Rezultati pretrage

agroturizam konavle

 • 'NOVI RECEPTI ZA BABINU KUHARICU' Edukacija i gastro radionica sa chefom Dinom Galvagnom

  http://www.portaloko.hr/clanak/novi-recepti-za-babinu-kuharicu-edukacija-i-gastro-radionica-sa-chefom-dinom-galvagnom/0/107468/
  Udruga Agroturizam Konavle u okviru projekta "Edukacijom do vlastitih ideja" koji se provodi uz potporu Ministarstva turizma RH organizira edukaciju i gastro radionicu sa chefom Dinom Galvagnom: "Novi recepti za babinu kuharicu“
 • 'Gusti od kobasica' edukacija i natjecanje

  http://www.portaloko.hr/clanak/gusti-od-kobasica-edukacija-i-natjecanje/0/107249/
  „Gusti od kobasica“ edukacijsko - natjecateljski gastro događaj održat će se u subotu, 15. veljače 2020. godine u Mlinici Pišta (Donja Ljuta 19) u Ljutoj.
 • Udruga Agroturizam Konavle županu Dobroslaviću predstavila 10. 'Mirise Božića u Konavlima' (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/udruga--agroturizam--konavle--zupanu--dobroslavicu--predstavila--10--mirise--bozica--u--konavlima/0/99067/
  Župan Nikola Dobroslavić primio je danas u Palači Ranjina predstavnike udruge Agroturizam Konavle uoči predstojećih 10. ”Mirisa Božića u Konavlima”. Predsjednik Agroturizma Ivo Vodopić predstavio je županu ovogodišnje aktivnosti udruge i zahvalio na podršci koju županija daje udruzi za realizaciju programa, a pozvao ga je na ovogodišnje ”Mirise Božića”.
 • Agroturizam Konavle: Svi političari beskompromisno se moraju zalagati za ovo

  http://www.portaloko.hr/clanak/agroturizam-konavle-svi-politicari-beskompromisno-se-moraju-zalagati--za--ovo/0/93388/
  Agroturizam Konavle poziva sve političke stranke da agroturizam i održivi razvoj postave kao strateško opredjeljenje Konavala, a svoje članove koji će biti na listama da se beskompromisno zalažu za te ciljeve.
 • Dani otvorenih vrata konavoskih agroturizama /FOTO/

  http://www.portaloko.hr/clanak/dani-otvorenih-vrata-konavoskih-agroturizama-foto/0/68531/
  Danima otvorenih vrata konavoskih agroturizama nastavlja se manifestacija Mirisi Božića u Konavlima 2014., u petak i subotu 26. i 27. prosinca 15 punktova u ruralnom turizmu Konavala ponudit će posjetiteljima po promotivnim cijenama gastronomske specijalitete podneblja, mogućnost kušanja vina i likera, zatim maslinovog ulja, organizirane aktivnosti te razgledavanje kulturne baštine Konavala.
 • AGROTURIZAM KONAVLE: Edukacije o turizmu posebnih interesa u Konavlima

  http://www.portaloko.hr/clanak/agroturizam-konavle-edukacije-o-turizmu-posebnih-interesa-u-konavlima/0/59332/
  Planinarenje i pješačenje bila je tema radionice koju je održala nizozemska stručnjakinja Saskia Griep u Agroturizmu Kameni dvori u Konavlima, u okviru projekta Održivi razvoj turizma posebnih interesa „SUD SIT“. Na radionici su sudjelovali predstavnici turističkih agencija, poduzetnika u turizmu i predstavnika resornih institucija iz Hrvatske i Crne Gore.
 • CAVTAT: Počinje "Proljeće u Konavlima"

  http://www.portaloko.hr/clanak/cavtat-pocinje-proljece-u-konavlima/0/43467/
  Agroturizam Konavle organizira sutra simboličnu ekološku kampanju na cavtatskoj rivi s početkom u 14 sati u sklopu početka programa aktivnosti i projekata "Proljeće u Konavlima".