Rezultati pretrage

bebe

 • Šest razloga zbog kojih su bebe rođene u ožujku posebne

  http://www.portaloko.hr/clanak/sest-razloga-zbog-kojih-su-bebe-rodene-u-ozujku-posebne-/0/102754/
  Dugi hladni zimski dani polako se primiču kraju i proljeće je već u zraku. Nogostupi uskoro više neće biti prekriveni ledenom korom, počet će nicati cvijeće, a trava i stabla će se zazeleniti. Ožujak je sam po sebi predivan mjesec, tim više ako trebate postati majka.
 • SAVJET ZA OČEVE Rizik za zdravlje bebe: Nije pametno odgađati osnivanje obitelji

  http://www.portaloko.hr/clanak/savjet-za-oceve-rizik-za-zdravlje-bebe-nije-pametno-odgadati-osnivanje-obitelji--/0/102097/
  Žene se stalno upozorava da nije pametno odgađati osnivanje obitelji jer tako ugrožavaju zdravlje svoje buduće djece. Novo istraživanje pokazuje da isti savjet vrijedi i za muškarce.
 • NALAZI IZ ZAGREBA POKAZALI: Dvije bebe ipak nisu zaražene ospicama

  http://www.portaloko.hr/clanak/nalazi-iz-zagreba-pokazali-dvije-bebe-ipak-nisu-zarazene-ospicama/0/101047/
  Broj oboljenih od ospica u Dubrovačko-neretvanskoj županiji popeo se na 13, kako je prvi pisao Dubrovački dnevnik, a tu je informaciju potvrdio i ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik dr. Marijo Bekić.
 • USPAVLJIVANJE DJETETA Istraživanja su pokazala koji su najbolji načini, rezultati iznenađujući

  http://www.portaloko.hr/clanak/uspavljivanje--djeteta--istrazivanja--su--pokazala--koji--su--najbolji--nacini--rezultati--iznenadu/0/96969/
  Za sve nove, ali i one već uhodane roditelje koji imaju problem sa uspavljivanjem male djece znanstvenici su proveli istraživanje i pronašli najučinkovitiji način kako uspavati dijete u najkraćem roku. Rezultati će vas možda iznenaditi.
 • Nekoliko stvari koje možda niste znali o bebama

  http://www.portaloko.hr/clanak/nekoliko-stvari-koje-mozda-niste-znali-o-bebama/0/23014/
 • Bebe koje se nose okrenute naprijed doživljavaju stres

  http://www.portaloko.hr/clanak/bebe-koje-se-nose-okrenute-naprijed-dozivljavaju-stres/0/17754/
  Prema riječima Catherine Fowler, profesorice koja je stručnjak za zdravlje djece i obitelji, te za zdravo odgajanje, bebe se jako uplaše ukoliko ih se nosi okrenute prema naprijed, tj. okrenute suprotno od svojih roditelja.