Rezultati pretrage

obnova

 • Obnovljen sportski teren na Gromači (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/obnovljen-sportski-teren-na-gromaci-foto/0/106925/
  Završeni su radovi na obnovi sportskog terena na Gromači. Radovi su obuhvatili sanaciju 100 kvadratnih metara asfalta koji je bio u lošem stanju. Novouređeno igralište sada je polivalentno jer su, na zahtjev mještana, ocrtane linije i za tenis.
 • DUGIH 18 GODINA RADOVA Novoobnovljeni samostan na Lopudu postaje dinamični kompleks! (FOTOGALERIJA)

  http://www.portaloko.hr/clanak/dugih-18-godina-radova-novoobnovljeni-samostan-na-lopudu-postaje-dinamicni-kompleks-fotogalerija/0/101247/
  Nakon dugih 18 godina radova na restauriranju i obnovi, otvara se samostan Gospe od Špilice na Lopudu. Kompleks postaje dinamičan multifunkcionalni prostor za konferencije, odmor i okupljanja.
 • VELIKA OBNOVA Zatvoren Hilton Imperial, mijenja se unutarnji izgled hotela

  http://www.portaloko.hr/clanak/velika--obnova--zatvoren--hilton--imperial--mijenja--se--unutarnji--izgled--hotela/0/98389/
  Hotel Hilton Imperial krenuo je u svoju prvu, veliku obnovu od 2005. godine, otkako je počeo poslovati pod brendom Hiltona. Hotel je zatvoren prije nekoliko tjedana, a iz Hitona su, na upit Dubrovačkog dnevnika, otkrili o čemu je zapravo riječ.
 • ZAUSTAVLJAJU ISPADANJE Pet namirnica koje čine kosu gušćom i zdravijom

  http://www.portaloko.hr/clanak/zaustavljaju--ispadanje--pet--namirnica--koje--cine--kosu--guscom--i--zdravijom/0/97962/
  Primjećujete sve više vlasi na vašoj četki za kosu? Iako borba s ispadanjem kose može biti vrlo stresna, ipak postoji nada. Istraživanja pokazuju kako možete povećati gustoću svoje kose jednostavnim promjenama u prehrani. Stoga napunite tanjure ovim namirnicama bogatim nutrijentima, koji pomažu rastu kose.
 • Vanjski zid od Pila do Puncjele ostat će nagnut još stoljećima (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/vanjski-zid-od-pila-do-puncjele-ostat-ce-nagnut-jos-stoljecima-foto/0/36851/
  Započela je obnova vanjskog dijela zidina od Pila do Puncjele kojem prijeti rušenje, a jedino ga još drži nasip zemlje u parku u Pilama.
 • Dom Maslina kompletno obnovljen do lipnja iduće godine zahvaljujući Olgi Stoss

  http://www.portaloko.hr/clanak/--dom-maslina-kompletno-obnovljen-do-lipnja-iduce-godine-zahvaljujuci-olgi-stoss/0/36582/
  Današnjim potpisivanjem ugovora između udruge Kroatienhilfe Hochtaunus iz Bad Homburga, Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe Maslina i izvođača radova, tvrtke Građevinar - Quelin pokrenut je postupak obnove pročelja, krovišta, kotlovnice i ugradnje solarnog sustava na dubrovačkom dječjem domu.
 • Europa financira obnovu valobrana Kaše na ulazu u Stari porat

  http://www.portaloko.hr/clanak/--europa-financira-obnovu-valobrana-kase-na-ulazu-u-stari-porat/0/31272/
  Rekonstrukcija valobrana Kaše u starom dubrovačkom portu na popisu je 32 projekta u RH koji će primiti tehničku pomoć za pripremu projekata za financiranje iz strukturnih fondova Europske unije.
 • Izvođač radova ne želi potpisati ugovor za obnovu kapelice na Boninovu

  http://www.portaloko.hr/clanak/izvodac-radova-ne-zeli-potpisati-ugovor-za-obnovu-kapelice-na-boninovu/0/30717/
  Radovi na obnovi kapelice Sv. Križa na Boninovu nisu započeli budući izvođač ne želi potpisati ugovor koji je direktorica Boninova Marija Kisić Kamić predstavila na prošlom kolegiju komunalaca.