Rezultati pretrage

grad

 • Gradska vijećnica odzvanjala kolendom (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/gradska-vijecnica-odzvanjala-kolendom-foto/0/106587/
  Mali kolendari i ove godine pohodili su gradsku vijećnicu i pjesmom unijeli božićni duh i veselje čestitajući nadolazeće blagdane. Dočekali su ih gradonačelnik Mato Franković, zamjenice Jelka Tepšić i Orlanda Tokić, predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica i njihovi suradnici, a svi su rado s djecom zapjevali poznate stihove.
 • POSJETILA DUBROVNIK S PRIJATELJIMA I POZNANICIMA Oprah Winfrey oduševljena Gradom (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/posjetila-dubrovnik-s-prijateljima-i-poznanicima-oprah-winfrey-odusevljena-gradom-foto/0/101629/
  U Dubrovnik je stigla i jedna od najpopularnijih televizijskih voditeljica, Oprah Winfrey.
 • SVIJET MU SE DIVI! Dubrovnik na popisu 'čudesnih svjetskih mjesta'

  http://www.portaloko.hr/clanak/svijet-mu-se-divi-dubrovnik-na-popisu-cudesnih-svjetskih-mjesta/0/101403/
  Ugledna web stranica thewonderfulplaces.com na svojoj Instagram stranici koju prati preko 10 milijuna ljudi svakodnevno objavljuje najljepše, najegzotičnije i najatraktivnije svjetske destinacije.
 • EKO TAXI U GRADU Vožnje prva tri dana jeftinije dodatnih 30 posto, poznate fiksne cijene

  http://www.portaloko.hr/clanak/eko-taxi-u-gradu-voznje-prva-tri-dana-jeftinije-dodatnih-30-posto-poznate-fiksne-cijene/0/101308/
  Eko taxi svoje usluge od danas pruža i u Dubrovniku. Ekološki pristup, sigurna vožnja i brz prijevoz tako su stigli u još jedan grad na hrvatskoj obali, u sklopu ekspanzije Eko taxija diljem Hrvatske. Tim povodom će sve vožnje u Dubrovniku od četvrtka 12. srpnja do subote 14. srpnja biti jeftinije dodatnih 30 posto.
 • Dvije Bugarke ukrale torbicu i novčanik turistkinji u Gradu

  http://www.portaloko.hr/clanak/dvije-bugarke-ukrale-torbicu-i-novcanik-turistkinji-u-gradu/0/101239/
  Nakon što su 1. srpnja u Policijsku postaju Dubrovnik pristupile dvije strane državljanke koje su prijavile krađu torbice i novčanika, provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja da su navede krađe počinile dvije državljanke Bugarske, koje su uhićene tijekom jučerašnjeg dana
 • DAN DRŽAVNOSTI Županija gradovima i općinama poklonila po 12 zastava

  http://www.portaloko.hr/clanak/dan-drzavnosti-zupanija-gradovima-i-opcinama-poklonila-po-12-zastava/0/101143/
  I ove je godine Dubrovačko-neretvanska županija poklonila gradovima i općinama po 12 zastava kako bi se što svečanije obilježio Dan državnosti.
 • OD NJEGA SVI PROFITIRAJU Nema osobe koja ne crpi dobrobit turizma

  http://www.portaloko.hr/clanak/od--njega--svi--profitiraju--nema--osobe--koja--ne--crpi--dobrobit--turizma/0/100713/
  Sigurno znate barem jednu osobu koja vam je 1997. godine rekla kako je 1987. godine bilo pet puta bolje, a onda 2017. kako je 1997. bilo pet puta bolje. Što mislite što će vam takva osoba reći 2028. kada je sretnete?
 • OTVOREN ZIMSKI FESTIVAL! Upaljena blagdanska rasvjeta, svi pohrlili prema kućicama (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/otvoren--zimski--festival--upaljena--blagdanska--rasvjeta--svi--pohrlili--prema--kucicama--foto/0/98868/
  Paljenjem dekorativne blagdanske rasvjete uz Dubrovačku kolendu službeno je počeo 4. Dubrovački zimski festival.
 • IZVANREDNI TURISTIČKI REZULTATI U GRADU Milijunti dolazak ostvaren četrdesetak dana ranije nego prošle godine

  http://www.portaloko.hr/clanak/izvanredni--turisticki--rezultati--u--gradu--milijunti--dolazak--ostvaren--cetrdesetak--dana--ranije/0/97341/
  Prema podacima sustava za prijavu i odjavu turista E-visitor, Dubrovnik je u prvih devet mjeseci ove godine ostvario rekordne turističke rezultate. Od 1.siječnja do 30.rujna 2017.godine, u Dubrovniku je boravilo 1.030.226 turista, što je čak 17 % više nego u istom razdoblju 2016.godine. Ostvareno je 3.507.916 noćenja, odnosno 14 % više nego prošle godine. U prvih devet mjeseci najbrojniji su turisti bili iz Ujedinjenog Kraljevstva, SAD-a, Francuske, Njemačke, Španjolske, Hrvatske, Australije, Švedske, Italije i Finske.
 • BRAVO! Pobjeda Pitura u prvom kolu HEP superlige (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/bravo--pobjeda--pitura--u--prvom--kolu--hep--superlige--foto/0/97287/
  Danas je STK LIBERTAS MARINKOLOR u svom prvom nastupu u novoj natjecateljskoj sezoni HEP Superlige ostvario pobjedu u Zagrebu savladavši GSTK Zagreb sa rezultatom 4 : 1. Za Piture su nastupili : Tomislav Japec , Ivan Juzbašić i Neven Juzbašić.
 • U GRAD USKORO UZ KARTICE Na Ploče stižu automatski stupići, uvodi se red unutar zidina

  http://www.portaloko.hr/clanak/u--grad--uskoro--uz--kartice--na--ploce--stizu--automatski--stupici--uvodi--se--red---unutar--zidin/0/97135/
  Na prošloj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Mato Franković najavio je vraćanje stupića na predio Ploča u cilju uvođenja većeg reda unutar povijesne jezgre, u prvom redu što se tiče dostavnih vozila.
 • FINNISH CONSULTING GROUP Zamjenica Tepšić i privremena pročelnica Raguž primile predstavnike finske tvrtke (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/finnish--consulting--group--zamjenica--tepsic--i--privremena--procelnica--raguz--primile--predstavni/0/97040/
  Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i privremena pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž primile su danas predstavnike finske tvrtke Finnish Consulting Group koji su boravili u Dubrovniku u sklopu konferencije Board of Directors of FCG Finnish Consulting Group Ltd.
 • Dubrovnik treba postati grad održivog turizma (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/dubrovnik--treba--postati--grad--odrzivog--turizma--foto/0/97009/
  Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima u petak, 15. rujna održao je sastanak s direktorom Eupolis grupe Rankom Milićem, savjetnikom za strateški, projektni, poslovni i institucionalni razvoj.
 • RASPRAVLJALI O STANJU TURIZMA Čelnici udruženja Cruise Lines International Association s gradonačelnikom Dubrovnika (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/raspravljali--o--stanju--turizma--celnici--udruzenja--cruise--lines--international--association--s--/0/96873/
  Nastavno na sastanak koji je gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković održao prošlog tjedna u Hamburgu s čelnicima udruženja Cruise Lines International Association, a o čemu smo izvijestili u petak, priopćenjem za javnost oglasili su se i iz CLIA-e, krovnog udruženja cruise industrije. Njihovo priopćenje donosimo u nastavku:
 • TOTALNI KOLAPS Stabla padaju po prometnicama, kazin posvuda u Gradu (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/totalni--kolaps--stabla--padaju--po--prometnicama---kazin--posvuda---u--gradu--foto/0/96839/
  Snažno jugo koje je danas pogodilo dubrovačko područje, izazvalo je brojne probleme, gužve u prometu i štetu, a tijek situacije pratite na Dubrovačkom dnevniku.
 • Župan i Gradonačelnik primili izaslanstvo Republike Koreje

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan--i--gradonacelnik--primili--izaslanstvo--republike--koreje/0/96802/
  Župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Mato Franković sa svojim suradnicima primili su izaslanstvo Republike Koreje na čelu s potpredsjednikom Narodne skupštine Nj. E. Park Joo Sunom. U izaslanstvu Republike Koreje su, među ostalima, bili i veleposlanik u RH Nj. E. Park Won-sup te zastupnici u Narodnoj skupštini Kweon Seong Dong, Lee Jong Bae i Son Kumju.
 • I DALJE NAJSKUPLJI 'Kvadrat' stana u Dubrovniku drži hrvatski rekord, ovo je prosječna cijena!

  http://www.portaloko.hr/clanak/-i-dalje--najskuplji--kvadrat--stana--u--dubrovniku--drzi--hrvatski---rekord--ovo--je--prosjecna-/0/96801/
  Podaci oglasnika Crozilla.com pokazali su kako su cijene stanova tijekom kolovoza zabilježile porast vrijednosti u odnosu na srpanj, ali i u odnosu na isti mjesec lani.
 • NE MOŽETE NI ZAMISLITI Evo koliko je novaca Hrvatskoj donijela Igra prijestolja, Star Wars, Robin Hood

  http://www.portaloko.hr/clanak/ne--mozete--ni--zamisliti--evo--koliko--je-novaca--hrvatskoj--donijela--igra--prijestolja--star---w/0/96677/
  Pierce Brosnan i Meryl Streep na Visu, Jamie Foxx u Dubrovniku, Ridley Scott na Pagu – promocija kakvu bi svaka zemlja poželjela danas je više no opipljiva stvarnost i to ponajviše zahvaljujući interesu stranih filmaša koji su se posljednjih godina pomamili za hrvatskim lokacijama.
 • TURIZAM U Gradu ostvareno tromilijunto noćenje devet dana ranije nego lani

  http://www.portaloko.hr/clanak/turizam--u--gradu--ostvareno--tromilijunto--nocenje--devet--dana---ranije--nego--lani/0/96674/
  Prema podacima sustava za prijavu i odjavu turista E-visitor, Dubrovnik je od početka godine do danas ostvario rekordne turističke rezultate u svim vrstama smještaja uz 17% više dolazaka i 15% više noćenja. Do 03. rujna ostvarena su tri milijuna noćenja, što je 9 dana ranije nego prošle godine, ne uključujući podatke ostvarenih noćenja iz nautike.
 • OBJAVLJEN NOVI SPOT Svjetska promocija Dubrovnika i kluba Revelin

  http://www.portaloko.hr/clanak/objavljen--novi--spot--svjetska--promocija--dubrovnika--i--kluba---revelin--/0/96565/
  Dubrovnik je dobio novi promotivni video koji prikazuje ljepote i luksuz grada, te svu raskoš noći 49. najboljem klubu na svijetu, Revelina, što Dubrovnik svrstava u jedan od najpoželjnijih gradova i za mlađu populaciju.