Rezultati pretrage

metabolizam

 • JEDETE ČESTO LJUTI UMAK? Ovi se procesi događaju u vašem tijelu nakon konzumacije

  http://www.portaloko.hr/clanak/jedete-cesto-ljuti-umak-ovi-se-procesi-dogadaju-u-vasem-tijelu-nakon-konzumacije/0/102199/
  Sigurno ste barem jednom probali ljuti umak i imali onaj osjećaj da vam usta doslovno gore.
 • ŽELITE UBRZATI METABOLIZAM? Ovih pet namirnica će vam pomoći u tome

  http://www.portaloko.hr/clanak/zelite-ubrzati-metabolizam-ovih-pet-namirnica-ce-vam-pomoci-u-tome/0/102141/
  Ako vas topli ljetni dani provedeni na plaži motiviraju da izgubite koji neželjeni kilogram, sigurno će vas zanimati i nekoliko informacija o sljedećim namirnicama koje će dodatno ubrzati vaš metabolizam i pomoći vam da dođete do svog cilja.
 • KONZUMIRATE LI GA DOVOLJNO? Ovaj nutrijen je ključan za vaš metabolizam

  http://www.portaloko.hr/clanak/konzumirate--li--ga--dovoljno--ovaj--nutrijen--je--kljucan--za--vas--metabolizam/0/98701/
  Postoje brojni vitamini i minerali o čijoj važnosti vas vjerojatno ne treba podsjećati. Primjerice, kalcij je važan za snažne kosti dok omega-3 masne kiseline igraju ulogu u zdravlju srca, poboljšanju raspoloženja pa čak i borbi protiv nekih upalnih procesa. No što je s kolinom?
 • Tri rutine s kojima ćete si već danas uništiti metabolizam

  http://www.portaloko.hr/clanak/tri-rutine-s-kojima-cete-si-vec-danas-unistiti-metabolizam/0/79788/
  Metabolizam čine brojne kemijske reakcije koje nas održavaju na životu i omogućuju našem tijelu da radi normalno i bez smetnji. No, neke naše svakodnevne navike itekako mogu ugroziti taj proces i naše tijelo dovesti u stanje 'nereda'. Doznajte s kojim navikama ćete već danas ugroziti metabolizam.