Rezultati pretrage

doručak

 • SAMO TRI SASTOJKA Recept za zdravi, kremasti doručak prepun proteina

  http://www.portaloko.hr/clanak/samo-tri-sastojka-recept-za-zdravi-kremasti-dorucak-prepun-proteina/0/108067/
  Chia sjemenke izvrstan su izvor bjelančevina i omega-3 masnih kiselina, kao i kalija te kalcija. Odličan su izbor za doručak.
 • ŽELITE BITI PUNI ENERGIJE TIJEKOM DANA? Ovo je hrana koju ne biste trebali konzumirati za doručak

  http://www.portaloko.hr/clanak/zelite-biti-puni-energije-tijekom-dana-ovo-je-hrana-koju-ne-biste-trebali-konzumirati-za-dorucak/0/106639/
  Poznata izreka o tome kako je doručak najvažniji obrok u danu pomalo je nepotpuna, jer konzumiranje bilo kakve hrane kao jutarnji obrok neće uvijek osigurati dovoljno energije koja vam je potrebna tijekom dana., pišu Fini recepti.
 • Ovu hranu nije dobro konzumirati za doručak

  http://www.portaloko.hr/clanak/ovu-hranu-nije-dobro-konzumirati-za-dorucak/0/102858/
  Poznata izreka o tome kako je doručak najvažniji obrok u danu pomalo je nepotpuna, jer konzumiranje bilo kakve hrane kao jutarnji obrok neće uvijek osigurati dovoljno energije koja vam je potrebna tijekom dana.
 • USAĐENO VJEROVANJE Je li doručak stvarno nužan?

  http://www.portaloko.hr/clanak/usadeno-vjerovanje-je-li-dorucak-stvarno-nuzan/0/102747/
  Još od kada ste krenuli u školu vjerojatno vam je usađeno vjerovanje da, ako želite biti zdravi, svako jutro morate doručkovati.
 • VOLITE ZOBENU KAŠU? Ovo su najčešće pogreške koje ljudi rade prilikom pripreme omiljenog doručka

  http://www.portaloko.hr/clanak/volite-zobenu-kasu-ovo-su-najcesce-pogreske-koje-ljudi-rade-prilikom-pripreme-omiljenog-dorucka-/0/102204/
  Loš doručak loš je način da započnete svoj dan, a vjerojatno najgori od njih je loše pripremljena zobena kaša, koja više podsjeća na ljepilo nego na zdrav i ukusan obrok…
 • IZVRSTAN NAČIN ZA POTROŠITI STARI KRUH Počastite svoje nepce slatkim doručkom

  http://www.portaloko.hr/clanak/izvrstan--nacin--za--potrositi--stari--kruh--pocastite--svoje--nepce--slatkim--doruckom/0/100562/
  Starog kruha uvijek se nađe u svakom kućanstvu, a zaista ga je šteta bacati kada se od njega mogu napraviti fini obroci, poput složenca. Izvrstan način za potrošiti stari kruh i i dobiti fino jelo. Počastite svoje nepce slatkim doručkom i iskušajte složenac s jagodama i bademima.
 • PROIZVODI OD CJELOVITIH ŽITARICA Iako su zdravi, nekima teško padaju. Evo zašto

  http://www.portaloko.hr/clanak/proizvodi--od--cjelovitih--zitarica--iako--su--zdravi-nekima--tesko--padaju-evo--zasto/0/98135/
  One su zdrave, ali ne pašu svima, pogotovo ne u kombinaciji sa šećerima
 • VAŽAN OBROK Evo koja nuspojava prati one koji preskaču doručak

  http://www.portaloko.hr/clanak/vazan--obrok--evo--koja--nuspojava--prati--one--koji--preskacu--dorucak/0/97955/
  Poznato je da je doručak najvažniji obrok u danu. On nas budi na najbolji mogući način, pogotovo ako je satkan od prave mjere zdravih nutrijenata.
 • 3 vrste doručka za energičan početak dana i gubljenje kilograma

  http://www.portaloko.hr/clanak/3-vrste-dorucka-za-energican-pocetak-dana-i-gubljenje-kilograma/0/83169/
  Doručak je najvažniji obrok u danu. Mnogi pak misle kako će preskakanjem doručka izbjeći dodatan unos kalorija, no ako to rade, potpuno su u krivu. Zdravim doručkom potičete već ujutro vaš metabolizam i osiguravate da vaše tijelo na zdrav način krene u novi dan.
 • Najbolji doručak za mršavljenje: Drži vas najduže sitima i manje jedete za ručak!

  http://www.portaloko.hr/clanak/-najbolji-dorucak-za-mrsavljenje-drzi-vas-najduze-sitima-i-manje-jedete-za-rucak/0/80359/
  Svi znamo da je doručak najvažniji obrok u danu, posebno ako želite smršaviti. Ali ukoliko već oko 10 ili 11 sati ponovno počinjete osjećati glad, počnite razmišljati o tome da pametnije birate namirnice za taj najvažniji obrok u danu.
 • Ovaj doručak najbrže topi salo na trbuhu!

  http://www.portaloko.hr/clanak/ovaj-dorucak-najbrze-topi-salo-na-trbuhu/0/79906/
  Doručak je najvažniji obrok u danu, pa ga ne biste smjeli izbjegavati ni kada ste na dijeti. Dakle, što doručkovati kada želite da smanjiti obujam struka? Odgovor je jednostavan – jaja.