Rezultati pretrage

liječenje

 • IZVRSNE VIJESTI Zdravko Marić: Novac prikupljen za liječenje Mile neće biti oporezovan

  http://www.portaloko.hr/clanak/izvrsne-vijesti-zdravko-maric-novac-prikupljen-za-lijecenje-mile-nece-biti-oporezovan/0/103011/
  Ministar financija Zdravko Marić kazao je danas novinarima kako se novac skupljen za liječenje Mile Rončević neće oporezivati., piše N1
 • IMUNOTERAPIJA POSTAJE HIT Kada bi se ova metoda liječenja mogla početi primjenjivati i u Hrvatskoj?

  http://www.portaloko.hr/clanak/imunoterapija-postaje-hit-kada-bi-se-ova-metoda-lijecenja-mogla-poceti-primjenjivati-i-u-hrvatskoj/0/100990/
  Vijest da su američki znanstvenici uspješno izliječili agresivni rak dojke koji se proširio tijelom 49-godišnje Judy Perkins te da je ona živa i zdrava čak dvije godine nakon terapije, iako su joj u početku liječnici davali samo nekoliko mjeseci života, u ponedjeljak i utorak obišla je naslovnice svih svjetskih medija.
 • POZITIVNI UČINCI Seks liječi ovih deset bolesti

  http://www.portaloko.hr/clanak/pozitivni--ucinci--seks--lijeci-ovih-deset--bolesti/0/98545/
  Poznato je da seks ima jako pozitivne učinke na naše tijelo i psihu te da je univerzalni lijek. Evo popisa deset bolesti koje vođenje ljubavi regulira i olakšava.
 • VISOKA TJELESNA TEMPERATURA Evo kako reagirati i kada je vrijeme za uzbunu

  http://www.portaloko.hr/clanak/visoka--tjelesna--temperatura--evo--kako--reagirati--i--kada--je--vrijeme--za--uzbunu/0/97209/
  Dobivanje vrućice ili visoke tjelesne temperature ukazuje na to kako se tijelo i organizam bore protiv uzročnika infekcije te je ona simptom nečega što se događa u tijelu.
 • Turisti bijegom iz bolnice ‘podmiruju’ dugove liječenja

  http://www.portaloko.hr/clanak/--turisti-bijegom-iz-bolnice-podmiruju-dugove-lijecenja/0/34050/
  Državljani Njemačke, Slovenije, Italije i Češke najčešće se koriste uslugama hrvatskih liječnika tijekom ljetovanja na Jadranu, a podaci Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje potvrđuju kako broj tih usluga, te posljedično i ukupna cijena zdravstvene zaštite stranih turista raste iz godine u godinu.
 • Oscar de la Hoya završio u klinici za liječenje ovisnosti

  http://www.portaloko.hr/clanak/oscar-de-la-hoya-zavrsio-u-klinici-za-lijecenje-ovisnosti/0/12972/
  Bivši slavni američki boksač u lakoj, welter i srednjoj kategoriji, Oscar de la Hoya (38) hospitaliziran je u jednoj kalifornijskoj klinici za liječenje ovisnosti.
 • Whitney Houston ponovno na liječenju od droge i alkohola

  http://www.portaloko.hr/clanak/whitney-houston-ponovno-na-lijecenju-od-droge-i-alkohola/0/12041/
  Houston je medijske komentare kako je ponovno riječ o ovisnosti, nazvala je "smiješnima"
 • Virovitica: Osam osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći

  http://www.portaloko.hr/clanak/virovitica-osam-osoba-ozlijedeno-u-prometnoj-nesreci/0/11912/
  U osobnom vozilu virovitičkih oznaka teške tjelesne ozlijede zadobio je vozač i 16-godišnjakinja, a lake tjelesne ozljede zadobili su 24-godišnji D.B., te 17-godišnjakinja i 15 godišnjakinja.