Ljepota

ŽENSKO DRUŽENJE UZ 'DAVINES': Novitate iz Frizerskog salona Šejla /FOTOGALERIJA/

Frizerski salon Šejla u svojoj dosadašnjoj ponudi predstavlja i jednu novitatu.

Uz svo radno iskustvo i znanja, novitati u frizerskom svijetu nikad dosta. Prateći trendove frizerski salon Šejla uz kvalitetan odabir nudi širok asortiman novih materijala  koji će obogatiti i pružiti klijentima što kvalitetniju uslugu.

Klijent također snosi dio odgovornosti. On treba znati reagirati kad je potrebno te omogućiti sebi njegu koja treba postati ritual.

Frizerski salon Šejla organizirao je tematski dan pod nazivom 'njega kose' gdje su  ugostili  team Davines koji se isključivo bavi prirodnim proizvodima koje su u salonu već ranije predstavljeni.

Uz bogatiji izbor boja bez amonijaka, Davines je omogućio poveći izbor proizvoda namijenjenih raznim problemima bilo da je riječ o vlasištu, dlaci, alergiji ili slično. Popraćeno prirodnim sastojcima (kao što su šljiva, papar, kapara, maslina, dinja, badem i itd.) i poradio na izbacivanju parabena i sulfata kod određenih proizvoda, a styling formirao bez agresivnosti (ljepljenja, svrbeža).

Naše žensko druženje baziralo se na njezi kose i svakodnevnom prirodnom looku obzirom kako je on danas najtraženiji. Uz Davines proizvode obogatili smo ponudu s umecima za kosu raznih nijansi i dužina, dodali smo kreatinska ravnanja i slično.

Za ugodno druženje želimo zahvaliti Davinesu i svim svojim vjernim klijentima.

Uvijek veseli i pozitivni za sve savjete i usluge stojimo na raspolaganju od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati.

Kontaktirati nas možete na broj 020 311- 349

Vidimo se.

Komentiraj članak

Komentari