Rezultati pretrage

koncert

 • Koncert u Saloči 'Ususret Beethovenovoj godini'

  http://www.portaloko.hr/clanak/koncert-u-saloci-ususret-beethovenovoj-godini/0/106802/
  Povodom obilježavanja 250. godišnjice rođenja Ludwiga van Beethovena, u Čitaonici Narodne knjižnice u ponedjeljak, 13. siječnja 2020., s početkom u 18:30 sati održat će se recital na kojem će nastupiti Adrian Ivičević na violončelu i Miron Konjević na klaviru. Na repertoaru su djela J. S. Bacha i L. van Beethovena.
 • Blagdansko raspoloženje u Revelinu: Božićni trash i koncert Bebeka

  http://www.portaloko.hr/clanak/blagdansko-raspolozenje-u-revelinu-bozicni-trash-i-koncert-bebeka/0/106611/
  Ove blagdane provedite sa svojim najmilijim i zabavite se u klubu Revelin uz najbolji božićni program i najveseliji provod.
 • ČETVORICI GENERALA ZASMETAO KONCERT LEPE BRENE: 'Nacionalna sramota u hrvatskome glavnom gradu'

  http://www.portaloko.hr/clanak/cetvorici-generala-zasmetao-koncert-lepe-brene-nacionalna-sramota-u-hrvatskome-glavnom-gradu/0/106501/
  Umirovljeni generali Ivan Tolj, Ivan Kapular, Marinko Krešić i Mile Ćuk u svome su se priopćenju upitala je li ‘slučajno da se ovo vrijeđanje i sramoćenje odvija u Adventu, desetak dana prije Božića, tjedan dana prije izbora za predsjednika RH’
 • Dođite u nedjelju na adventski koncert župnih zborova 'Nebesa odozgor rosite'

  http://www.portaloko.hr/clanak/dodite-u-nedjelju-na-adventski-koncert-zupnih-zborova-nebesa-odozgor-rosite/0/106322/
  Adventski koncert župnih zborova Dubrovačke biskupije održat će se u nedjelju 8. prosinca u crkvi Male braće u Dubrovnik s početkom u 20.00 sati.
 • POŽURITE U Revelinu još mali broj promo ulaznica za koncert Jole na Uskrs

  http://www.portaloko.hr/clanak/pozurite-u-revelinu-jos-mali-broj-promo-ulaznica-za-koncert-jole-na-uskrs/0/103013/
  Jedinstvena prilika za kupnju PROMO paketa ulaznica 2+1 GRATIS samo u uredu Revelina.
 • NAJLJEPŠA OTVORENA POZORNICA Rambo Amadeus na Orsuli u lipnju

  http://www.portaloko.hr/clanak/najljepsa-otvorena-pozornica-rambo-amadeus-na-orsuli-u-lipnju/0/102991/
  Legendarni Rambo Amadeus, čije koncerte Dubrovčani redovno posjećuju u velikom broju, 15. lipnja nastupit će sa svojim sekstetom na jednoj od najljepših dubrovačkih otvorenih pozornica – u Parku Orsula. Koncert organiziraju Grad Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre.
 • MAYA BEROVIĆ Nova regionalna pop diva sprema veliki produkcijski spektakl u Spaladium Areni

  http://www.portaloko.hr/clanak/maya-berovic-nova-regionalna-pop-diva-sprema-veliki-produkcijski-spektakl-u-spaladium-areni/0/102686/
  Jedan od koncerata o kojem se već dugo po ulicama priča je zasigurno onaj Maye Berović, koji je zakazan 30. ožujka u Spaladium Areni. Ulaznice su u prodaji, stoga ih nabavite što prije.
 • NOĆ PUNA EMOCIJA 'Silente' unio čaroliju u Culture club Revelin (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/noc-puna-emocija-silente-unio-caroliju-u-culture-club-revelin-foto/0/102631/
  Grupa Silente sinoć je održala koncert u Culture clubu Revelin.
 • KONFERENCIJOM I KONCERTOM Dubrovnik početkom veljače svečano obilježava UNESCO-ove obljetnice

  http://www.portaloko.hr/clanak/konferencijom-i-koncertom-dubrovnik-pocetkom-veljace-svecano-obiljezava-unescoove-obljetnice-/0/102509/
  Značajne UNESCO-ove obljetnice - 40 godina od upisa povijesne jezgre Dubrovnika na Popis svjetske baštine i 10 godina od upisa Feste svetoga Vlaha na Reprezentativni popis nematerijalne kulturne baštine čovječanstva, obilježit će se konferencijom koja će se u Dubrovniku održati 1. veljače, u organizaciji Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Dubrovnika te suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije i Sveučilišta u Dubrovniku.
 • VELIKI KONCERT SE SPREMA Četiri tenora 3. veljače u klubu Revelin

  http://www.portaloko.hr/clanak/veliki-koncert-se-sprema-cetiri-tenora-3-veljace-u-klubu-revelin/0/102484/
  Nastavak odličnih koncerata u klubu Revelin zakazan je za sv. Vlaha. Četiri tenora predstavit će se u Revelinu velikim koncertom koji će započeti u 20 sati.
 • Koncertom Dubrovačkog komornog zbora zaključen program 'Božić u Kabogi' (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/koncertom-dubrovackog-komornog-zbora-zakljucen-program-bozic-u-kabogi-foto/0/102361/
  Adventskim koncertom Dubrovačkog komornog zbora pod ravnanjem maestra Frana Krasovca sinoć je, 23. prosinca u saloči ljetnikovca Bunić Kaboga zaključen tradicionalni program obilježavanja Božića u Kabogi.
 • Jelena Rozga najavila svoj tradicionalni koncert na Božić u Revelinu

  http://www.portaloko.hr/clanak/jelena-rozga-najavila-svoj-tradicionalni-koncert-na-bozic-u-revelinu/0/102337/
  Koncerti i zabava blagdanskog programa u Revelinu započinju ovog petka. Koncert Jelene Rozge prvi je na rasporedu velikih koncerata ovih blagdana, stoga požurite po svoje ulaznice u ured Revelina.
 • LEGENDARNA GRUPA NA STRADUNU Prljavo kazalište će zapjevati na Dan dubrovačkih branitelja

  http://www.portaloko.hr/clanak/legendarna-grupa-na-stradunu-prljavo-kazaliste-ce-zapjevati-na-dan-dubrovackih-branitelja/0/102234/
  U sklopu 5. Dubrovačkog zimskog festivala jedna od najdugovječnijih i najpoznatijih domaćih pop-rock grupa, Prljavo kazalište, održat će koncert povodom Dana dubrovačkih branitelja, na blagdan svetoga Nikole, u četvrtak 6. prosinca, u 20:00 sati na Stradunu.
 • BEZOBRAZNO NISKE CIJENE U REVELINU Nabavite karte za Joksimovića i ostale zvijezde već sada

  http://www.portaloko.hr/clanak/bezobrazno-niske-cijene-u-revelinu-nabavite-karte-za-joksimovica-i-ostale-zvijezde-vec-sada/0/102183/
  Bezobrazni popusti posljednjih nekoliko dana na sve ulaznice za nadolazeće koncerte, iskoristili su oni koji su uspjeli doći do svojih željenih ulaznica. Od danas su u prodaji novi kontingenti ulaznica po novim cijenama, poručuju iz Culture cluba Revelin.
 • U IŠČEKIVANJU NOVOG WALTERA Održan koncert za ljubitelje glazbe u Dvoru

  http://www.portaloko.hr/clanak/u-iscekivanju-novog-waltera-odrzan-koncert-za-ljubitelje-glazbe-u-dvoru/0/101604/
  Koncert zanimljivog i indikativnog naziva En attendant de Walter nouveau (U iščekivanju novog Waltera), održali su sinoć, 15. kolovoza u atriju Kneževa dvora Aapo Häkkinen na kopiji fortepijana Johanna Andreasa Steina, sopranistica Anabela Barić i flautistica Ana Benić.
 • Jedinstvena glazbena večer uz francuskog harmonikaša Vincenta Peiranija i saksofonista Émilea Parisiena

  http://www.portaloko.hr/clanak/jedinstvena-glazbena-vecer-uz-francuskog-harmonikasa-vincenta-peiranija-i-saksofonista-milea-parisi/0/101489/
  U sklopu programa 69. Dubrovačkih ljetnih igara, a u suradnji s Jadranskim luksuznim hotelima, francuski harmonikaš Vincent Peirani i saksofonist Émile Parisien nastupili su sinoć, 31. srpnja, u Vala Beach Clubu Hotela Dubrovnik Palace, priredivši jedinstvenu jazz večer za festivalsku publiku. Vrsni glazbenici dobitnici su prestižnih nagrada, među kojima se ističe ECHO Jazz u kategoriji najboljeg inozemnog ansambla 2015.
 • KONCERT ZA DJECU Karneval životinja u Sponzi u petak

  http://www.portaloko.hr/clanak/koncert-za-djecu-karneval-zivotinja-u-sponzi-u-petak/0/101488/
  Koncert za djecu Karneval životinja na programu je 69. Igara u petak, 3. kolovoza s početkom u 20.30 sati u atriju palače Sponza. Uz dubrovačke glazbenike koji će izvesti ovo popularno Saint-Saënsovo djelo, u ulozi pripovjedačice je dramska umjetnica Srđana Šimunović. Ulaz je slobodan, no zbog ograničenog broja mjesta besplatne je ulaznice potrebno ranije preuzeti na blagajni Igara u Festivalskoj palači, a to je moguće učiniti već od danas.
 • 'U IŠČEKIVANJU NOVOG WALTERA' Vrhunski koncert u programu Igara

  http://www.portaloko.hr/clanak/u-iscekivanju-novog-waltera-vrhunski-koncert-u-programu-igara/0/101442/
  Koncert En attand de Walter nouveau (U iščekivanju novog Waltera), koji će se održati u srijedu, 15. kolovoza u atriju Kneževa dvora u 21.30, obogatit će već opsežan i raznovrstan glazbeni program 69. Igara.
 • LEGENDARNI IBRICA JUSIĆ Poznati dubrovački kantautor održat će koncert ispred sv.Vlaha

  http://www.portaloko.hr/clanak/legendarni-ibrica-jusic-poznati-dubrovacki-kantautor-odrzat-ce-koncert-ispred-svvlaha/0/101431/
  Poznati dubrovački kantautor Ibrica Jusić, tradicionalno će, u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika, održati koncert na skalinima ispred crkve sv. Vlaha, u srijedu 1. kolovoza, s početkom u 22 sata.
 • PUBLIKA ODUŠEVLJENA Kvartet Schumann nastupio u atriju Kneževa dvora (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/publika-odusevljena-kvartet-schumann-nastupio-u-atriju-knezeva-dvora-foto/0/101412/
  U sklopu glazbenog programa 69. Dubrovačkih ljetnih igara nastupio je hvaljeni Kvartet Schumann sinoć, 23. srpnja u atriju Kneževa dvora. Violinisti Erik i Ken Schumann, violistica Liisa Randalu i čelist Mark Schumann pred oduševljenom festivalskom publikom izveli su djela Haydna, Takemitsua i Schuberta.