Rezultati pretrage

DNŽ

 • Održana sedma sjednica Vijeća za prevenciju Dubrovačko-neretvanske županije (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/odrzana-sedma-sjednica-vijeca-za-prevenciju-dubrovackoneretvanske-zupanije-foto/0/108531/
  U Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika održana je sedma sjednica Vijeća za prevenciju Dubrovačko-neretvanske županije na kojoj su sudjelovali predstavnici Županije, Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, Centra za socijalnu skrb, Dubrovačke biskupije, Zavoda za javno zdravstvo Centra 112, HOK-a, TZ DNŽ, Županijske uprave za ceste te medija.
 • Župan Dobroslavić održao videokonferenciju s općinskim načelnicima

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan-dobroslavic-odrzao-videokonferenciju-s-opcinskim-nacelnicima/0/108154/
  Župan Nikola Dobroslavić održao je u srijedu videokonferenciju s načelnicima Dubrovačkog primorja, Stona, Janjine, Orebića, Trpnja, Lumbarde, Smokvice, Blata, Vele Luke, Lastova, Mljeta, Zažablja, Slivna i Kule Norinske.
 • Župan Dobroslavić čestitao pravoslavni Uskrs

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan-dobroslavic-cestitao-pravoslavni-uskrs/0/108110/
  Povodom obilježavanja pravoslavnog Uskrsa župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku parohu Vladanu Perišiću i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti.
 • Župan Dobroslavić održao videokonferenciju s čelnicima nekoliko gradova i općina Dubrovačko-neretvanske županije

  http://www.portaloko.hr/clanak/zupan-dobroslavic-odrzao-videokonferenciju-s-celnicima-nekoliko-gradova-i-opcina-dubrovackoneretvan/0/108092/
  Župan Nikola Dobroslavić održao je video konferenciju s čelnicima gradova Dubrovnik, Metković, Ploče, Korčule i Opuzena, te općina Konavle i Župa dubrovačka na temu pandemije koronavirusa i funkcioniranja jedinica lokalne samouprave u ovim uvjetima.
 • Poziv na webinar 'COVID 19 – Dostupne mjere za poduzetnike'

  http://www.portaloko.hr/clanak/poziv-na-webinar-covid-19--dostupne-mjere-za-poduzetnike/0/108043/
  Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatni webinar na temu „COVID 19 – Dostupne mjere za poduzetnike“ u četvrtak, 16. travnja 2020. godine s početkom u 10.00 sati. Predavanje će održati gđa. Jasna Gavrić, savjetnica iz područja računovodstva i poreza.
 • GLAZBA S TROVRA Započela ugradnja prve tube u jedinstveni projekt vjetroorgulja (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/glazba-s-trovra-zapocela-ugradnja-prve-tube-u-jedinstveni-projekt-vjetroorgulja-foto/0/107960/
  Na gradilište jedinstvenog svjetskog projekta vjetroorgulja, na 114 metara visokom brdu Trovro u Rogotinu dopremljena je iz Koprivnice 21 tuba i u ponedjeljak je započela ugradnja prve tube u betonsku konstrukciju dugačku 15,5 metara koju su izgradili djelatnici tvrtke Trag iz Dubrovnika.
 • Doznake Domovima za starije, Centrima za socijalnu skrb i stipendistima

  http://www.portaloko.hr/clanak/doznake-domovima-za-starije-centrima-za-socijalnu-skrb-i-stipendistima/0/107893/
  Uz već navedene mjere pomoći gospodarstvu te izdvajanja za županijske ustanove u zdravstvu, Županija nastavlja redovito financirati i socijalne ustanove, odnosno domove za starije osobe kojima je osnivač te centre za socijalne skrb.
 • Obustavljaju se sve aktivnosti vezane uz upis djece u I. razred osnovne škole (do 4. svibnja 2020.)

  http://www.portaloko.hr/clanak/obustavljaju-se-sve-aktivnosti-vezane-uz-upis-djece-u-i-razred-osnovne-skole-do-4-svibnja-2020/0/107689/
  Sukladno naputcima Ministarstva znanosti i obrazovanja obustavljaju se sve aktivnosti vezane uz upis djece u I. razred osnovne škole.
 • Održana radionica 'Upravljanjem stresom do poslovnog uspjeha'

  http://www.portaloko.hr/clanak/odrzana-radionica-upravljanjem-stresom-do-poslovnog-uspjeha/0/107605/
  Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizirao je besplatnu radionicu “Upravljanjem stresom do poslovnog uspjeha” u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik.
 • Projekt MoST: Na tri lokacije u Neretvi provedeno ispitivanje saliniteta

  http://www.portaloko.hr/clanak/projekt-most-na-tri-lokacije-u-neretvi-provedeno-ispitivanje-saliniteta/0/107593/
  Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu i Regionalna agencija DUNEA, 10. ožujka u sklopu projekta MoST, na 3 mjerne postaje u dolini Neretve proveli su redovno terensko ispitivanje saliniteta te ostalih potrebnih parametara površinske i podzemne vode na poljoprivrednom zemljištu.
 • Stožer Civilne zaštite DNŽ: Zdravlje ljudi je na prvom mjestu, pratimo i utjecaj koronavirusa na gospodarstvo (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/stozer-civilne-zastite-dnz-zdravlje-ljudi-je-na-prvom-mjestu-pratimo-i-utjecaj-koronavirusa-na-gos/0/107549/
  Stožer Civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije održao je u ponedjeljak sjednicu na temu pripremnih aktivnosti u slučaju eventualne pojave koronavirusa u našoj županiji, a na ovoj sjednici su bili prisutni i predstavnici Hrvaske gospodarske komora, Hrvatske obrtničke komore, Turističke zajednice DNŽ te MORH-a.
 • Državna tajnica u posjetu malim općinama s velikim projektima (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/drzavna-tajnica-u-posjetu-malim-opcinama-s-velikim-projektima-foto/0/107547/
  Općinu Kula Norinska ovog vikenda posjetila je Nikolina Klaić, državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU, te zamjenica župana Žana Marević i ravnateljica Regionalne agencije DUNEA Melanija Milić.
 • Na radionicama u Stonu predstavljen natječaj za program zapošljavanja žena

  http://www.portaloko.hr/clanak/na-radionicama-u-stonu-predstavljen-natjecaj-za-program-zaposljavanja-zena/0/107500/
  Dubrovačko-neretvanska županija organizirala je u Stonu od 2. do 4. ožujka radionice na kojima je predstavljen natječaj “Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II”.
 • Održana sjednica Turističkog vijeća TZ Dubrovačko-neretvanske županije (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/odrzana-sjednica-turistickog-vijeca-tz-dubrovackoneretvanske-zupanije-foto/0/107469/
  U Dubrovniku je u ponedjeljak održana 8 sjednica Turističkog vijeća TZ Dubrovačko-neretvanske županije. Na sjednici je prihvaćeno Izvješće o izvršenju Programa rada Turističke zajednice Dubrovačko – neretvanske županije za 2019. Godinu, Izvješće Nadzornog odbora, Izvješće Turističkog vijeća kao i ono o radu direktora TZ Dubrovačko-neretvanske županije.
 • Prijavite se za sudjelovanje na prezentaciji 'Predstavljanje poticajnih kreditnih linija za poduzetnike'

  http://www.portaloko.hr/clanak/prijavite-se-za-sudjelovanje-na-prezentaciji-predstavljanje-poticajnih-kreditnih-linija-za-poduzetn/0/107454/
  Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s HAMAG BICRO-om, HBOR-om i Dubrovačko-neretvanskom županijom poziva Vas na interaktivnu prezentaciju “Predstavljanje poticajnih kreditnih linija za poduzetnike” koja će se održati u Dubrovniku i Opuzenu.
 • Prijavite se na stipendiju 'Dubrovnik FestiWine Challenge' 2020.

  http://www.portaloko.hr/clanak/prijavite-se-na-stipendiju-dubrovnik-festiwine-challenge-2020/0/107428/
  Dubrovačko-neretvanska županija raspisala je Javni poziv za dodjelu stipendija „Dubrovnik FestiWine Challenge“ 2020.
 • Projekt MoST predstavljen u Zagrebu (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/projekt-most-predstavljen-u-zagrebu-foto/0/107415/
  U Zagrebu je u organizaciji Hrvatskog društva za odvodnju i navodnjavanje predstavljen projekt MoST koji za cilj ima ublažavanje prodora slane vode u poljoprivredna zemljišta, a pilot područje je dolina Neretve.
 • Načelnik Stožera CZ DNŽ Joško Cebalo na sastanku u Ravnateljstvu civilne zaštite na temu sprječavanja mogućeg širenja korona virusa

  http://www.portaloko.hr/clanak/nacelnik-stozera-cz-dnz-josko-cebalo-na-sastanku-u-ravnateljstvu-civilne-zastite-na-temu-sprjecavanj/0/107402/
  Načelnik Stožera Civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, zamjenik župana Joško Cebalo sudjelovao je u srijedu na sastanku s načelnicima ostalih županijskih Stožera u Ravnateljstvu civilne zaštite u Zagrebu, a na temu sprječavanja mogućeg širenja COVID-19 odnosno korona virusa.
 • Centar za poduzetništvo: Dođite na prezentaciju 'Pokretanje i poslovanje OPG-ova' u Cavtatu i Opuzenu

  http://www.portaloko.hr/clanak/centar-za-poduzetnistvo-dodite-na-prezentaciju-pokretanje-i-poslovanje-opgova-u-cavtatu-i-opuzen/0/107386/
  Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Upravnim odjelom za ruralni razvoj, gospodarstvo i EU fondove Općine Konavle i Gradom Opuzenom Vas poziva na interaktivne prezentacije “Pokretanje i poslovanje obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava”.
 • Potpisani ugovori za projekte lučke infrastrukture vrijedne 8,7 milijuna kuna, Korčuli 88 novih komunalnih vezova (FOTO)

  http://www.portaloko.hr/clanak/potpisani-ugovori-za-projekte-lucke-infrastrukture-vrijedne-87-milijuna-kuna-korculi-88-novih-komu/0/107372/
  Ravnatelji Županijske lučke uprave Dubrovačko-neretvanske županije i Županijske lučke uprave Korčula, Antun Banovac i Ante Tvrdeić potpisali su danas u Splitu s ministrom mora, prometa i infrastrukture Olegom Butkovićem ugovore o ulaganju u lučku infrastrukturu vrijedne 8,7 milijuna kuna.