Rezultati pretrage

Luka Dubrovnik

 • GRAD DUBROVNIK Količine miješanog otpada s kruzera i do tri puta su manje od otpada drugih gospodarskih subjekata

  http://www.portaloko.hr/clanak/grad-dubrovnik-kolicine-mijesanog-otpada-s-kruzera-i-do-tri-puta-su-manje-od-otpada-drugih-gospodars/0/106082/
  Obzirom da se posljednjih dana od strane pojedinih političkih organizacija zlonamjernim i neistinitim konstrukcijama želi obmanuti naše sugrađane, ovim putem dostavljamo konkretne podatke o količinama prikupljenog otpada različitih gospodarskih subjekata koji posluju na području Grada Dubrovnika, a sve kako bi se isti mogli usporediti s količinama otpada koje Čistoći Dubrovnik na zbrinjavanje preda Luka Dubrovnik, a koji nastaje prikupljanjem komunalnog otpada s brodova na kružnim putovanjima.
 • Povodom Nove godine Luka Dubrovnik osigurala besplatan parking cijelu noć za sve građane i posjetitelje

  http://www.portaloko.hr/clanak/povodom-nove-godine-luka-dubrovnik-osigurala-besplatan-parking-cijelu-noc-za-sve-gradane-i-posjetite/0/102393/
  Iz Luke Dubrovnik javili su kako će omogućiti građanima i posjetiteljima Grada besplatan parking.
 • SEDAMDESETI ROĐENDAN Tekst djelatnika Luke Dubrovnik

  http://www.portaloko.hr/clanak/sedamdeseti--rodendan--tekst-djelatnika-luke-dubrovnik/0/97236/
  Urednik informativne emisije tipa „Dogodilo se na današnji dan“ će, vjerojatno, na 277. dan u godini po gregorijanskom kalendaru, 88 dana do kraja godine, podsjetiti slušatelje da je tog dana 1668. godine umro veliki nizozemski slikar Rembrandt, da je 1957. godine SSSR lansirao „Sputnik 1“, prvi umjetni satelit u Zemaljskoj orbiti, da je 1958. godine u Francuskoj proglašena Peta republika, da je 1965. godine papa Pavao VI , kao prvi papa, posjetio SAD i sa govornice UN u New Yorku uputio apel svijetu za uspostavljanje trajnog mira, da je 1970. godine umrla američka rock pjevačica Janis Joplin, da je 1977. godine taj dan proglašen Svjetskim danom zaštite životinja.
 • Luka Dubrovnik vlasnik koncesije na 38 godina

  http://www.portaloko.hr/clanak/luka-dubrovnik-vlasnik-koncesije-na-38-godina/0/70982/
  Upravno vijeće Lučke uprave Dubrovnik na današnjoj sjednici donijelo je odluku kojom je Luci Dubrovnik d.d. koncesija produljena na razdoblje od 38 godina, ističe se u priopćenju ŽO HNS-a Dubrovačko-neretvanske županije.