Rezultati pretrage

festival soli

 • SVA DOGAĐANJA SU BESPLATNA Festival Soli: Svečano otvaranje sutra u tvrđavi Kaštio (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/sva-dogadanja-su-besplatna-festival-soli-svecano-otvaranje-sutra-u-tvrdavi-kastio-foto/0/101702/
  Drugi po redu Festival Soli Ston 2018. otvara se sutra, 30. kolovoza, a traje do 2. rujna i održat će se na više lokacija.
 • MULTIMEDIJSKA MANIFESTACIJA Program Festivala Soli

  http://www.portaloko.hr/clanak/multimedijska-manifestacija-program-festivala-soli/0/101553/
  Festival Soli je multimedijalna manifestacija koja povezuje tradiciju Solane i proizvodnje soli s različitim gastronomskim, glazbenim i kulturnim sadržajima. Potaknuti uspjehom prvog izdanja festivala prošle godine, organizatori su ove godine pripremili još bogatiji i raznovrsniji program.
 • U STONU Završio prvi Festival soli (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/u--stonu--zavrsio--prvi--festival--soli-foto/0/96639/
  Sinoć je u stonskoj Solani završio prvi Festival soli Ston, organiziran pod pokroviteljstvom Općine Ston,TZ općine Ston, Dubrovačko - neretvanske županije, TZ Dubrovačko- neretvanske županije i sponzora, te u suorganizaciji dubrovačke Udruge Amorette i Solane Ston i Vila Korune.
 • VEČERAŠNJI PROGRAM FESTIVALA SOLI DONOSI: 'Dan meda' u organizaciji TZ Dubrovačko primorje (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/vecerasnji--program--festivala--soli--donosi--dan--meda--u--organizaciji---tz--dubrovacko--primor/0/96563/
  Večeras, srijeda 30. kolovoza , prvi Festival soli u Solani Ston, nastavlja se programom pod nazivom „Dan meda“ kojeg je suorganizator TZ Dubrovačko primorje.
 • U SOLANI STON Uz jazz i vino počeo prvi Festival soli (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/u--solani--ston--uz--jazz--i--vino--poceo--prvi---festival--soli--foto/0/96499/
  Pod pokroviteljstvom Općine Ston, TZ općine Ston, Dubrovačko - neretvanske županije, TZ Dubrovačko - neretvanske županije i sponzora, te u suorganizaciji dubrovačke Udruge Amorette te Solane Ston i Vila Korune sinoć je otvoren prvi Festival soli koji će se održavati do petka, 1. rujna u Solani Ston. Nakon obraćanja vlasnika Solane Sveta Pejića, načelnika Općine Ston Vedrana Antunice te Ksenije Matić iz tvrtke Event Lab Dubrovnik, održao se program pod nazivom „Vino, sol i jazz“ na kojem su posjetitelji imali priliku uživati u lokalnim vinima uz stručno vodstvo certificiranih sommeliera, a sve to popraćeno jazz interpretacijama Maje Grgić i Igora Vlahušića.
 • FESTIVAL SOLI 2017. Održana press konferencija

  http://www.portaloko.hr/clanak/festival--soli--2017--odrzana--press--konferencija/0/96394/
  Na današnjoj konferenciji za medije predstavljen je prvi „Festival soli“ manifestacija koja će se održati u Solani Ston od 27. kolovoza do 1. rujna 2017.