SPREMNI ZA BRAČNE VODE

Znakovi koji pokazuju da ste pronašle svog princa na bijelom konju

Znate gdje ćete živjeti, koliko djece želite, kako ćete provoditi zajedničko vrijeme? Seks vam je najuzbudljivija razonoda? Spremni ste uploviti u bračne vode...

Nekoliko činjenica o partneru i njegovim nakanama morate otkriti, spoznati i razumjeti ukoliko se želite doživotno vezati za drugu osobu, piše zivotistil.hr. 

1. Mane

Znate da vaš sadašnji dečko nije savršen. Ima svoje propuste i slabe točke. Ne zamjerate mu to. Niste ni vi savršeni. Loše bi bilo da ne vidite njegove loše strane.

2. Zajedničko vrijeme  

Nije opsesivan. Poštuje vaše druženje s prijateljicama. Dok ste zajedno, nastoji vam se prilagoditi u onome gdje želite ići, što želite raditi. Imate sličan način opuštanja.

3. Samostalnost 

Može li biti samostalan kada počnete živjeti zajedno? To znači da će pospremiti za sobom, pomoći vam oko čišćenja stana, ponekad skuhati ručak, ispeglati robu, objesiti veš, otići u trgovinu. Ne treba vam netko kome ćete služiti kao robinja.

4. Divi vam se  

Svakog dana primjećuje što ste odjenuli, kakav parfem imate, kako hodate. Potajno vas škica. Ne prigovara vam za novu frizuru. Ne želi vas mijenjati. Ne nameće vam kakve nokte biste trebali imati, jeste li se previše udebljali i kako se šminkate. Ne uspoređuje vas s drugima i svjestan je da niti on nije model koji će vam moći pametovati. Ne očekuje da budete non-stop u top izdanju. 

5. Privrženost  

Vjeruje vam, nije ljubomoran, ne može se zamisliti bez vas. Postali ste mu nezamjenjiva osoba u životu. Obećaje da će vam biti podrška do kraja života.

6. Uzori   

Dokazano je da djeca od svojih roditelja preslikavaju ponašanje. Stoga, zapitajte se kako se slažete s njegovima? Što ako on u nekoj dobi postane sličan njima? Ako ta pitanja još niste razriješili sami sa sobom, ne srljajte u brak. Velika je vjerojatnost da će manire pokupiti od svojih bližnjih. Vaše obitelji trebale bi slično funkcionirati. 

7. Romantika  

Hoće li nastojati održavati romantiku i nakon dugih godina provedenih u braku? Hoće li vas iznenaditi kartama za koncert, finom večerom, izletom? Mora vas osvajati dokle god ste zajedno. Trud uvijek ostaje zapažen i zapamćen. 
 
8. Financijska situacija      

Zaposlen je? Ima redovite prihode? Odgovorno se odnosi prema poslu? Nije egoist i spreman je dijeliti prihode. Kada se obitelj proširi, i njima će omogućiti dostojan život.

9. Lokacija  

Hoćete li živjeti u kući ili u stanu? Koji će to biti kvart? Na ova pitanja neka vam odgovori što prije, a ukoliko kasnije krene odstupati od rečenog, znate da nije pozdan. Razmislite hoće li tako i tijekom vašeg zajedničkog života mijenjati mišljenja?

10. Seks    

Iako kažu da seks nije bitan, nemojte se dati zavaravati. Imate li iste seksualne ambicije? Nekome nedostatak seksa može izazvati frustraciju, poremećaj komunikacije, signal da osim spolnosti još nešto ne funkcionira. Dok je drugome manjak seksa odraz prezaposlenosti, umora i zasićenosti. Uskladite se kako vaš brak ne bi bio na klimavim nogama. 

Komentiraj članak

Komentari