Rezultati pretrage

hezonja

 • Devet poena Bogdanovića, Hezonja ubacio pet

  http://www.portaloko.hr/clanak/devet-poena-bogdanovica-hezonja-ubacio-pet/0/82483/
  Košarkaši Brooklyna slavili su na gostovanju kod Miamija sa 111:105 uz devet koševa Bojana Bogdanovića, dok je Orlando na svom parketu pobijedio New Orleans sa 104:89, a Mario Hezonja je za Magic ubacio pet poena.
 • PRIČA O DUBROVAČKOM 'LETAČU': Kad si toliki radnik kao Mario Hezonja samo je nebo granica!

  http://www.portaloko.hr/clanak/prica-o-dubrovackom-letacu-kad-si-toliki-radnik-kao-mario-hezonja-samo-je-nebo-granica/0/81057/
  Peti izbor ovogodišnjeg drafta, dubrovački letač Mario Hezonja poznat je kao jako zahtjevan tip, pogotovo prema sebi. Na glasu je kao žestok radnik i košarkaški fanatik koji definitivno nije gradio karijeru utabanim stazama, nego je pisao svoju košarkašku priču na svoj način, ne vodeći previše računa o mišljenjima sa strane.
 • ŠTO SE TRENUTNO DOGAĐA U ORLANDO MAGICU? Dubrovčanin Hezonja na meti kritika!

  http://www.portaloko.hr/clanak/sto-se-trenutno-dogada-u-orlando-magicu-dubrovcanin-hezonja-na-meti-kritika/0/80893/
  Mario Hezonja prolazi put adaptacije na NBA ligi kojim, barem u ovome trenutku, ne hoda samouvjereno na način na koji su to u Orlando Magicu očekivali. A vjerojatno ne i na način na koji se on nadao Ljetna liga donijela je promjenu u odnosu na ACB u kojoj je nosio Barcelonin dres. Predsezonske utakmice nudile su drugačije zamke u odnosu na nju, a sezona pokazala svu različitost u odnosu na pripremno razdoblje koje je prethodilo.
 • NBA: Po dva poena Bogdanovića i Hezonje

  http://www.portaloko.hr/clanak/nba-po-dva-poena-bogdanovica-i-hezonje/0/80851/
  Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović postigao je samo dva poena u porazu 111:116 Brooklyn Netsa na gostovanju kod Charlotte Hornetsa.
 • Hezonja bez poena u porazu Orlanda

  http://www.portaloko.hr/clanak/hezonja-bez-poena-u-porazu-orlanda/0/80092/
  Chicago Bullsi su sinoć sa 92-87 svladali Orlando Magic u čijem je porazu Mario Hezonja, koji je bio jedini Hrvat sinoć na terenu u NBA, u pet minuta upisao samo jedan skok.
 • PRVI DUBROVČANIN U NBA-u! Hezonja: Poraz je pokvario doživljaj!

  http://www.portaloko.hr/clanak/prvi-dubrovcanin-u-nbau-hezonja-poraz-je-pokvario-dozivljaj/0/79963/
  Na svojoj premijernoj utakmici u NBA ligi 20-godišnji Dubrovčanin Mario Hezonja upisao se u povijesne knjige kao ukupno 15. Hrvat koji je zaigrao u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu. Krenimo redom…
 • Još jedna sjajna asistencija Dubrovčanina Hezonje

  http://www.portaloko.hr/clanak/jos-jedna-sjajna-asistencija-dubrovcanina-hezonje/0/79768/
  Hezonja je u 86-76 pobjedi Orlanda protiv Memphis Grizzliesa sudjelovao sa šest koševa (šut za dva 1-4, trica 1-4, slobodna bacanja 1-2), sedam skokova i četiri asistencije za 24 minute provedene na parketu, dok je Rudež u 112-108 pobjedi Minnesote protiv Milwaukee Bucksa na terenu proveo devet minuta bez učinka.
 • PERASOVIĆ LJUT I ZBUNJEN: Hoće li 20-godišnji Dubrovčanin Hezonja zaigrati na EP?

  http://www.portaloko.hr/clanak/perasovic-ljut-i-zbunjen-hoce-li-20godisnji-dubrovcanin-hezonja-zaigrati-na-ep/0/75975/
  Mario Hezonja, jedan od naših najnadarenijih košarkaša, u četvrtak je razgovarao u četiri oka s izbornikom Velimirom Perasovićem i, kako doznajemo, još nije jasno hoće li 20-godišnji Dubrovčanin zaigrati za hrvatsku košarkašku reprezentaciju na Europskom prvenstvu od 5. do 22. rujna
 • KOŠARKA Dubrovčanin Mario Hezonja doveo Hrvatsku do finala

  http://www.portaloko.hr/clanak/kosarka-dubrovcanin-mario-hezonja-doveo-hrvatsku-do-finala/0/17031/