Rezultati pretrage

Frequency

 • Nova rock festival objavio raspored po danima

  http://www.portaloko.hr/clanak/nova-rock-festival-objavio-raspored-po-danima/0/85960/
  Najveći rock festival u regiji, austrijski Nova Rock koji će se održati od 9. do 12. lipnja na austrijsko-mađarskoj granici kod Nickelsdorfa, objavio je raspored po danima. Čak četiri puna dana - uz nesto lakši prvi dan, pokušava konkurirati svim ostalim festivalima u regiji.
 • Manje od dva mjeseca do početka Nova rock festivala

  http://www.portaloko.hr/clanak/manje-od-dva-mjeseca-do-pocetka-nova-rock-festivala/0/85959/
  Najveće okupljanje zaljubljenika u teškogitaristički zvuk u okolici Hrvatske već je godinama najveći austrijski festival, Nova Rock, koji dnevno okuplja nekih pedesetak tisuća posjetitelja. U dosadašnjih izdanjima po nekoliko su puta nezaboravne nastupe priuštiliMetallica, Rammstein, Iron Maiden i Slipknot, a u najbolje trenutke spadaju i koncerti Rage Against the Machinea, Black Sabbatha i Green Daya.
 • Nova rock ide dalje u četverodnevnom formatu

  http://www.portaloko.hr/clanak/nova-rock-ide-dalje-u-cetverodnevnom-formatu/0/85958/
  Četverodnevni format inicijalno je predstavljen ove godine. 9.-12. Lipnja imat ćemo prilike gledati Red Hot Chilli Peppers i pregršt dobrih bendova.
 • Nova runda bendova na Nova rock festivalu

  http://www.portaloko.hr/clanak/nova-runda-bendova-na-nova-rock-festivalu/0/85957/
  Preliminarna lista izvođača na Nova rock festivalu objavljena je u listopadu,a vrlo velika dopuna je napravljena i danas. Organizatori su se potrudili oko novog programa, a objavljujemo većinu imena:
 • Austrijsko festivalsko ljeto ni ove godine ne razočarava

  http://www.portaloko.hr/clanak/austrijsko-festivalsko-ljeto-ni-ove-godine-ne-razocarava/0/85956/
  Nova Rock festival, Urban Art Forms i Frequency potvrdili termine, a neki i prve izvođače.
 • Još mjesec dana do Frequency festivala

  http://www.portaloko.hr/clanak/jos-mjesec-dana-do-frequency-festivala/0/48276/
  Austrijski Frequency jedan je od najdugovječnijih festivala u državi, a svakog ljeta slovi kao jedan od najboljih indie i alternative rock festivala u regiji. Lokacija i termin ostali su isti: gradić St. Pölten u blizini Beča od 15. do 17. kolovoza.
 • Nova runda bendova na Frequency festivalu

  http://www.portaloko.hr/clanak/nova-runda-bendova-na-frequency-festivalu/0/48299/
  Jedan od najraznovrsnijih i najdugovječnih festivala središnje Europe, Frequency u St.Poltenu pored Beča, izašao je u javnost sa novim imenima. Novi potvrđeni bendovi su Nero live,E mpire of the Sun, 3 Feet Smaller, Chad Valley i Tondbandgerät, Chase & Status DJ set, Subfocus, Dillon Francis, Atomique, Ghost Capsules, West MB i MC Daxta.
 • FM4 Frequency festival i ove godine u vrhu koncertne ponude

  http://www.portaloko.hr/clanak/fm4-frequency-festival-i-ove-godine-u-vrhu-koncertne-ponude/0/48275/
  Jedan od najraznovrsnijih i najdugovječnih festivala središnje Europe, Frequency u St.Poltenu pored Beča, izašao je u javnost sa prvim imenima. Glavna lica na plakatu čine alter-metal velikani System of a Down te vječito inspiriran australski genije Nick Cave sa svojim pratećim sastavom The Bad Seeds. Festival se održava 15.-17. kolovoza.
 • Gaslight Anthem na Frequency festivalu

  http://www.portaloko.hr/clanak/gaslight-anthem-na-frequency-festivalu/0/48300/
  Organizatori Frequency festivala u Sankt Poltenu pokraj Beča najavili su nove izvođače. Glavni od njih uključuju Gaslight Anthem, Fall out Boy i Regina Spektor.