Rezultati pretrage

konferencija

 • OTVORENA VELIKA KONFERENCIJA O BAŠTINI Ministrica Obuljen Koržinek: I mi smo zbog korone otkazali gostovanja u Italiji (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/otvorena-velika-konferencija-o-bastini-ministrica-obuljen-korzinek-i-mi-smo-zbog-korone-otkazali-go/0/107407/
  Stručna konferencija ''Jačanje europske suradnje za zaštitu kulturne baštine od rizika'' otvorena je danas u Lazaretima.
 • KONFERENCIJA 'THE ECONOMIST: SVIJET U 2020.' Vujčić: Svi gospodarski rizici trenutno su u rukama politike

  http://www.portaloko.hr/clanak/konferencija-the-economist-svijet-u-2020-vujcic-svi-gospodarski-rizici-trenutno-su-u-rukama-pol/0/106398/
  U Hrvatskoj narodnoj banci održava se konferencija "The Economist: Svijet u 2020.". Na njoj sudjeluju predsjednik Vlade Andrej Plenković zajedno s potpredsjednicima Zdravkom Marićem i Predragom Štromarom. Pozdravne govore održali su premijer, guverner HNB-a Boris Vujčić i predsjednik HGK Luka Burilović, piše HRT.
 • KONFERENCIJOM I KONCERTOM Dubrovnik početkom veljače svečano obilježava UNESCO-ove obljetnice

  http://www.portaloko.hr/clanak/konferencijom-i-koncertom-dubrovnik-pocetkom-veljace-svecano-obiljezava-unescoove-obljetnice-/0/102509/
  Značajne UNESCO-ove obljetnice - 40 godina od upisa povijesne jezgre Dubrovnika na Popis svjetske baštine i 10 godina od upisa Feste svetoga Vlaha na Reprezentativni popis nematerijalne kulturne baštine čovječanstva, obilježit će se konferencijom koja će se u Dubrovniku održati 1. veljače, u organizaciji Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Dubrovnika te suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije i Sveučilišta u Dubrovniku.
 • Ministrica kulture sudjelovati će na središnjoj konferenciji u sklopu Europske godine kulturne baštine

  http://www.portaloko.hr/clanak/ministrica-kulture-sudjelovati-ce-na-sredisnjoj-konferenciji-u-sklopu-europske-godine-kulturne-basti/0/101093/
  Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek boravit će u Berlinu od 21. do 24. lipnja 2018. godine, gdje će sudjelovati na središnjoj konferenciji u sklopu Europske godine kulturne baštine pod nazivom ‘Sharing Heritage - Sharing Values’.
 • SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU Konferencija o aktualnoj ekonomskoj problematici na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju

  http://www.portaloko.hr/clanak/sveuciliste--u--dubrovniku--konferencija--o--aktualnoj--ekonomskoj--problematici--na--odjelu--za--ek/0/97475/
  3. međunarodna znanstvena konferencija Dubrovnik International Economic Meeting (DIEM 2017) – Managing Business Growth in a Volatile Environment“ (DIEM – Upravljanje poslovnim rastom u nestabilnom okruženju) održat će se od 12. do 14. listopada 2017. u organizaciji Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku.
 • KONFERENCIJA Župan i zamjenik na 'Danima regionalnog razvoja i EU fondova'

  http://www.portaloko.hr/clanak/konferencija--zupan--i--zamjenik--na--danima--regionalnog--razvoja--i--eu--fondova/0/97464/
  Župan Nikola Dobroslavić, zamjenik Joško Cebalo i direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić sudjelovali su na konferenciji “Dani regionalnoga razvoja i EU fondova”. Tom je prigodom potpisan i Sporazum o suradnji između Regionalne razvojne agencije Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-e i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije temeljem kojeg će u iduće dvije godine DUNEA-i biti dodijeljeno milijun kuna za poslove regionalnog koordinatora za Županiju.
 • Dubravka Šuica na dvodnevnoj konferenciji u Innsbrucku

  http://www.portaloko.hr/clanak/dubravka-suica-na-dvodnevnoj-konferenciji-u-innsbrucku/0/31425/
  Dubravka Šuica, potpredsjednica Kongresa Vijeća Europe sudjeluje na dvodnevnoj konferenciji u Innsbrucku na temu regionalizacija i uloge regionalnih parlamenata koji imaju zakonodavne ovlasti u EU, ali i u zemljama Vijeća Europe.
 • Najveća konferencija o autizmu u Hrvatskoj održana u Dubrovniku

  http://www.portaloko.hr/clanak/najveca-konferencija-o-autizmu-u-hrvatskoj-odrzana-u-dubrovniku/0/29856/
  Konferencija „Razumjeti autizam“, u organizaciji Udruge za autizam Hrvatske i Sekcije za autistični spektar i komunikacijske teškoće Udruge kronično bolesnog djeteta „Zajedno do zdravlja“, privukla je 177 sudionika s područja Dubrovačko – neretvanske županije.
 • Pravedan: Molim Vladu da poništi ugovore s DPDS-om

  http://www.portaloko.hr/clanak/-pravedan-molim-vladu-da-ponisti-ugovore-s-dpdsom/0/29007/
  "U ovoj državi upravljanje s 50 milijuna kuna zarade, koje jedna udruga sebi daje za pravo i ne želi da se na zidinama vijori državna i gradska zastava, mislim da je nonsens kakvog nigdje u svijetu nema. Vlada i resorna ministarstva se što prije moraju uključiti u problem koji eskalira. Riječ je o Gradu i novcima koje ostvaruju građani Grada kojim će raspolagati Gradsko vijeće," kazao je HNS-ov vijećnik Antun Pravedan na današnjoj konferenciji za medije koja je hitno sazvana.
 • U Dubrovniku završena konferencija o održivom razvoju i energetici

  http://www.portaloko.hr/clanak/u-dubrovniku-zavrsena-konferencija-o-odrzivom-razvoju-i-energetici/0/19617/
 • Otvorena međunarodna konferencija o održivom razvoju

  http://www.portaloko.hr/clanak/otvorena-medunarodna-konferencija-o-odrzivom-razvoju/0/19399/
 • Vučurević: Srbija me požurila poslati u Dubrovnik pa sam se spasio

  http://www.portaloko.hr/clanak/vucurevic-srbija-me-pozurila-poslati-u-dubrovnik-pa-sam-se-spasio/0/18776/
 • Uzvraćen udarac Vlahušiću: Dubrovačke ljetne igre su čisti dobitak

  http://www.portaloko.hr/clanak/uzvracen-udarac-vlahusicu-dubrovacke-ljetne-igre-su-cisti-dobitak/0/12040/
  "U opće monološkim susretima s gradonačelnikom kojima sam nazočio uporno se inzistiralo da su međuljudski odnosi u kulturnim ustanovama poremećeni, ali iz moje prakse ja ne znam za poremećene međuljudske odnose", naglasio je na današnjoj konferenciji za novinare intendant Dubrovačkih ljetnih igara Ivica Prlender.