NOVI DETALJI

ŽENU POLOMLJENU NAŠLI NA ULICI Bivši se lani sa susjedima iživljavao nad njom, ošišali su je metalnim škarama

U ponedjeljak navečer je u Solinu 38-godišnju ženu, B.R., brutalno pretukla skupina muškaraca te je pronađena kako leži s teškim ozljedama, slomljenom jednom rukom i obje noge. Kako piše Slobodna Dalmacija, nesretna žena je tijekom utorka još uvijek bila u šoku i nije u stanju podrobnije opisati napadače, prenosi Net.hr.

S obzirom na to da je 38-godišnjakinja u lošem psihičkom stanju, tako da nije u stanju reći ništa detaljnije o napadačima što se tiče fizičkog izgleda i mogućim motivima za napad, policiji je otežan pronalazak napadača.

Da stvar bude još gora, žena, koja je izjavila kako ju je pričekala skupina muškaraca i pretukla na mirnom području pri samom spoju Klisa sa Solinom, bila je žrtva grupnog napada i prošle godine. Naime, u lipnju prošle godine njezin bivši izvanbračni partner Igor Dokić (42) sa svojim susjedima odveo je 38-godišnjakinju do garaže, zaprijetivši joj ubojstvom metalnom šipkom. Tamo su se 20 minuta iživljavali nad njom te su joj metalnim škarama ošišali kosu.

Nakon svega, Dokić ju je Mercedesom povezao u nepoznatom pravcu, a ona je iz straha u jednom trenutku iskočila iz automobila, pobjegla i sve prijavila policiji koja je privela tri osobe, među kojima je bio i Dokić koji je otprije poznat policiji, piše Slobodna Dalmacija.

Komentiraj članak

Komentari