STUDENT

ZLOČIN U UGLEDNOJ OBITELJI Iskopao bratu grob, potom ga do smrti brutalno zatukao bokserom u glavu, a onda dokrajčio nožem

Teško ubojstvo dogodilo se u ponedjeljak u Srbiji. Student psihologije Bogdan G (20) do smrti je zatukao bokserom starijeg brata Ignjata (24) a onda ga dokrajčio nožem. Svoj je zločin, čini se, pomno planirao.

Njegovo tijelo je potom utovario na kolica i krenuo ka objektu Vodovoda, u blizini njihove obiteljske kuće gdje je prethodno iskopao rupu u kojoj je namjeravao zakopati tijelo. Policijska patrola slučajno je primijetila Bogdana kako gura kolica. Ostali u šoku kada su vidjeli što se u njima nalazi, prenosi 100posto.

Sa se nisu slučajno zatekli na njegovoj ruti, Bogdanov bi zločin ostao neotkriven. Bogdan je srednji od trojice sinova uglednog profesora i slikara koji predaje na visokoj školi za obrazovanje prosvjetnih radnika u Šapcu, a majka mu je ekonomistica.

Prije stravičnog zločina, Bogdan je bio odličan učenik u gimnaziji i odličan student. Njegov brat Ignjat godinama je zlostavljao ukućane pa se pretpostavlja da su motiv strašnom ubojstvu loši obiteljski odnosi.

Nitko od susjeda srpskim novinarima nije htio komentirati ovaj stravičan zločin. Odmahuju rukom i šute, a tek poneki dobacuje da su bili čudna obitelj te da ih ništa ne iznenađuje. Nisu se družili gotovo ni s kim, a djeca su im, čuli su, bila problematična.

Bogdanu je određen pritvor, a tijekom prijepodneva bio je na psihijatrijskom promatranju i vještačenju. Tužilaštvo je naredilo obdukciju tijela ubijenog Ignjata G.

Komentiraj članak

Komentari