Rezultati pretrage

ljetne igre

 • PROGRAM 'KLJUČEVI OD GRADA' Radionica elektroničke i improvizirane glazbe za najmlađe

  http://www.portaloko.hr/clanak/program-kljucevi-od-grada-radionica-elektronicke-i-improvizirane-glazbe-za-najmlade/0/101578/
  U sklopu programa Ključevi od Grada na 69. Dubrovačkim ljetnim igrama radionica elektroničke i improvizirane glazbe za djecu Tvornica zvuka pod vodstvom glazbenika i skladatelja Nenada Sinkauza održat će se u utorak, 14. kolovoza u 19.30 sati u parku Umjetničke škole Luke Sorkočevića.
 • UGLEDNI BERLINSKI UMJETNIK NA TARACI REVELINA Izveden 'Title' Clémenta Layesa

  http://www.portaloko.hr/clanak/ugledni-berlinski-umjetnik-na-taraci-revelina-izveden-title-clmenta-layesa/0/101551/
  Ugledni berlinski umjetnik Clément Layes, koji je za svoj rad nagrađen nagradom Prix Jardin d'Europe kao najbolji europski mladi koreograf 2011., izveo je svoju hvaljenu predstavu „Title“ u utorak u 21.30 na taraci tvrđave Revelin. Ovo gostovanje realizirano je odmah po umjetnikovom uspješnom nastupu na Venecijanskom biennaleu, a uz potporu hrvatskog Goethe-Instituta.
 • FESTIVALSKI DRAMSKI ANSAMBL Započele probe u parku sveučilišnog kampusa

  http://www.portaloko.hr/clanak/festivalski-dramski-ansambl-zapocele-probe-u-parku-sveucilisnog-kampusa/0/101518/
  Nakon više od mjesec dana probi u Zagrebu, Festivalski dramski ansambl u Dubrovniku, u parku sveučilišnog kampusa, nastavlja s probama za treći premijerni dramski naslov 69. Igara - Pod balkonima Ranka Marinkovića u režiji Darija Harjačeka te u dramatizaciji i dramaturgiji Vedrane Klepice. Premijerna izvedba je 18. kolovoza.
 • OTVORENA KONCERTNA SEZONA IGARA Yuya Okamoto i Robert Kulek oduševili publiku (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/otvorena-koncertna-sezona-igara-yuya-okamoto-i-robert-kulek-odusevili-publiku-foto/0/101387/
  Japanski violončelist Yuya Okamoto koji je lani osvojio Nagradu Eugène Ysaÿe na prestižnom Međunarodnom natjecanju Queen Elisabeth i američki pijanist latvijskog podrijetla Robert Kulek otvorili su sinoć, 19. srpnja koncertnu sezonu 69. Dubrovačkih ljetnih igara u atriju Kneževa dvora.
 • ODUŠEVILA PUBLIKU Dee Dee Bridgewater nastupila ispred Katedrale (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/odusevila-publiku-dee-dee-bridgewater-nastupila-ispred-katedrale-foto/0/101384/
  Američka jazz diva i višestruka dobitnica nagrade Grammy Dee Dee Bridgewater nastupila je sinoć, 18. srpnja, ispred Katedrale uz pratnju Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije pod ravnanjem dirigenta Andreasa Marinella.
 • Nagrađivana predstava Črna mati zemla na Lokrumu (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/nagradivana-predstava-crna-mati-zemla-na-lokrumu-foto/0/101341/
  Dramski program 69. Dubrovačkih ljetnih igara otvorit će gostujuća predstava Zagrebačkog kazališta mladih Črna mati zemla, nastala po romanu Kristiana Novaka u dramatizaciji Tomislava Zajeca i režiji Dore Ruždjak Podolski u ponedjeljak, 16. srpnja. Predstava će se održati na otoku Lokrumu s početkom u 21.30. Brodovi polaze iz stare gradske luke u 20.30 i 20.45.
 • Katona Twins održali koncert u Vala Beach Clubu (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/katona-twins-odrzali-koncert-u-vala-beach-clubu-foto/0/101324/
  U sklopu glazbenog programa 69. Dubrovačkih ljetnih igara blizanci Peter i Zoltán Katona poznatiji kao Katona Twins, održali su sinoć, 12. srpnja koncert u ambijentu Vala Beach Cluba Hotela Palace.
 • Ispred crkve sv. Vlaha svečano otvorene 69. Ljetne igre

  http://www.portaloko.hr/clanak/ispred-crkve-sv-vlaha-svecano-otvorene-69-ljetne-igre/0/101301/
  Ljetne igre, 69. po redu, svečano su otvorene večeras ispred crkve sv. Vlaha.
 • Dobili smo informaciju do kada će ugostiteljski objekti raditi u noći otvaranja Ljetnih igara

  http://www.portaloko.hr/clanak/dobili-smo-informaciju-do-kada-ce-ugostiteljski-objekti-raditi-u-noci-otvaranja-ljetnih-igara/0/75709/
  Gradonačelnik Andro Vlahušić donio je Zaključak kojim se u prigodi svečanog otvaranja 66. Dubrovačkih ljetnih igara odobrava produženje rada svih ugostiteljskih objekata na području Grada Dubrovnika, dana 10./11. srpnja 2015. do 4.00 sata ujutro uz obvezu poštivanja javnog reda i mira.
 • VEČERAS NE PROPUSTITE: Najbolji hrvatski kratki filmovi u Slavici

  http://www.portaloko.hr/clanak/veceras-ne-propustite-najbolji-hrvatski-kratki-filmovi-u-slavici/0/49276/
  U sklopu filmskog programa 64. Dubrovačkih ljetnih igara bit će prikazano šest najboljih hrvatskih kratkih filmova prikazanih na Festivalu igranog filma u Puli večeras, s početkom u 21:30 sati u ljetnom kinu Slavica.
 • Tko je sve bio na svečanom domjenku nakon otvaranja 64. Igara (FOTOGALERIJA)

  http://www.portaloko.hr/clanak/tko-je-sve-bio-na-svecanom-domjenku-nakon-otvaranja-64-igara-fotogalerija-/0/47955/
  Već tradicionalno nakon otvaranja Igara žuri se na svečani domjenak u Umjetničku galeriju.
 • NEMA PJESME MALOG RASPJEVANOG DUBROVNIKA: Đelo Jusić na prošlogodišnji bojkot Vlahušića udario novim bojkotom

  http://www.portaloko.hr/clanak/nema-pjesme-malog-raspjevanog-dubrovnika--delo-jusic-na-proslogodisnji-bojkot-vlahusica-udario-novi/0/47867/
  Izgleda da se vatra između gradonačelnika Andra Vlahušića i voditelja Malog raspjevanog Dubrovnika Đela Jusića nije ugasila. Ne samo da se nije ugasila već sa sigurnošću možemo reći da je plamen njihovih nesuglasica dosegao svoj vrhunac obzirom da je potvrđeno da Mali raspjevani Dubrovnik ove godine neće nastupiti večer uoči otvaranja Ljetnih igara.
 • Pred više od tisuću posjetitelja na tri lokacije prikazano sedam filmova iz Pule

  http://www.portaloko.hr/clanak/pred-vise-od-tisucu-posjetitelja-na-tri-lokacije-prikazano-sedam-filmova-iz-pule-/0/33974/
  U sklopu popratnog programa 63. Dubrovačkih ljetnih igara u suradnji s Festivalom igranog filma u Puli i Kinematografima Dubrovnik prikazana su četiri strana filma i tri pobjednička iz nacionalnog programa pred više od tisuću posjetitelja u razdoblju od 26. srpnja do 1. kolovoza u Ljetnim kinima „Jadran“ i „Slavica“ te u dvorani Visia.
 • Dubrovačke ljetne igre donose sedam naslova s Festivala igranog filma u Puli

  http://www.portaloko.hr/clanak/dubrovacke-ljetne-igre-donose-sedam-naslova-s-festivala-igranog-filma-u-puli-/0/33615/
  U sklopu popratnog programa Dubrovačkih ljetnih igara i ove će se godine prikazati odabrani naslovi iz Međunarodnog programa i nagrađeni domaći filmovi s Festivala igranog filma u Puli. Projekcija prvog od sedam filmova, Savršeni dani, održat će se u četvrtak, 26. srpnja u 21:30 u Ljetnom kinu Jadran.
 • One & Two vratit će se i dogodine u Dubrovnik

  http://www.portaloko.hr/clanak/one--two-vratit-ce-se-i-dogodine-u-dubrovnik/0/17071/
 • Slavni violinist Zukerman sa svojim ansamblom razgalio festivalsku publiku

  http://www.portaloko.hr/clanak/slavni-violinist-zukerman-sa-svojim-ansamblom-razgalio-festivalsku-publiku/0/17036/
 • Sinoćnja jazz večer na Revelinu odličan pogodak

  http://www.portaloko.hr/clanak/sinocnja-jazz-vecer-na-revelinu-odlican-pogodak/0/16901/
 • Milanska Scala na Dubrovačkim ljetnim igrama

  http://www.portaloko.hr/clanak/milanska-scala-na-dubrovackim-ljetnim-igrama/0/16035/
  Izuzetni ansambl milanske Scale Gli Archi Scaligeri nastupit će u sklopu Vip programa 62. Dubrovačkih ljetnih igara s klarinetisticom Marijom Pavlović, jednom od najdarovitijih glazbenica hrvatske glazbene scene, u subotu 16. srpnja u 21:30 sati u atriju Kneževa dvora.
 • Mahlerova 5. Simfonija otvara glazbeni programa Igara

  http://www.portaloko.hr/clanak/mahlerova-5-simfonija-otvara-glazbeni-programa-igara/0/15647/
  Nakon megaspektakla Mahlerove „Simfonije tisuće“ u Zagrebu i Sloveniji, Zagrebačka filharmonija 11. srpnja na Boškovićevoj poljani izvodi Mahlerovu Petu, za koju je veliki Herbert von Karajan rekao da pruža „izvantjelesno iskustvo“.
 • Uzvraćen udarac Vlahušiću: Dubrovačke ljetne igre su čisti dobitak

  http://www.portaloko.hr/clanak/uzvracen-udarac-vlahusicu-dubrovacke-ljetne-igre-su-cisti-dobitak/0/12040/
  "U opće monološkim susretima s gradonačelnikom kojima sam nazočio uporno se inzistiralo da su međuljudski odnosi u kulturnim ustanovama poremećeni, ali iz moje prakse ja ne znam za poremećene međuljudske odnose", naglasio je na današnjoj konferenciji za novinare intendant Dubrovačkih ljetnih igara Ivica Prlender.