BIZNISMEN S ESTRADE

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ POSTAJE MEDIJSKI MOGUL Obrazovani glazbenik ima svoj studio, snima filmove, a sad se baca i u televizijski posao

Željko Joksimović poznat je u Srbiji, ali i u Hrvatskoj i cijeloj regiji kao pop pjevač s najljepšim ljubavnim pjesmama. Srbiju je predstavljao na Euroviziji više puta, piše pjesme, a glazbom se bavi odmalena pa je tako već s tri godine počeo svirati harmoniku. Danas svira 14 instrumenata, a osim toga piše i glazbene aranžmane te producira, piše 100posto.hr.

Većinu posla napravi u svom studiju koji je opremio u raskošnoj vili u Beogradu u kojoj živi sa suprugom Jovanom i njihovo troje djece. Vila se nalazi u elitnom kvartu Senjak i navodno vrijedi 2,5 milijuna eura, a cijelo imanje ima 2000 kvadratnih metara.

Ima i studio u samom centru Beograda koji je komercijalan.

Prošle godine Joksimović je objavio kako radi na dva filma. U prvom, onom o Leskovcu, radit će glazbu, dok će se drugi baviti životom pjevača Tome Zdravkovića.

"S Draganom Bjelogrlićem radit ću na filmu o legendi narodne glazbe. Kao producenti potrudit ćemo se da na pravi način dočaramo Tominu biografiju", rekao je Joksimović.

Ali, ni tu ne staje s poslovnim pothvatima. Beogradski Kurir objavio je kako glazbenik pokreće tri televizijska kanala.

Naime, regulacijsko tijelo za elektroničke medije izdalo je dozvolu za kablovske kanale K1 Studio, Stajl Fajl i TV DR, a sve tri u vlasništvu su njegove tvrtke Minakord media.

Kurir navodi kako će K1 biti glazbena televizija, TV DR će se baviti zdravstvom, a Stajl Fajl će promijeniti naziv i emitirati dječji program.

Navodno su i voditeljice Maja Nikolić i Nataša Miljković upravo zato dale otkaz na TV Prvoj te će od jeseni početi raditi za Joksimovića.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari