Rezultati pretrage

festivali

 • Podsjetimo se kako izgleda najbolji eurorpski festival

  http://www.portaloko.hr/clanak/podsjetimo-se-kako-izgleda-najbolji-eurorpski-festival/0/93754/
  NovaRock slovi kao jedan od najboljih, ako ne i najbolji europski glazbeni festival. Na samo 3 sata vožnje od Zagreba, mnogobrojni posjetioci iz Hrvatske i okolnih zemalja uživaju u 3-dnevnom glazbenom spektaklu. Pogledajmo kako je to izgledalo prošle godine:
 • Nova rock festival objavio raspored po danima

  http://www.portaloko.hr/clanak/nova-rock-festival-objavio-raspored-po-danima/0/85960/
  Najveći rock festival u regiji, austrijski Nova Rock koji će se održati od 9. do 12. lipnja na austrijsko-mađarskoj granici kod Nickelsdorfa, objavio je raspored po danima. Čak četiri puna dana - uz nesto lakši prvi dan, pokušava konkurirati svim ostalim festivalima u regiji.
 • Manje od dva mjeseca do početka Nova rock festivala

  http://www.portaloko.hr/clanak/manje-od-dva-mjeseca-do-pocetka-nova-rock-festivala/0/85959/
  Najveće okupljanje zaljubljenika u teškogitaristički zvuk u okolici Hrvatske već je godinama najveći austrijski festival, Nova Rock, koji dnevno okuplja nekih pedesetak tisuća posjetitelja. U dosadašnjih izdanjima po nekoliko su puta nezaboravne nastupe priuštiliMetallica, Rammstein, Iron Maiden i Slipknot, a u najbolje trenutke spadaju i koncerti Rage Against the Machinea, Black Sabbatha i Green Daya.
 • Nova rock ide dalje u četverodnevnom formatu

  http://www.portaloko.hr/clanak/nova-rock-ide-dalje-u-cetverodnevnom-formatu/0/85958/
  Četverodnevni format inicijalno je predstavljen ove godine. 9.-12. Lipnja imat ćemo prilike gledati Red Hot Chilli Peppers i pregršt dobrih bendova.
 • Nova runda bendova na Nova rock festivalu

  http://www.portaloko.hr/clanak/nova-runda-bendova-na-nova-rock-festivalu/0/85957/
  Preliminarna lista izvođača na Nova rock festivalu objavljena je u listopadu,a vrlo velika dopuna je napravljena i danas. Organizatori su se potrudili oko novog programa, a objavljujemo većinu imena:
 • Austrijsko festivalsko ljeto ni ove godine ne razočarava

  http://www.portaloko.hr/clanak/austrijsko-festivalsko-ljeto-ni-ove-godine-ne-razocarava/0/85956/
  Nova Rock festival, Urban Art Forms i Frequency potvrdili termine, a neki i prve izvođače.
 • Upotpunjena postava Nova Rock festivala

  http://www.portaloko.hr/clanak/upotpunjena-postava-nova-rock-festivala/0/60163/
  Nova rock festival upravo je objavio dnevnu podjelu izvođača po pozornicama. Detaljnije satnice još iščekujemo, a organizatori su najavili i odlične nove najave – Limp Bizkit i Crazy Town. Jedan od najposjećenijih europskih festivala ove se godine obilježava jubilarni 10. put, a najavljuje brojna velika imena. Rock i metal ljubitelji među kojima su i brojni Hrvati rezervirati će tako vruću sredinu lipnja, točnije 13. do 15. lipnja, za novu dozu dobre glazbe.
 • Limp Bizkit i Crazy Town na Nova Rock Festivalu

  http://www.portaloko.hr/clanak/limp-bizkit-i-crazy-town-na-nova-rock-festivalu/0/60367/
  Zadnji kontigent potvrđenih bendova za veliki austrijski Nova rock festival uključuje već ranije spomenute sastave- Slayer, Black Label Society, Sepultura, Ed Kowalczyk, The Used, Mono & Nikitaman, Samy Deluxe, Walking Papers, Panteón Rococó, K.I.Z.
 • David Hasselhoff poseban gost Nova Rock festivala

  http://www.portaloko.hr/clanak/david-hasselhoff-poseban-gost-nova-rock-festivala/0/60159/
  David Hasselhoff poznat je kao glumac i vođa silikonskih ljepotica iz serije Baywatch. Osim kao kultna figura TV ekrana 80ih poznat je i kao pop glazbenik, koji često parodira sam sebe a i cijelu scenu. Mnogi obožavatelji tako će ga imati prilike vidjeti u netipičnom okruženju, na jednom rock/metal događanju. Deseto jubilarno izdanje austrijskog Nova Rocka ove godine će se dogoditi 13.-15.lipnja u mjestu Nickelsdorf pored Beča.
 • Rock elita na austrijskom Nova Rocku

  http://www.portaloko.hr/clanak/rock-elita-na-austrijskom-nova-rocku-/0/60158/
  Za ljubitelje žestokog zvuka ove će godine austrijski festival Nova rock opet biti neizostavna ljetna stanica. Jedan od najposjećenijih europskih festivala ove se godine obilježava jubilarni 10. put, a najavljuje brojna velika imena. Rock i metal ljubitelji među kojima su i brojni Hrvati rezervirati će tako vruću sredinu lipnja, točnije 13. do 15. lipnja, za novu dozu dobre glazbe.
 • Prve objave Nova Rock festivala

  http://www.portaloko.hr/clanak/prve-objave-nova-rock-festivala/0/60156/
  Austrijski Nova rock festival svoj deseti jubilarni rođendan popratio je spektakularnim objavama imena koji će nastupiti u 2014. Osim legendarnih Black Sabbath koji će biti pravi hit festivalskog ljeta, marljivi Austrijanci su najavili Seed, Sunrise Avenue, Mando Diao, Casper i Seether.
 • Eksluzivno: Black Sabbath najavili koncert u Austriji

  http://www.portaloko.hr/clanak/eksluzivno-black-sabbath-najavili-koncert-u-austriji/0/60155/
  Fanovi legendardne grupe koja se ponovno oformila i snimila hvaljeni album „13“ doći će na svoje posjetom Nova Rock Festivalu u Nickelsdorfu pokraj Beča. Termin je 13.-14. lipnja a datum kada će svirati hard-rock pioniri objavit ćemo naknadno. Ovo je prilika da svi fanovi dobrog starog rocka u neposrednoj blizini dožive bezvremenske klasike poput Paranoid, Iron man ili Children of the grave.
 • My Bloody Valentine, Azealia Banks, Calexico i The Bots, prva gostujuća imena ovogodišnjeg Terraneo festivala

  http://www.portaloko.hr/clanak/my-bloody-valentine-azealia-banks-calexico-i-the-bots-prva-gostujuca-imena-ovogodisnjeg-terraneo-/0/48173/
  Nakon dugog iščekivanja, ovjavljen je prvi dio izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem Terraneo festivalu. Uskoro dolaze nova imena kojima će Terraneo potvrditi status jednog od najiščekivanijih ljetnih festivala u regiji koji nudi tri dana odlične glazbe i tjedan dana prekrasnog odmora, zabave i nezaboravnih ljetnih iskustava.
 • Biffy Clyro na Nova rocku

  http://www.portaloko.hr/clanak/biffy-clyro-na-nova-rocku/0/45517/
  Biffy Clyro, Dragonforce, Stereophonics , Passenger , Steven Wilson, The 69 Eyes i Bosse nova imena na programu austrijskog festivala u Nickelsdorfu. Datum festivala je 14.-16. lipnja.
 • Dirty Old Festival XIII @ Velika (kod Požege), 12. – 14.07.

  http://www.portaloko.hr/clanak/dirty-old-festival-xiii--velika-kod-pozege-12--1407/0/33027/
  Ovogodišnje trinaesto izdanje Dirty Old Festivala donosi nam i najuzbudljiviji program od kad je tog boutique događaja. Poklonici punk, hard-core i alt rock scene ponovo će doći na svoje.