Rezultati pretrage

PK Jug

 • ODRŽANO NATJECANJE 'PLIVATON REGIJE 1' Jug je predstavljalo 19 natjecatelja, šest medalja za najmlađe plivače (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/odrzano-natjecanje-plivaton-regije-1-jug-je-predstavljalo-19-natjecatelja-sest-medalja-za-najmlad/0/107456/
  U nedjelju 01.03. u Splitu je održano natjecanje za najmlađu kategoriju natjecatelja- Plivaton Regije 1. Na natjecanju je nastupilo ukupno 11 klubova, te 182 natjecatelja.
 • PK JUG: Vlahu dvije medalje na Prvenstvu Hrvatske za kadete

  http://www.portaloko.hr/clanak/pk-jug-vlahu-dvije-medalje-na-prvenstvu-hrvatske-za-kadete/0/107211/
  Na Korčuli se u subotu i nedjelju 08. i 09. veljače održalo Prvenstvo Hrvatske za kadete na kojem je nastupilo 171 natjecatelj iz 32 kluba. PK Jug predstavljali su Vlaho Nenadić i Marko Vuletić.
 • ODRŽANO 'PRVENSTVO REGIJE 1' PK Jug je predstavljalo ukupno 47 natjecatelja (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/odrzano-prvenstvo-regije-1-pk-jug-je-predstavljalo-ukupno-47-natjecatelja-foto/0/106192/
  U subotu i nedjelju 23. i 24. 11. Pk Jug bio je domaćin Prvenstva Regije 1 za dobne skupine seniora, ml. seniora, juniora i ml. juniora. Na natjecanju je nastupilo 223 natjecatelja iz 10 klubova i plivalo se u 25m bazenu.
 • OTVORENO PRVENSTVO CRNE GORE Plivači i plivačice Juga nastupili su proteklog vikenda (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/otvoreno-prvenstvo-crne-gore-plivaci-i-plivacice-juga-nastupili-su-proteklog-vikenda-foto/0/101287/
  Plivači I plivačice Juga nastupili su proteklog vikenda (07.-08.07.) u Podgorici na Otvorenom prvenstvu Crne Gore. Na natjecanju je sudjelovalo 350 natjecatelja iz 45 klubova iz 13 zemalja, a Jug je predstavljalo 13 članova. Jugaši su osvojili ukupno 25 odličja od kojih 6 zlatnih, 6 srebrenih i 13 brončanih. Natjecanje je Jugašima poslužilo kao provjera stanja forme i posljednja prilika za isplivavanje normi pred nadolazeće Prvenstvo Hrvatske.
 • PLIVAČI JUGA Baletin osvojio dvije medalje u Zagrebu, Šurković i Brassard sudjelovali na pripremama reprezentacije

  http://www.portaloko.hr/clanak/plivaci-juga-baletin-osvojio-dvije-medalje-u-zagrebu---surkovic-i-brassard-sudjelovali-na--priprema/0/99661/
  Jugov plivač Marko Baletin nastupio je u Zagrebu na mitingu "Medo" koji je okupio 302 plivača iz 21 kluba. Bio je to četvrti ovosezonski miting iz mini grand prix serije.
 • PK JUG NA NATJECANJU Klub osvojio deset medalja na Jadran grand prixu

  http://www.portaloko.hr/clanak/pk--jug--na--natjecanju--klub--osvojio--deset--medalja--na--jadran--grand--prixu/0/97777/
  Plivački klub Jug nastupio je u subotu i nedjelju na mitingu „Jadran“ u Splitu koji je okupio više od 200 natjecatelja iz 20-ak klubova iz Hrvatske i BiH.
 • PK JUG 'ŠURKOVIĆU DVA ZLATA I DRUGO MJESTO U UKUPNOM PORETKU'

  http://www.portaloko.hr/clanak/pk-jug-surkovicu-dva-zlata-i-drugo-mjesto-u-ukupnom-poretku/0/91810/
  U Zagrebu je 14. i 15. siječnja održan miting 'Medo' za kategorije kadeta i mlađih. Bilo je to četvrto ovosezonsko natjecanje iz mini Grand prix serije. Jug su predstavljali kadeti Mario Šurković i Marko Baletin. Na mitingu je nastupilo 350 natjecatelja iz 20-ak klubova.
 • PK Jug osvojio 44 medalje u Sarajevu

  http://www.portaloko.hr/clanak/pk-jug-osvojio-44-medalje-u-sarajevu/0/90065/
  Plivači Juga nastupili su ovog vikenda u Sarajevu na jubilarnom 5. međunarodnom plivačkom mitingu 'Mladi za mlade'. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 357 natjecatelja iz 32 kluba iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore,Srbije, Slovenije, Mađarske i Švedske.
 • Regionalno prvenstvo za početnike: Mladi Jugovi plivači i plivačice oduševili nastupom (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/regionalno-prvenstvo-za-pocetnike-mladi-jugovi-plivaci-i-plivacice--odusevili-nastupom-foto-/0/88176/
  Početnici Juga nastupili su u jučer u Splitu na Plivatonu Prvenstvu Dalmacije za početnike gdje je nastupilo 200 natjecatelja iz ukupno devet klubova Poška, Mornara, Jadrana, Grdelina, Jadere, Zadra, Šibenika, Korčulanskog plivačkog kluba i Juga.
 • GRDELINI SV. DUJE: Bravo za mlade Jugaše

  http://www.portaloko.hr/clanak/grdelini-sv-duje-bravo-za-mlade-jugase/0/73480/
  PK Jug je nastupio proteklog vikenda na Grdelinima sv. Duje(Split, 9-10.05.2015). Ovo je 12. međunarodno plivačko natjecanje po redu, za najmlađe plivačice i plivače (do 11 godina starosti).
 • Odličan nastup najmlađih plivača i plivačica

  http://www.portaloko.hr/clanak/odlican-nastup-najmladih-plivaca--i-plivacica/0/71997/
  Muška štafeta koja je osvojila zlato bila je u sastavu Juraj Barčot, Vlaho Pavlić, Vlaho Nenadić i Nikola Benić.
 • Dvanaest medalja PK Juga s prvenstva Dalmacije u Splitu

  http://www.portaloko.hr/clanak/dvanaest-medalja-pk-juga-s-prvenstva--dalmacije-u-splitu/0/70949/
  Prva ekipa Juga nastupila je na Regionalnom prvenstvu Hrvatske-Regija 1 u Splitu.
 • Zakasnio na avion, zaustavila ga policija, pukla guma na taxiju i ponovno – osvojio prvo mjesto!

  http://www.portaloko.hr/clanak/zakasnio-na-avion-zaustavila-ga-policija-pukla-guma-na-taxiju-i-ponovno--osvojio-prvo-mjesto/0/41754/
  Nikad ne odustaj od onoga što želiš, dokaži sebi i drugima da to možeš – počeo je svoju priču 17 - godišnji Lukša Backović o putu u Zagreb na plivačko natjecanje. Mladog Dubrovčanina, člana Plivačkog kluba Jug i reprezentativca Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom, život nije mazio. Ipak, iz svakog izazova izašao je još jači i spremniji. Odlučan pokazati kako obostrana aplazija radijusa nije nenadoknadiv hendikep u svakodnevnom životu i sportskoj karijeri.
 • DUBROVAČKE PLIVAČICE UVJERLJIVO PRVE Prvi dan ekipnog C prvenstva Hrvatske u znaku PK Jug! (FOTOGALERIJA)

  http://www.portaloko.hr/clanak/dubrovacke-plivacice-uvjerljivo-prve-prvi-dan-ekipnog-c-prvenstva-hrvatske-u-znaku-pk-jug-fotogale/0/39673/
  Plivačice Juga uvjerljivo vode nakon prvog dana ekipnog i momčadskog C prvenstva u plivanju koje je počelo u Dubrovniku. Na bazenu u Gružu ukupno nastupa 14 klubova u muškoj i ženskoj konkurenciji. Plivački klub Jug predstavljaju samo jugašice, jugaše ubrzo očekuje B prvenstvo Hrvatske u Zadru.
 • Jugašice i jugaši u Splitu osvojili 47 medalja!

  http://www.portaloko.hr/clanak/jugasice-i-jugasi-u-splitu-osvojili-47-medalja/0/27364/