Rezultati pretrage

ljetni festival rock

 • Nova rock festival najavio satnicu ovodišnjeg izdanja

  http://www.portaloko.hr/clanak/nova-rock-festival-najavio-satnicu-ovodisnjeg-izdanja/0/73807/
  Najveći austrijski ljetni festival i najjači glazbeni događaj za ljubitelje teškog zvuka u ovom dijelu Europe ove godine će se održati između 12. i 14. lipnja na lokaciji Pannonia Fields II u blizini Nickelsdorfa. Headlineri ove godine su Mötley Crüe(petak), Die Toten Hosen(subota) i Slipknot(nedjelja).
 • Nova Rock donosi raspored po danima

  http://www.portaloko.hr/clanak/nova-rock-donosi-raspored-po-danima/0/73805/
  Najveće heavy rock događanje na svega 300tinjak kilometara od Zagreba ove će godine upisati svoje 11. izdanje zaredom. Iako su ovog ljeta dobili veliku konkurenciju u još jednom bečkom trodnevnom festivalu, Nova Rock će i ove godine isporučiti tri dana odlične zabave od 12. do 14. lipnja u austrijskom Nickelsdorfu.
 • I Scooter na Nova Rock festivalu

  http://www.portaloko.hr/clanak/i-scooter-na-nova-rock-festivalu/0/73767/
  Najveći austrijski ljetni festival i najjači glazbeni događaj za ljubitelje teškog zvuka u ovom dijelu Europe ove godine će se održati između 12. i 14. lipnja na lokaciji Pannonia Fields II u blizini Nickelsdorfa. Headlineri ove godine su Mötley Crüe,Die Toten Hosen i Slipknot.
 • Legendarni Mötley Crüe na Nova Rock festivalu

  http://www.portaloko.hr/clanak/legendarni-mtley-cre-na-nova-rock-festivalu/0/73766/
  Nova Rock festival objavio je novu turu bendova koji dolaze u 2015. Predvodi ih ni više ni manje već legendarni Motley Crue, glam/hard rock bend poznat i po svom bubnjaru Tommy Lee-u.
 • In Flames stižu na Nova Rock festival

  http://www.portaloko.hr/clanak/in-flames-stizu-na-nova-rock-festival/0/73765/
  Osim već najavljenih imena austrijskog Nova Rocka, pridružuje im se i švedski sastav In Flames. Radi se o jednoj od najpopularnjih melodic-metal sastava na ovim prostorima.
 • Nova Rock festival najavio vatrenu 2015. godinu objavom prvih izvođača

  http://www.portaloko.hr/clanak/nova-rock-festival-najavio-vatrenu-2015-godinu-objavom-prvih-izvodaca/0/73764/
  Najveći austrijski ljetni festival i najjači glazbeni događaj za ljubitelje teškog zvuka u ovom dijelu Europe ove godine će se održati između 12. i 14. lipnja na lokaciji Pannonia Fields II u blizini Nickelsdorfa. Prvi potvrđeni headlineri su Die Toten Hosen i Slipknot.