dolazaka za devet i noćenja za 11 posto, istaknuto je na današnjoj skupštini Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije na kojoj su uz ostalo i dodjeljene nagrade za najuređenija turistička mjesta.
 • Alkoholni rekorder u Metkoviću: Vozaču izmjerena 2,2 promila

  http://www.portaloko.hr/clanak/alkoholni-rekorder-u-metkovicu-vozacu-izmjerena-22-promila-/0/31579/
  Najveća koncentracija alkohola od 2,20 g/kg izmjerena je kod 30-godišnjaka koji je u nedjelju, 3. lipnja oko 1 sat u Metkoviću u Sportskoj ulici upravljao automobilom dubrovačkih registracijskih oznaka.
 • Maloljetnik sudjelovao u provalama dva ugostiteljska objekta

  http://www.portaloko.hr/clanak/maloljetnik-sudjelovao-u-provalama-dva-ugostiteljska-objekta/0/29594/
  Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 20-godišnjak i 17-godišnjak tijekom noći s 5. na 6.travnja počinili tešku krađu iz ugostiteljskog objekta u Športskoj ulici u Metkoviću kojom prilikom su otuđili 1 200 kuna, laptop i sportske tenisice.
 • Jambo fizički napadnut dok je čistio snijeg svojim traktorom

  http://www.portaloko.hr/clanak/jambo-fizicki-napadnut-dok-je-cistio-snijeg-svojim-traktorom-/0/26376/