Rezultati pretrage

otvorenje

 • OTVARANJE 69. IGARA U utorak svečani trenutak kojeg svi očekuju

  http://www.portaloko.hr/clanak/otvaranje-69-igara-u-utorak-svecani-trenutak-kojeg-svi-ocekuju/0/101269/
  Svečano otvaranje 69. Dubrovačkih ljetnih igara tradicionalno će se održati u utorak, 10. srpnja u 21 sat ispred crkve svetog Vlaha. Ovogodišnju ceremoniju režira Saša Božić koji potpisuje i scenarij, i to u skladu s naglaskom 69. Igara na razvoj publike, pokazujući da Grad i Igre čine kako umjetnici tako i njegovi građani.
 • EKSKLUZIVNO Neposredno dubrovačke najdraže šetnice otvoren Restaurant Marianno (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/-ekskluzivno----neposredno-dubrovacke-najdraze----setnice-otvoren-restaurant-marianno-foto/0/90751/
  Na adresi Mata Vodopića 2, svoja vrata, gostima istančanog nepca i ljubiteljima domaće kuhinje, otvorio je Restaurant Marianno. Otvorena kuhinja, prozračan i gostoljubiv prostor, izvrsna usluga te jela spravljena prema receptima naših baka i vrhunska kapljica iz dubrovačko-neretvanskih vinskih podruma, dovoljno su obećanje za ugodan provod i istinski gastronomski užitak.
 • Bogat program već prvog dana Dubrovačkog zimskog festivala

  http://www.portaloko.hr/clanak/bogat-program-vec-prvog-dana-dubrovackog-zimskog-festivala/0/90704/
  Otvorenje 3. Dubrovačkog zimskog festivala, uz paljenje dekorativne blagdanske rasvjete počet će u subotu 19. studenoga 2016. od 20 sati, nakon čega će najpopularnija hrvatska dance grupa Colonia otvoriti koncertni program festivala, u 20.30 sati ispred crkve sv. Vlaha.
 • Otvorenje Kozma u Mokošici nisu propustili ni Joković i Bušlje (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/otvorenje-kozma-u-mokosici-nisu-propustili-ni-jokovic-i-buslje-foto/0/19264/