Rezultati pretrage

dobroslavić

 • DOBROSLAVIĆ PROGLASIO ELEMENTARNU NEPOGODU Požar u Orebiću i kuli Norinskoj

  http://www.portaloko.hr/clanak/dobroslavic-proglasio-elementarnu-nepogodu-pozar-u-orebicu-i-kuli-norinskoj/0/101909/
  Župan Nikola Dobroslavić donio je odluku o proglašenju elemetarne nepogode za područja općina Orebić i Kula Norinska. Kako stoji u odluci, elementarna nepogoda proglašena je ”zbog požara koji je na navedenom prostoru nanio velike materijalne štete na poljoprivredi i graditeljstvu u razdoblju od 25.09.2018 do 01.10.2018 godine.”
 • DOBROSLAVIĆ UPUTIO ČESTITKU 'Dubrovnik je bio i ostao kolijevka hrvatskog vaterpola'

  http://www.portaloko.hr/clanak/dobroslavic-uputio-cestitku-dubrovnik-je-bio-i-ostao-kolijevka-hrvatskog-vaterpola/0/101471/
  Župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku vaterpolskim reprezentativcima koji su na Europskom prvenstvu u Barceloni osvojili brončanu medalju.
 • PROMETNA POVEZANOST Župan sudjeluje u radu Trećeg godišnjeg foruma Strategije EU za Jadransku i Jonsku regiju (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/prometna--povezanost--zupan--sudjeluje--u--radu--treceg--godisnjeg--foruma--strategije--eu--za--jadr/0/100875/
  Župan Nikola Dobroslavić sudjeluje u radu Trećeg godišnjeg foruma Strategije EU za Jadransku i Jonsku regiju (EUSAIR) u Cataniji (Italija). Tema ovogodišnjeg Foruma je „Naša regija, naša budućnost”, a rasprave se vode o prometnoj povezanosti te izgradnji i osnaživanju energetskih mreža u cilju razvoja Jadransko-jonske regije. Razgovara se također o mehanizmima financiranja četiri stupa Strategije EUSAIR te o novim idejama i projektima
 • DOBROSLAVIĆ REAGIRAO 'Hrvatska nije ničija kolonija, Pelješki most mora ići!'

  http://www.portaloko.hr/clanak/dobroslavic-reagirao-hrvatska-nije-nicija-kolonija-peljeski-most-mora-ici/0/100493/
  Župan Nikola Dobroslavić, nastavno na brojne upite novinara, komentirao je danas medijske napise o eventualnoj tužbi tvrtke Strabag protiv odluke DKOM-a i traženju zaustavljanja postupka sklapanja ugovora s izvođačem radova čime bi se značajno odužila izgradnja Pelješkog mosta.
 • POTPISANI UGOVORI Financiranje dokumentacije za Novu luku Korčula i financiranje aktivnosti u lukama na području županije (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/potpisani--ugovori--financiranje--dokumentacije--za--novu--luku--korcula--i--financiranje--aktivnost/0/99066/
  Župan Nikola Dobroslavić potpisao je s ravnateljem Županijske lučke uprave Korčula Vedranom Lelekovićem i ravnateljem Lučke uprave Dubrovačko-neretvanske županije Antunom Banovcem, ugovore o financiranju dokumentacije za Novu luku Korčula, na lokaciji Polačište, odnosno za finaciranje aktivnosti u lučkim područjima u nadležnosti Lučke uprave Dubrovačko-neretvanske županije. Ukupna vrijednost ovih ugovora je 700 tisuća kuna, od čega je ugovor s Županijskom lučkom upravom Korčula 500 tisuća kuna, dok vrijednost ugovora s Lučkom upravom Dubrovačko-neretvanske županije iznosi 200 tisuća kuna.
 • ŽUPAN I MINISTAR SLOŽNI Nužno osiguravanje usjeva, država proizvođačima priznava 65 posto tih troškova (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan--i--ministar--slozni--nuzno--osiguravanje--usjeva--drzava--proizvodacima--priznava--65--posto/0/97691/
  Župan Nikola Dobroslavić i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić održali su danas radni sastanak s predstavnicima općina i gradova s područja županije na kojem je među ostalim bilo riječi o posljedicama elementarnih nepogoda, a naglašeno je kako bi svi proizvođači trajnih nasada trebali osiguravati svoje usjeve za što EU i Republika Hrvatska priznaju 65 posto troškova.
 • KONFERENCIJA Župan i zamjenik na 'Danima regionalnog razvoja i EU fondova'

  http://www.portaloko.hr/clanak/konferencija--zupan--i--zamjenik--na--danima--regionalnog--razvoja--i--eu--fondova/0/97464/
  Župan Nikola Dobroslavić, zamjenik Joško Cebalo i direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić sudjelovali su na konferenciji “Dani regionalnoga razvoja i EU fondova”. Tom je prigodom potpisan i Sporazum o suradnji između Regionalne razvojne agencije Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-e i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije temeljem kojeg će u iduće dvije godine DUNEA-i biti dodijeljeno milijun kuna za poslove regionalnog koordinatora za Županiju.
 • ŽIDOVSKA NOVA GODINA Župan uputio čestitku povodom blagdana Roš Hašana

  http://www.portaloko.hr/clanak/zidovska--nova--godina--zupan--uputio--cestitku--povodom--blagdana--ros--hasana/0/97076/
  Župan Nikola Dobroslavić je, povodom blagdana židovske Nove godine, Roš Hašana 5778., uputio čestitku predsjednici Židovske općine Dubrovnik Sabrini Horović.
 • ŽUPAN PRIMIO SREBRNOG JUNIORSKOG VATERPOLSKOG REPREZENTATIVCA Nikola Pavličević kod Nikole Dobroslavića (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan--primio--srebrnog--juniorskog--vaterpolskog--reprezentativca--nikola---pavlicevic--kod---nikol/0/96389/
  Župan Nikola Dobroslavić i zamjenica župana Žaklina Marević primili su mladog dubrovačkog vaterpolista i igrača Hrvatske juniorske vaterpolske reprezentacije Nikolu Pavličevića i sportskog direktora VK Jug Ognjena Kržića.
 • Župan Dobroslavić s načelnikom općine Ravno o vodoopskrbi Ivanice

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan-dobroslavic-s-nacelnikom-opcine-ravno-o-vodoopskrbi-ivanice/0/82267/
  Župan Nikola Dobroslavić na radnom je sastanku s načelnikom Općine Ravno Andrijom Šimunovićem razgovarao o projektu vodoopskrbe i odvodnje za naselje Ivanica u BiH.
 • KUPARI TEMA PREPUCAVANJA ministra Lorencina i župana Dobroslavića!

  http://www.portaloko.hr/clanak/kupari-tema-prepucavanja-ministra-lorencina-i-zupana-dobroslavica/0/80095/
  Župan Nikola Dobroslavić otvoreno o privatizaciji Kupara i izjavama ministra turizma Darka Lorencina.
 • Županu Dobroslaviću novi mandat u Odboru regija

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupanu-dobroslavicu-novi-mandat-u-odboru-regija/0/69201/
  Župan Nikola Dobroslavić dobio je, odlukom Vlade Republike Hrvatske na zatvorenom dijelu posljednje sjednice, novi petogodišnji mandat u Odboru regija Europske unije.
 • Dobroslavić i Andrić o izgradnji golf terena na Srđu

  http://www.portaloko.hr/clanak/dobroslavic-i-andric-o-izgradnji-golf-terena-na-srdu/0/46055/
  Župan Nikola Dobroslavić na jutrošnjoj konferenciji za novinare, na kojoj se između ostalog najviše isticala zajednička suradnja, HDZ-ovih načelnika Općina Ston, Dubrovačko primorje, Župa dubrovačka, a i Konavle, sa Županijom i Gradom Dubrovnikom, u slučaju pobjede Tea Andrića, osvrnuo se i na izgradnju golf terena na Srđu.
 • Dobroslavić i Pezo na Sinjskoj alci i obilježavanju Dana pobjede

  http://www.portaloko.hr/clanak/dobroslavic-i-pezo-na-sinjskoj-alci-i-obiljezavanju-dana-pobjede/0/34138/
 • SASTANAK MARAS, DOBROSLAVIĆ: Od mogućih 500, realizirali smo 2,5 milijuna kuna investicija

  http://www.portaloko.hr/clanak/sastanak-maras-dobroslavic-od-mogucih-500-realizirali-smo-25-milijuna-kuna-investicija/0/30849/
  Ministar Poduzetništva i obrta Gordan Maras i župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić, sastali su se s ciljem informiranja ministra o problemima poduzetništva u Županiji.
 • Bačić, Dobroslavić i Matušić pozivaju stranke Županije da se udruže

  http://www.portaloko.hr/clanak/--bacic-dobroslavic-i-matusic-pozivaju-stranke-zupanije-da-se-udruze/0/28602/
 • Župan u Bruxellesu na sastanku u Odboru regija

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan-u-bruxellesu-na-sastanku-u-odboru-regija/0/21840/
 • Uručeni certifikati za uspješno završen rad na IPA projektu

  http://www.portaloko.hr/clanak/uruceni-certifikati-za-uspjesno-zavrsen-rad-na-ipa-projektu/0/19485/
 • Župan Dobroslavić pohvalio napore Obiteljskog centra

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan-dobroslavic-pohvalio-napore-obiteljskog-centra/0/16029/
 • Župan Dobroslavić čestitao Španji na osvojenim medaljama

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan-dobroslavic-cestitao-spanji-na-osvojenim-medaljama/0/15870/
  Povodom osvajanja pet medalja na Europskom prvenstvu u Berlinu župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku plivaču Mihovilu Španji.