Rezultati pretrage

ivan pernar

 • Ivan Pernar: Ljudi mesnom ishranom zapravo pile granu na kojoj sjede (VIDEO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/ivan-pernar-ljudi-mesnom-ishranom-zapravo-pile-granu-na-kojoj-sjede-video/0/102843/
  Mi smo naučeni gledati na životinje kao predmete ili stvari, a tu se radi o živim bićima koje imaju osjećaje, bićima koja pate i cijela ta mesna industrija je zapravo okrenuta protiv njih, rekao je danas u Saboru Ivan Pernar, zastupnik Živog zida.
 • PERNAR OSUĐEN NA DVA MJESECA ZATVORA 'Bio je to politički motiviran i montiran proces'

  http://www.portaloko.hr/clanak/pernar--osuden--na--dva--mjeseca--zatvora--bio--je--to--politicki---motiviran--i--montiran--proces/0/96968/
  Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar objavio je na svom Facebooku kako je u 'politički motiviranom' procesu osuđen na zatvorsku kaznu.
 • ŽIVOT PRIJE SABORA, KOJI SRETNIK Ivanu Pernaru roditelji darovali stan i posao

  http://www.portaloko.hr/clanak/zivot-prije-sabora-koji-sretnik-ivanu-pernaru-roditelji-darovali-stan-i-posao/0/90541/
  Najveća zvijezda aktualnog saborskog saziva Ivan Pernar predao je svoju imovinsku karticu Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa. Ovaj zastupnik posjeduje stan od 62 kvadrata, a prije stupanja na dužnost radio je kod majke.
 • NIJE PROPUSTIO SVOJIH PET MINUTA 'Pernar nam postaje veliki problem'

  http://www.portaloko.hr/clanak/nije-propustio-svojih-pet-minuta----pernar-nam-postaje-veliki-problem/0/90415/
  To nitko nije očekivao. U jednoj nacionalnoj anketi objavljenoj prošlog tjedna, uvjerljiva većina ispitanika - njih 40 posto - Ivana Pernara opisuje kao 'neustrašivog lidera'. Zapaljivi, antieuropejski video srpsko-kanadskog antiglobaliste, kontroverznog filmaša Borisa Magalurskog, sastavljen od Pernarovih saborskih napada na američku i Nato politiku na Bliskom istoku, te pridruživanje Hrvatske Europskoj uniji, u kratkom vremenu pogledalo je više od milijun ljudi.
 • SVIJET PREMA PERNARU ‘Popularniji sam od Plenkovića, evo vam i dokaz’ (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/svijet-prema-pernaru-popularniji-sam-od-plenkovica-------evo-vam-i-dokaz-foto/0/90362/
  Ivan Pernar tvrdi da je popularniji i od premijera Andreja Plenkovića i kao dokaz priložio fotografiju s Google trends. Na Facebook profilu prokomentirao je i ‘ljubav’ s SDP-ovcem Gordanom Marasom.