Rezultati pretrage

dlji

 • Započela internetska prodaja ulaznica za 71. Dubrovačke ljetne igre (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/zapocela-internetska-prodaja-ulaznica-za-71-dubrovacke-ljetne-igre-foto/0/107491/
  Ulaznice za više od četrdeset glazbenih, dramskih i plesnih programa koji će, u razdoblju od 10. srpnja do 25. kolovoza ove godine, biti izvedeni na 71. Dubrovačkim ljetnim igrama od danas su dostupne online na mrežnim stranicama Igara dubrovnik-festival.hr te putem servisa ulaznice.hr.
 • Besplatni koncert argentinskog skladatelja inspiriran fotografijama Pava Urbana

  http://www.portaloko.hr/clanak/besplatni-koncert-argentinskog-skladatelja-inspiriran-fotografijama-pava-urbana-/0/106930/
  Besplatni koncert argentinskog skladatelja Adriána Placentija posvećen fotografijama Pava Urbana održat će se u ponedjeljak 27. siječnja, s početkom u 20:30 sati u Kazalištu Marina Držića. Besplatne ulaznice potrebno je ranije preuzeti na blagajni kazališta.
 • KONCERT ZA DJECU Karneval životinja u Sponzi u petak

  http://www.portaloko.hr/clanak/koncert-za-djecu-karneval-zivotinja-u-sponzi-u-petak/0/101488/
  Koncert za djecu Karneval životinja na programu je 69. Igara u petak, 3. kolovoza s početkom u 20.30 sati u atriju palače Sponza. Uz dubrovačke glazbenike koji će izvesti ovo popularno Saint-Saënsovo djelo, u ulozi pripovjedačice je dramska umjetnica Srđana Šimunović. Ulaz je slobodan, no zbog ograničenog broja mjesta besplatne je ulaznice potrebno ranije preuzeti na blagajni Igara u Festivalskoj palači, a to je moguće učiniti već od danas.
 • MICHELANGELO Tko je bio na domjenku prvog premijernog dramskog naslova 69. Igara

  http://www.portaloko.hr/clanak/michelangelo-tko-je-bio-na-domjenku-prvog-premijernog-dramskog-naslova-69-igara/0/101461/
  Prvi premijerni dramski naslov 69. Dubrovačkih ljetnih igara Michelangelo Sebastijana Horvata i Milana Matthisa Markovića po drami Michelangelo Buonarroti Miroslava Krleže izveden je u petak na ruševinama benediktinskog samostana na otoku Lokrumu.
 • Razgovor o nagrađivanom romanu i predstavi Črna mati zemla

  http://www.portaloko.hr/clanak/razgovor-o-nagradivanom-romanu-i-predstavi-crna-mati-zemla/0/101342/
  U sklopu programa Ključevi od Grada 69. Dubrovačkih ljetnih igara, razgovor s autorom romana Črna mati zemla Kristianom Novakom i autorom dramatizacije istoimene predstave Tomislavom Zajcem koji će moderirati Saša Božić, održat će se u nedjelju, 15. srpnja u 21.00 sat u nedavno obnovljenoj palači u ulici Braće Andrijića 8. Ulaz je slobodan.
 • Otvaranje Ljetnih igara: Na sceni će biti svi koji se u Dubrovniku bave umjetnošću, a gradonačelnik će reći 'Neka uđu'

  http://www.portaloko.hr/clanak/otvaranje-ljetnih-igara-na-sceni-ce-biti-svi-koji-se-u-dubrovniku-bave-umjetnoscu-a-gradonacelnik-/0/87607/
  O ceremoniji otvaranja 67. Dubrovačkih ljetnih igara govorila je pomoćnica intendanta za dramski i popratni program Mani Gotovac koja je otkrila kako će ove godine na sceni biti niz noviteta i iznenađenja.
 • Pozivaju se Dubrovčani i Dubrovkinje na zanimljivu kazališnu avanturu

  http://www.portaloko.hr/clanak/pozivaju-se-dubrovcani-i-dubrovkinje-na-zanimljivu-kazalisnu-avanturu/0/30544/
  Dubrovačke ljetne igre i ART Radionica Lazareti ove će godine u sklopu dramskog programa Dubrovačkih ljetnih igara prikazati kazališni projekt skup:igre autora Saše Božića, redatelja i dramaturga.