Rezultati pretrage

Investicije

 • OPĆINA KONAVLE Radovi asfaltiranja na Grudi gotovi do kraja studenog

  http://www.portaloko.hr/clanak/opcina-konavle-radovi-asfaltiranja-na-grudi-gotovi-do-kraja-studenog/0/106076/
  Nakon što je izgrađen dio kanalizacijske i oborinske mreže ukupne vrijednosti 15 milijuna kuna, nastavljeni su radovi na uređenju glavne ulice na Grudi.
 • Valamarove investicije za sezonu 2018. vrijedne preko 700 milijuna kuna!

  http://www.portaloko.hr/clanak/valamarove--investicije--za--sezonu--2018--vrijedne--preko--700--milijuna--kuna/0/100661/
  U prvom tromjesečju 2018. godine Valamar Riviera ostvarila je izuzetno dobre poslovne rezultate zbog ranijih uskrsnih blagdana te uspješne realizacije većeg broja događaja u destinacijama Krk i Dubrovnik čime je zabilježen 39%-tni porast prihoda od prodaje s 28 milijuna kuna na 39 milijuna kuna. Sukladno snažnijoj potražnji te aktivnim upravljanjem prodajnim kanalima i cijenama ostvareno je 106.083 noćenja i prosječna dnevna cijena od 360 kuna što čini 27% rast u odnosu na 2017. Rezultati prvog tromjesečja nisu indikativni na razini godine jer se najveći dio turističkog prometa odvija u drugom i trećem kvartalu.
 • Sramotna istina koju Ministarstvo financija skriva od javnosti

  http://www.portaloko.hr/clanak/sramotna-istina-koju-ministarstvo-financija-skriva-od-javnosti/0/80538/
  Evo kako poslovanje u Hrvatskoj izgleda stranim investitorima.
 • VLADA DONIJELA ODLUKU: Zračnoj luci Dubrovnik 220 milijuna eura za razvoj, radovi počinju u svibnju!

  http://www.portaloko.hr/clanak/vlada-donijela-odluku-zracnoj-luci-dubrovnik-220-milijuna-eura-za-razvoj-radovi-pocinju-u-svibnju/0/72049/
  Vlada je u četvrtak donijela odluku o financiranju projekta "Razvoj Zračne luke Dubrovnik", ukupne procijenjene vrijednosti 220 milijuna eura, kojom omogućuje Upravi Zračne luke Dubrovnik sklapanje ugovora s izvođačima radova.