Strava

Žena podijelila jezivo iskustvo i pokazala zašto neznance ne smijemo puštati u svoj dom

Ona je preko jedne aplikacije za oglašavanje objavila da prodaje sušilicu, no nije se nadala da će požaliti zbog toga

U neugodnoj situaciji našla se jedna žena koja je pustila nepoznatog muškarca u svoj dom, a koji je od nje htio kupiti sušilicu za rublje.

Ona je preko jedne aplikacije za oglašavanje objavila da prodaje sušilicu, no budući da je riječ o stroju koji se nalazi u podrumu njezine kuće, potencijalni kupac sam je morao doći po nju. Priču je objavila na svom Twitter profilu pod imenom SaraSuze. Zbog sigurnosti odlučila je zainteresirane pustiti u kuću tek nakon 17 sati kad joj suprug dođe s posla. No javio joj se jedan kupac koji radi noćne smjene te ju je upitao može li doći ujutro. Ona mu je rekla da može prije nego što joj suprug ode na posao. Međutim, kupac je kasnio i pojavio se na njezinim vratima 15 minuta nakon što je njezin suprug napustio kuću iako mu je poslala poruku da ne dolazi, piše Večernji list

– Koliko je imao godina? Kasne šezdesete, početak sedamdesetih. Visok je i mršav. Nosi vjenčani prsten. Nije mi se smiješio čudno niti me predugo gledao. Donijela sam odluku. Izgledao je sigurno i osjećala sam se loše jer ga ne puštam da vidi sušilicu pa sam ga pozvala unutra. Kada smo došli u podrum, bio je pozitivan i rekao da je možemo izvući, no uz moju malu pomoć – prepričala je svoje iskustvo. Uzela je jednu stranu sušilice te su je zajedno krenuli nositi po stubama.

– Zajedno smo je nosili. No sa svakom stubom osjećala sam sve veću težinu. Znojim se. Teško dišem. Ljutita sam. Na pola puta osjećam da on ne radi ništa. I onda vidim taj njegov pogled. On zuri u mene. Gleda me u oči s osmjehom. Kosa mi je na čelu, ne mogu više držati i baš sam ga krenula pitati što se događa kada je progovorio – prepričava i dodaje: – Dovraga, djevojko. Pogledaj se. Čovječe, ta bedra. Zaposli ih, ha? Taj znoj izgleda dobro na tebi. Tako radeći, kladim se da je tvoj suprug sretan muškarac. Hajde, pokaži mi što imaš – govorio joj je. Ona je ostala šokirala, no znala je da nema izlaza. Kiselo se nasmiješila i nastavila je nositi sušilicu do prizemlja kuće.

Čim su došli gore, brzo je otišla do mobitela i nazvala supruga da mu kaže da je kupac stigao.


No muškarac je brzo otišao te se ponovno vratio oko 10 sati, ali kada mu je suprug otvorio vrata, pretvarao se da je pogriješio kuću. – Poanta je – osim što sam ljutita, želim svima reći da čak i u događaji poput ovoga, koji završe u redu, uzimaju emocionalni danak. Bila sam prestrašena. Ostavio mi je golemi teret i sad imam još jednu ''stvar'' o kojoj se moram brinuti – priznala je ona te poručila da njezin primjer treba svima biti upozorenje.

Komentiraj članak

Komentari