ZAJEDNO ZA NINU

ŽERA 'ZAPALIO' LJUTU Konavljani i Dubrovčani se ujedinili za Ninu (FOTOGALERIJA)

Veliki koncert Crvene jabuke održan je sinoć u Ljutoj kao centralni događaj programa „Zajedno za Ninu“. Uz Crvenu jabuku nastupio je konavoski rock bend Bjelouška i DJ Lucas.

Veliki broj ljudi prisustvovao je koncertu. Sportski tereni malonogometnog igrališta u Ljutoj bili su ispunjeni do posljednjeg mjesta. Organizatori su pripremili bogatu lutriju a cjelokupni prihod namijenjen je za potrebe Nine Đivanović, koja je i sama bila prisutna  na koncertu i sa publikom pjevala zajedno do dugo u noć.
 
Iz organizacijskog odbora „Zajedno za Ninu“ zahvaljuju se brojnim volonterima koji su pomogli u realizaciji ove dobrotvorne večeri.

Inicijativa „Zajedno za Ninu“ nastavlja se i dalje. Sve osobe i poduzeća mogu i dalje mogu vršiti uplatu na žiro račun Nine Đivanović te iskazati svoje veliko srce i time  pomoći u njezinom lječenju.

Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima kao i podatke o uplati novčanih donacija na Ninin račun potražite na web stranici: www.zajednozaninu.com.hr i na Facebook profilu "Zajedno za Ninu".


Komentiraj članak

Komentari