Rezultati pretrage

ivan zak

 • GARANTIRANA ZABAVA ZA SVE UZRASTE Najbolje mjesto za podizanje adrenalina večeras je …

  http://www.portaloko.hr/clanak/garantirana--zabava--za--sve--uzraste--najbolje--mjesto--za--podizanje--adrenalina--veceras--je-/0/98687/
  Zabava i subota dvije su riječi koje definitivno idu jedna uz drugu. Mjesto gdje je najbolja zabava u Gradu je Revelin, a subota donosi koncert popularnog Ivana Zaka. Jeste li bili sretnici i nabavili svoje ulaznice?
 • ZABAVA U REVELINU: Dubrovčani Božić dočekali uz Ivana Zaka! /FOTOGALERIJA/

  http://www.portaloko.hr/clanak/zabava-u-revelinu-dubrovcani-bozic-docekali--uz-ivana-zaka-fotogalerija/0/82349/
  U Culture clubu Revelin u prve je minute Božića publiku uveo Ivan Zak. Bila je to promocija njegova ove godine objavljenog albuma “Usne varane”, ali i prigoda da publika čuje sve njegove hitove, “Ne pitaš za mene”,“Tetovaža", "Bolja od najbolje”, “Naučila si me”, Tko mi te krade”, “Ilegala" i mnoge druge. Na koncert su stigle kamere Nove Tv i još nekih televizija, pa će se atmosferu s koncerta moći vidjeti i u njihovim programima, osim u foto galeriji koju donosimo. Večeras, na sam Božić, klub će napuniti neponovljivi Siniša Vuco.
 • IVAN ZAK UOČI KONCERTA U REVELINU: 'Zauvijek ću pamtiti to uplovljavanje u Dubrovnik'

  http://www.portaloko.hr/clanak/ivan-zak-uoci-koncerta-u-revelinu-zauvijek-cu-pamtiti-to-uplovljavanje-u-dubrovnik/0/71019/
  Dok njegovi obožavatelji svakog dana čekaju objavljivanje novog albuma, “Usne varane”, Ivan Zak će 7. ožujka, dakle u predvečerje Dana žena, pjevati u dubrovačkom Culture clubu Revelin.
 • ODLIČNA BRUCOŠIJADA UZ IVANA ZAKA U REVELINU: Svi su se zabavljali do zore!

  http://www.portaloko.hr/clanak/odlicna-brucosijada-uz-ivana-zaka-u-revelinu-svi-su-se-zabavljali-do-zore-/0/53575/
  Kao uvod u spektakularnu zimsku sezonu Culture Club Revelin i Studentski zbor Dubrovnik organizirali su brucošijadu uz jednog od najtraženijih pjevača u Hrvatskoj - Ivana Zaka. Također su se slavili i turistički uspjesi Grada Dubrovnika, pa je ulaz bio besplatan.
 • Brucošijada uz Ivana Zaka u Revelinu, ulaz besplatan!

  http://www.portaloko.hr/clanak/brucosijada-uz-ivana-zaka-u-revelinu-ulaz-besplatan/0/53321/
  Kao uvod u spektakularnu zimsku sezonu Culture Club Revelin i Studentski zbor Dubrovnik pozivaju Vas na brucošijadu uz jednog od najtraženijih pjevača u Hrvatskoj.