Rezultati pretrage

dubravka šuica

 • Dubravka Šuica: Nitko ne može biti veći Hrvat ili Hrvatica od mene niti mojih kolega na listi

  http://www.portaloko.hr/clanak/dubravka-suica-nitko-ne-moze-biti-veci-hrvat-ili-hrvatica-od-mene-niti-mojih-kolega-na-listi/0/103067/
  U N1 Studiju uživo gostovala je Dubravka Šuica, druga na HDZ-ovoj listi za europske izbore.
 • BLAGDANSKO IZNENAĐENJE Dubravka Šuica ponovno postala none

  http://www.portaloko.hr/clanak/blagdansko-iznenadenje-dubravka-suica-ponovno-postala-none/0/102325/
  Europarlamentarka Dubravka Šuica jučer se na društvenim mrežama pohvalila kako je dobila unučicu.
 • ŠUICA O KOMENTARIMA NA FACEBOOKU: 'Pokazali ste nesigurnost i vlastitu netoleranciju'

  http://www.portaloko.hr/clanak/suica-o-komentarima-na-facebooku-pokazali-ste-nesigurnost-i-vlastitu-netoleranciju/0/101611/
  Europarlamentarka i bivša gradonačelnica Dubrovnika Dubravka Šuica potaknula je burnu raspravu zbog objave fotografije na svom Facebook profilu.
 • Dubravka Šuica: 'Hrvatice i Hrvati ne smiju biti građani drugog reda'

  http://www.portaloko.hr/clanak/dubravka--suica--hrvatice--i--hrvati--ne--smiju--biti--gradani--drugog--reda/0/100602/
  Konferencija o dvostrukoj kvaliteti proizvoda pod nazivom Dual Quality Products in Single Market: What's Next?, u organizaciji zastupnika Europske pučke stranke, održana je danas u Europskom parlamentu. Nakon govora predsjednika Komisije Junckera o stanju Europske unije na plenarnoj sjednici Europskog parlamenta u rujnu prošle godine, tema dvostruke kvalitete proizvoda u istočnoj i zapadnoj Europi sve je češća u europskim institucijama.
 • Dubravka Šuica: 'Činimo sve da konoplja bude dostupna svima koji ju trebaju iz zdravstveno opravdanih razloga'

  http://www.portaloko.hr/clanak/dubravka-suica-cinimo-sve-da-konoplja-bude-dostupna-svima-koji-ju-trebaju-iz-zdravstveno-opravdani/0/100522/
  Odbor Europskog parlamenta za okoliš, javno zdravlje i sigurnost hrane (ENVI) zadužio je voditeljicu hrvatske EPP/HDZ delegacije u Europskom parlamentu Dubravku Šuicu da podnese izvješće o upotrebi konoplje u medicinske svrhe. Tema je to koja izaziva sve više pozornosti među hrvatskim građanima jer bi se omogućavanjem korištenja konoplje olakšao svakodnevni život oboljelima od multiple skleroze, malignih bolesti, AIDS-a, epilepsije i sličnih oboljenja.
 • MOGUĆA IZMJENA ZAKONA Dubravka Šuica upozorava na probleme zbog zabrane običnih žarulja

  http://www.portaloko.hr/clanak/moguca-izmjena-zakona--dubravka-suica-upozorava-na-probleme-zbog-zabrane-obicnih-zarulja/0/99776/
  Potaknuta pismom koje su hrvatski kulturni djelatnici uputili hrvatskim zastupnicima u Europskom parlamentu kako bi poduzeli sve raspoložive korake da spriječe eventualno donošenje zabrane tzv. tungsten rasvjete koja bi nepovratno ugrozila hrvatsku kulturu zastupnica Dubravka Šuica danas je uputila pismo povjereniku za Energetsku uniju Marošu Šefčoviću, povjereniku za klimatsku i energetsku politiku Miguelu Ariasu Cañeteu te povjereniku za Obrazovanje, kulturu, mlade i sport Tiboru Navracsicsu.
 • Kongres žena Europske pučke stranke u Berlinu

  http://www.portaloko.hr/clanak/kongres--zena--europske--pucke--stranke--u--berlinu/0/98317/
  Dubravka Šuica, voditeljica hrvatske EPP delegacije u Europskom parlamentu i potpredsjednica Zajednice žena Europske pučke stranke (EPPW) boravi u Berlinu 10. i 11. studenog povodom održavanja sastanka Kongresa i izvršnog odbora Zajednice žena EPP kojom predsjedava Doris Pack.
 • ZASJEDANJE EUROPSKOG PARLAMENTA Dubravka Šuica: 'Građani od nas očekuju konkretna rješenja'

  http://www.portaloko.hr/clanak/zasjedanje--europskog--parlamenta--dubravka--suica--gradani--od--nas--ocekuju--konkretna--rjesenja/0/97851/
  Danas se na plenarnom zasjedanju Europskog parlamenta u Strasbourgu održala rasprava o zaključcima sastanka Europskog vijeća od 19. i 20. listopada 2017. na kojem su glavne teme bile migracije, digitalna Europa, sigurnost i obrana te vanjska politika. Čelnici zemalja članica Europske unije usmjerili su se na ključne prioritete i izazove s kojima se Unija suočava.
 • GRADONAČELNIK FRANKOVIĆ U BRUXELLESU 'Očekujemo značajnije uspjehe u privlačenju EU sredstava' (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/gradonacelnik--frankovic--u--bruxellesu--ocekujemo--znacajnije--uspjehe--u--privlacenju--eu--sredst/0/97692/
  Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković tijekom utorka i srijede, 17. i 18. listopada, boravio je u Bruxellesu na poziv zastupnice u Europskom parlamentu i voditeljice hrvatske delegacije Europske pučke stranke (EPP) Dubravke Šuice.
 • Dubravka Šuica: 'NE razlici u kvaliteti proizvoda!'

  http://www.portaloko.hr/clanak/dubravka-suica-ne-razlici-u-kvaliteti-proizvoda/0/96676/
  Nakon što je Hrvatska agencija za hranu objavila rezultate istraživanja kvalitete naizgled istih proizvoda na tržištima Srednje i Istočne Europe u odnosu na Zapadnu Europu, u našim se medijima ponovno aktualiziralo pitanje nejednakih, odnosno lošijih standarda proizvoda na istočnoeuropskom tržištu u odnosu na zapadno.
 • DUBARAVKA ŠUICA Ponosna none pohvalila se svojom štrucom sreće

  http://www.portaloko.hr/clanak/dubaravka-suica-ponosna-none-pohvalila-se----svojom-strucom----srece/0/91519/
  Bivša gradonačelnica Dubrovnika i europarlamentarka Dubravka Šuica na društvenim se mrežama pohvalila fotografijom sa svojom unučicom.
 • Dubravka Šuica: 'Nemojmo imati Alep na savjesti!'

  http://www.portaloko.hr/clanak/dubravka-suica-nemojmo--imati-alep--na-savjesti/0/91224/
  Na sutrašnjem sastanku Europskog Vijeća 15. prosinca, vođe zemalja članica Europske unije sastat će se kako bi raspravili o trenutno najaktualnijim temama migracija, sigurnosti i obrane, ekonomskih pitanja, fondu za strateška ulaganja, nezaposlenosti mladih, ali i o odnosima s Rusijom, o stanju u Siriji i situaciji u Ukrajini u kontekstu nizozemskog odbijanja EU-Ukrajinskog Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju.
 • Dubravka Šuica: Referendum nepotreban, a BiH treba vratiti na europski put

  http://www.portaloko.hr/clanak/dubravka-suica-referendum---nepotreban-a-bih-treba-vratiti-na-europski-put/0/89572/
  Jučer je održan referendum u Republici Srpskoj, na kojem su građani upitani treba li se 9. siječnja obilježavati i slaviti kao dan Republike Srpske. Dubravka Šuica, predsjednica hrvatske delegacije Europske pučke stranke i potpredsjednica delegacije Europskog parlamenta za odnose s BiH pomno prati stanje u toj zemlji.
 • Dubravka Šuica PROTIV diskriminacije potrošača u Hrvatskoj i novim članicama EU

  http://www.portaloko.hr/clanak/dubravka-suica-protiv-diskriminacije-potrosaca-u-hrvatskoj-i-novim-clanicama-eu/0/78940/
  Potaknuta diskriminirajućim položajem potrošača u Hrvatskoj i u novim članicama Europske unije članica Odbora za okoliš, javno zdravlje i sigurnost hrane Dubravka Šuica, pokrenula je u Europskom parlamentu inicijativu s ciljem uvođenja više reda na jedinstvenom tržištu Unije po pitanju razlika u deklaracijama, sastavu i okusu prehrambenih proizvoda na istočnim i zapadnim tržištima EU.
 • Ustrajnošću Dubravke Šuice do rješenja problema Crnog brda kod Zadra

  http://www.portaloko.hr/clanak/ustrajnoscu-dubravke-suice-do-rjesenja-problema-crnog-brda-kod-zadra/0/75979/
  Zastupnica Dubravka Šuica, ustrajna u nastojanjima da se riješi problem Crnog brda na područiju Biljana Donjih, ponovno je tražila od Komisije očitovanje o ovom problemu.
 • Dubravka Šuica: Kruna svega će biti pobjeda na parlamentarnim izborima ove godine

  http://www.portaloko.hr/clanak/dubravka-suica-kruna-svega-ce-biti-pobjeda-na-parlamentarnim-izborima-ove-godine/0/69199/
  Predsjednik Kluba zastupnika Europske pučke stranke (EPP) u Europskom parlamentu Manfred Weber uputio je čestitku hrvatskoj delegaciji EPP-a na nedjeljnoj pobjedi i izboru prve hrvatske predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović.
 • ULAZAK SA STILOM: Dubravka Šuica u vijećnici kao na modnoj pisti /FOTO/

  http://www.portaloko.hr/clanak/ulazak-sa-stilom-dubravka-suica-u-vijecnici-kao-na-modnoj-pisti-foto/0/67808/
  Iako su mnogi nagađali kako se Dubravka Šuica neće pojaviti danas na sjednici Gradskog vijeća, ona je ušetala sa stilom. Nabacila je sunčane naočale i smiješak.
 • VELIKI INTERVJU Dubravka Šuica: Milanović mora podnijet ostavku, vrijeme je za prijevremene izbore!

  http://www.portaloko.hr/clanak/veliki-intervju-dubravka-suica-milanovic-mora-podnijet-ostavku-vrijeme-je-za-prijevremene-izbore/0/59716/
  "Hrvatska je u prvih pola godine mandata više sredstava uplatila u proračun EU-a nego što je preko dostupnih nam sredstava iz fondova uspjela dobiti natrag. To je sramota ove vlade. Od 2014. do 2020., u financijskoj omotnici, Hrvatskoj je na raspolaganju više od tri milijarde eura"
 • Šuica: pomozite Hrvatskoj riješiti se smetnji talijanskih odašiljača

  http://www.portaloko.hr/clanak/suica-pomozite-hrvatskoj-rijesiti-se-smetnji-talijanskih-odasiljaca/0/51157/
  Problem koji postoji već nekoliko desetaka godina u području radija i analogne televizije te nezadovoljstva stanovništva u jadranskom dijelu Hrvatske aktualizirala je Dubravka Šuica te upitala komisiju Europskog parlamenta kako će pomoći Hrvatskoj u rješavanju problema štetnih smetnji talijanskih odašiljača koji uzrokuju značajne ekonomske štete, nezadovoljstvo i frustraciju građana.
 • EU parlamentarka Dubravka Šuica, Teo Andrić i Niko Bulić održali sastanak s rektoricom Vesnom Vrtiprah

  http://www.portaloko.hr/clanak/eu-parlamentarka-dubravka-suica-teo-andric-i-niko-bulic-odrzali-sastanak-s-rektoricom-vesnom-vrtipr/0/45325/
  Novoizabrana članica EU parlamenta, Dubravka Šuica, skupa sa suradnicima, Teom Andrićem i Nikom Bulićem, jutros je održala radni sastanak s rektoricom Dubrovačkog sveučilišta Vesnom Vrtiprah.