Rezultati pretrage

DNŽ

 • Doznake Domovima za starije, Centrima za socijalnu skrb i stipendistima

  http://www.portaloko.hr/clanak/doznake-domovima-za-starije-centrima-za-socijalnu-skrb-i-stipendistima/0/107893/
  Uz već navedene mjere pomoći gospodarstvu te izdvajanja za županijske ustanove u zdravstvu, Županija nastavlja redovito financirati i socijalne ustanove, odnosno domove za starije osobe kojima je osnivač te centre za socijalne skrb.
 • Obustavljaju se sve aktivnosti vezane uz upis djece u I. razred osnovne škole (do 4. svibnja 2020.)

  http://www.portaloko.hr/clanak/obustavljaju-se-sve-aktivnosti-vezane-uz-upis-djece-u-i-razred-osnovne-skole-do-4-svibnja-2020/0/107689/
  Sukladno naputcima Ministarstva znanosti i obrazovanja obustavljaju se sve aktivnosti vezane uz upis djece u I. razred osnovne škole.
 • Održana radionica 'Upravljanjem stresom do poslovnog uspjeha'

  http://www.portaloko.hr/clanak/odrzana-radionica-upravljanjem-stresom-do-poslovnog-uspjeha/0/107605/
  Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je besplatnu radionicu “Upravljanjem stresom do poslovnog uspjeha” u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik.
 • Projekt MoST: Na tri lokacije u Neretvi provedeno ispitivanje saliniteta

  http://www.portaloko.hr/clanak/projekt-most-na-tri-lokacije-u-neretvi-provedeno-ispitivanje-saliniteta/0/107593/
  Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu i Regionalna agencija DUNEA, 10. ožujka u sklopu projekta MoST, na 3 mjerne postaje u dolini Neretve proveli su redovno terensko ispitivanje saliniteta te ostalih potrebnih parametara površinske i podzemne vode na poljoprivrednom zemljištu.
 • Stožer Civilne zaštite DNŽ: Zdravlje ljudi je na prvom mjestu, pratimo i utjecaj koronavirusa na gospodarstvo (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/stozer-civilne-zastite-dnz-zdravlje-ljudi-je-na-prvom-mjestu-pratimo-i-utjecaj-koronavirusa-na-gos/0/107549/
  Stožer Civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije održao je u ponedjeljak sjednicu na temu pripremnih aktivnosti u slučaju eventualne pojave koronavirusa u našoj županiji, a na ovoj sjednici su bili prisutni i predstavnici Hrvaske gospodarske komora, Hrvatske obrtničke komore, Turističke zajednice DNŽ te MORH-a.
 • Državna tajnica u posjetu malim općinama s velikim projektima (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/drzavna-tajnica-u-posjetu-malim-opcinama-s-velikim-projektima-foto/0/107547/
  Općinu Kula Norinska ovog vikenda posjetila je Nikolina Klaić, državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU, te zamjenica župana Žana Marević i ravnateljica Regionalne agencije DUNEA Melanija Milić.
 • Na radionicama u Stonu predstavljen natječaj za program zapošljavanja žena

  http://www.portaloko.hr/clanak/na-radionicama-u-stonu-predstavljen-natjecaj-za-program-zaposljavanja-zena/0/107500/
  Dubrovačko-neretvanska županija organizirala je u Stonu od 2. do 4. ožujka radionice na kojima je predstavljen natječaj “Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II”.
 • Održana sjednica Turističkog vijeća TZ Dubrovačko-neretvanske županije (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/odrzana-sjednica-turistickog-vijeca-tz-dubrovackoneretvanske-zupanije-foto/0/107469/
  U Dubrovniku je u ponedjeljak održana 8 sjednica Turističkog vijeća TZ Dubrovačko-neretvanske županije. Na sjednici je prihvaćeno Izvješće o izvršenju Programa rada Turističke zajednice Dubrovačko – neretvanske županije za 2019. Godinu, Izvješće Nadzornog odbora, Izvješće Turističkog vijeća kao i ono o radu direktora TZ Dubrovačko-neretvanske županije.
 • Prijavite se za sudjelovanje na prezentaciji 'Predstavljanje poticajnih kreditnih linija za poduzetnike'

  http://www.portaloko.hr/clanak/prijavite-se-za-sudjelovanje-na-prezentaciji-predstavljanje-poticajnih-kreditnih-linija-za-poduzetn/0/107454/
  Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s HAMAG BICRO-om, HBOR-om i Dubrovačko-neretvanskom županijom poziva Vas na interaktivnu prezentaciju “Predstavljanje poticajnih kreditnih linija za poduzetnike” koja će se održati u Dubrovniku i Opuzenu.
 • Prijavite se na stipendiju 'Dubrovnik FestiWine Challenge' 2020.

  http://www.portaloko.hr/clanak/prijavite-se-na-stipendiju-dubrovnik-festiwine-challenge-2020/0/107428/
  Dubrovačko-neretvanska županija raspisala je Javni poziv za dodjelu stipendija „Dubrovnik FestiWine Challenge“ 2020.
 • Projekt MoST predstavljen u Zagrebu (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/projekt-most-predstavljen-u-zagrebu-foto/0/107415/
  U Zagrebu je u organizaciji Hrvatskog društva za odvodnju i navodnjavanje predstavljen projekt MoST koji za cilj ima ublažavanje prodora slane vode u poljoprivredna zemljišta, a pilot područje je dolina Neretve.
 • Načelnik Stožera CZ DNŽ Joško Cebalo na sastanku u Ravnateljstvu civilne zaštite na temu sprječavanja mogućeg širenja korona virusa

  http://www.portaloko.hr/clanak/nacelnik-stozera-cz-dnz-josko-cebalo-na-sastanku-u-ravnateljstvu-civilne-zastite-na-temu-sprjecavanj/0/107402/
  Načelnik Stožera Civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, zamjenik župana Joško Cebalo sudjelovao je u srijedu na sastanku s načelnicima ostalih županijskih Stožera u Ravnateljstvu civilne zaštite u Zagrebu, a na temu sprječavanja mogućeg širenja COVID-19 odnosno korona virusa.
 • Centar za poduzetništvo: Dođite na prezentaciju 'Pokretanje i poslovanje OPG-ova' u Cavtatu i Opuzenu

  http://www.portaloko.hr/clanak/centar-za-poduzetnistvo-dodite-na-prezentaciju-pokretanje-i-poslovanje-opgova-u-cavtatu-i-opuzen/0/107386/
  Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Upravnim odjelom za ruralni razvoj, gospodarstvo i EU fondove Općine Konavle i Gradom Opuzenom Vas poziva na interaktivne prezentacije “Pokretanje i poslovanje obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava”.
 • Potpisani ugovori za projekte lučke infrastrukture vrijedne 8,7 milijuna kuna, Korčuli 88 novih komunalnih vezova (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/potpisani-ugovori-za-projekte-lucke-infrastrukture-vrijedne-87-milijuna-kuna-korculi-88-novih-komu/0/107372/
  Ravnatelji Županijske lučke uprave Dubrovačko-neretvanske županije i Županijske lučke uprave Korčula, Antun Banovac i Ante Tvrdeić potpisali su danas u Splitu s ministrom mora, prometa i infrastrukture Olegom Butkovićem ugovore o ulaganju u lučku infrastrukturu vrijedne 8,7 milijuna kuna.
 • Županija objavila Javne pozive za 2020. godinu

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupanija-objavila-javne-pozive-za-2020-godinu/0/107362/
  Dubrovačko –neretvanska županija objavila je Javne pozive za predlaganje programa/projekata za 2020. godinu iz područja skrbi o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji , iz područja skrbi o udrugama proisteklim iz II. svjetskog rata i poraća, iz područja zdravstva, socijalne skrbi i skrbi o osobama s invaliditetom te poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi.
 • Dubrovačko-neretvanska županija jedno od 11 pilot područja projekta BLUEfasma

  http://www.portaloko.hr/clanak/dubrovackoneretvanska-zupanija-jedno-od-11-pilot-podrucja-projekta-bluefasma/0/107361/
  Prvi partnerski sastanak projekta BLUEfasma održan je u grčkom Patrasu.
 • CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO Veliki interes za predavanje o pokretanju vlastitog posla, održano i predavanje o trikovima Facebook oglašavanja

  http://www.portaloko.hr/clanak/centar-za-poduzetnistvo-veliki-interes-za-predavanje-o-pokretanju-vlastitog-posla-odrzano-i-predava/0/107338/
  Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje održao je predavanje na temu pokretanja vlastitog posla na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku.
 • CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO: Poziv na prezentaciju 'Mali trikovi Facebook oglašavanja'

  http://www.portaloko.hr/clanak/centar-za-poduzetnistvo-poziv-na-prezentaciju-mali-trikovi-facebook-oglasavanja/0/107297/
  Centar za poduzetništvo d.o.o. poziva sve zainteresirane na besplatnu prezentaciju „Mali trikovi Facebook oglašavanja?” koja će se održati 20. veljače 2020. g. s početkom u 10:00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik na adresi Vukovarska 16 u Dubrovniku.
 • Župan Dobroslavić na konstituirajućoj sjednici novog saziva Europskog odbora regija (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan-dobroslavic-na-konstituirajucoj-sjednici-novog-saziva-europskog-odbora-regija-foto/0/107252/
  Na konstituirajućoj 138. sjednici Europskog odbora regija koja se održala u Briselu od 11. do 12. veljače izabrano je novo vodstvo institucije te sastav radnih tijela.
 • Održana redovita sjednica ŽOC-a Dubrovačko-neretvanske županije

  http://www.portaloko.hr/clanak/odrzana-redovita-sjednica-zoca-dubrovackoneretvanske-zupanije/0/107248/
  Županijski operativni centar (ŽOC) održao je redovnu sjednicu za provedbu Plana intervencija kod iznenadnih onečišćenja mora u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Članovi ŽOC-a jednoglasno su usvojili sve točke dnevnog reda, počevši od usvajanja Zapisnika protekle sjednice, kao i usvajanja Izvješća o radu ŽOC-a za 2019. godinu.