POZNATA IMENA

ZIMSKI PROGRAM U REVELINU U subotu prvi Trash Party ove zime na radost svih domaćih

Prva imena zimske sezone u Revelinu su otkrivena. Očekuje nas zasigurno dobra zabava i nezaboravni provodi.

Prva zabava koja je već ovu subotu, 18. studenog u Revelinu je popularni “Trash Party” koji već ima dugu tradiciju. Poznato je među svima da su Trash večeri u Revelinu najluđi odabiri za subotnji izlazak s društvom. “Vrapci i komarci”, “Djevojka sa sela”, “Šumica”, samo su dio hitova koje ćete imati priliku poslušati u ovu subotu. 

Koncert Ivana Zaka na rasporedu je 25. ovog mjeseca, a cijene ulaznica koje su već u pretprodaji u uredu Revelina donose odlične pogodnosti svima koji požure po iste.  Odličan zabavljač svojom energijom podigne atmosferu na svakom nastupu, pa smo sigurni da će tako biti i u Revelinu. 

Na san Božić imat ćete priliku poslušati Jelenu Rozgu. Na posljednjem nastupu Rozge u Revelinu tražila se ulaznica više, stoga je preporuka da požurite s kupnjom ulaznice jer smo sigurni da ćete Božić provesti s Jelenom Rozgom u Revelinu. 

Predzadnjeg dana ove godine, točnije 30. prosinca na radost brojne publike stiže velika regionalna zvijezda Željko Joksimović. Njegova ljubav prema Dubrovniku, Revelinu i publici dovodi ga ponovno kako bi na pravi način obilježili kraj ove uspješne godine. Veliki broj upita već pristiže, zato budite brzi! 

Zabave sigurno neće nedostajati, a predblagdansko raspoloženje dodatno začinite s koncertima u Revelinu. Više informacija potražite na stranicama Revelina. 

Komentiraj članak

Komentari