Rezultati pretrage

deša dubrovnik

 • 'SLATKI TJEDAN USUSRET BOŽIĆU' DEŠA Dubrovnik poziva sve sugrađane i posjetitelje Grada da sudjeluju u slatkim radionicama

  http://www.portaloko.hr/clanak/slatki-tjedan-ususret-bozicu-desa-dubrovnik-poziva-sve-sugradane-i-posjetitelje-grada-da-sudjeluju/0/106461/
  Svi sugrađani i posjetitelji grada mogu sudjelovati na slatkim radionicama u DEŠI u tjednu od 16. do 18. prosinca. Pozvani su i veliki i mali da zajedno izrađujemo tradicionalne slastice dubrovačkog podneblja i božićne ukrase. Ove gastro radionice obogaćuju Božićne blagdane svih naših sugrađana i posjetitelja, njeguju nematerijalnu baština dubrovačkog kraja te provociraju okuse djetinstva.
 • 'OBRAZOVNI I KREATIVNI CENTAR' DEŠA Dubrovnik organizira edukativne i kreativne radionice

  http://www.portaloko.hr/clanak/obrazovni-i-kreativni-centar-desa-dubrovnik-organizira-edukativne-i-kreativne-radionice/0/102641/
  DEŠA Dubrovnik u okviru programa „Obrazovni i kreativni centar“ organizira edukativne i kreativne radionice! Prijave se primaju do kraja veljače 2019.
 • OKRUGLI STOL 'Mogućnosti i načini zaštite žrtava nasilja' (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/okrugli--stol--mogucnosti--i--nacini--zastite--zrtava--nasilja--foto/0/100873/
  DEŠA Dubrovnik održala je u četvrtak, 24.05. okrugli stol na temu „Mogućnosti i načini zaštite žrtava nasilja“. Govornici Okruglog stola bili su predstavnici DEŠE, Ministarstva pravosuđa, Grada Dubrovnika, Zatvora u Dubrovniku te udruge Bijeli krug Hrvatske koja djeluje u Splitu, a Okrugli stol je okupio i predstavnike drugih relevantnih dionika.
 • Učenici obrtničkih zanimanja Dubrovačko-neretvanske županije dobit će stipendije!

  http://www.portaloko.hr/clanak/ucenici-obrtnickih-zanimanja-dubrovackoneretvanske-zupanije-dobit-ce-stipendije/0/78236/
  U utorak 22.09.2015. godine, u 13 sati, u prostorijama DEŠE – Dubrovnik u Lazaretima, uručit će se stipendije učenicima obrtničkih zanimanja Dubrovačko – neretvanske županije po natječaju Libertas Foundation iz San Pedra i DEŠE – Dubrovnik.
 • Uspješno održana kreativna radionica veza u Dubrovniku

  http://www.portaloko.hr/clanak/uspjesno-odrzana-kreativna-radionica-veza--u-dubrovniku/0/68055/
  DEŠA – Dubrovnik je organizirala još jednu uspješnu kreativnu radionicu veza, koja je održana od 13.11. do 11.12. 2014., u DEŠINIM prostorijama. Radionica je obuhvatila razne tehnike i vrste veza karakteristične za dubrovačko područje.
 • DEŠA poziva na radionice crtanja i slikanja

  http://www.portaloko.hr/clanak/desa-poziva-na-radionice-crtanja-i-slikanja/0/67465/
  Dubrovnik je organizirala još jednu uspješnu kreativnu radionicu crtanja i slikanja, koja je održana od 20.10. do 25.11. 2014., u DEŠINIM prostorijama.
 • Žena na tržištu rada u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

  http://www.portaloko.hr/clanak/zena-na-trzistu-rada-u-dubrovackoneretvanskoj-zupaniji/0/20223/
 • DEŠA za nezaposlenu mladež: Tečajevi stranih jezika i LEADER radionice

  http://www.portaloko.hr/clanak/desa-za-nezaposlenu-mladez-tecajevi-stranih-jezika-i-leader-radionice/0/18604/