Rezultati pretrage

igralište

 • Uređeno dječje igralište kod pedijatrijske ambulante u Mokošici (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/uredeno-djecje-igraliste-kod-pedijatrijske-ambulante-u-mokosici-foto/0/106912/
  Završeni su radovi sveobuhvatnog uređenja dječjeg igrališta u neposrednoj blizini novootvorene pedijatrijske ambulante u Novoj Mokošici. Nakon igrališta u ulici Od izvora, ovo je drugo dječje igralište koje je u Novoj Mokošici uređeno u siječnju.
 • INVESTICIJA Napreduju radovi na novoj sportsko-rekreativnoj zoni u Solitudu (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/investicija--napreduju--radovi--na--novoj--sportskorekreativnoj--zoni--u--solitudu--foto/0/100599/
  Napreduju radovi na uređenju parka s dječjim i sportskim igralištem i prostorom za fitness na otvorenom u Solitudu započeti prije dva tjedna.
 • SPORTSKO-REKREACIJSKI PARK Gradonačelnik Franković u pratnji svojih zamjenica obišao novo uređeno igralište za male sportove (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/sportskorekreacijski--park--gradonacelnik--frankovic--u--pratnji--svojih--zamjenica--obisao--novo--/0/97510/
  Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u pratnji zamjenica Jelke Tepšić i Orlande Tokić, privremenog pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miha Katičić i suradnika obišao je danas novo uređeno igralište za male sportove u Novoj Mokošici.
 • MJEŠTANI JASNO REKLI 'NE' Roditelji protiv trafostanice na dječjem igralištu Lopud (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/mjestani--jasno--rekli--ne--roditelji--protiv--trafostanice---na--djecjem--igralistu---lopud--fot/0/96501/
  Zabrinuti roditelji s djecom okupili su se na jedinom dječjem igralištu na otoku Lopudu, prvog dana izgradnje kontejnerske trafostanice, pozivajući HEP i Grad Dubrovnik da smjesta zaustavi daljnje radove i nađu alternativno mjesto za izgradnju nove trafostanice. Naime, navedenu trafostanicu, HEP, uz odobrenje Grada Dubrovnika, gradi u srcu mjesta, na pristaništu, na dječjem igralištu, svega nekoliko metara od osnovne škole i vrtića. Otac i djed s Lopuda, gospar Ivo Mihajlović dao je detaljnu izjavu u kojoj iznosi svoje viđenje ove situacije. Tekst izjave prenosimo u cijelosti.
 • Započeli radovi na dječjim igralištima u Mokošici, Zatonu i na Nuncijati (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/zapoceli--radovi--na--djecjim--igralistima--u--mokosici--zatonu--i--na--nuncijati---foto/0/96317/
  Zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić, privremeni pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić i pomoćnica pročelnika Ružica Marković obišli su danas dječja igrališta u Mokošici, Zatonu i na Nuncijati.