NAGRADNA IGRA

ŽELITE OSVOJITI 20.000 KUNA? Porezna uprava ih dijeli, a evo i što trebate napraviti

U borbi protiv sive ekonomije, Porezna uprava Ministarstva financija pokrenula je novu nagradnu igru pod nazivom “Bez računa se ne računa”, pa su pozvali sve građane da se i ovaj put aktivno uključe, izvijestili su iz Porezne uprave. “Pošteno zarađen novac građana namijenjen za zdravstvo, školstvo i sigurniju budućnost pojedini obveznici i dalje zadržavaju samo za sebe, stoga pozivamo građane da i dalje traže i uzimaju račune te se uključe u nagradnu igru Ministarstva financija, Porezne uprave”, piše Net.hr.

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri potrebno je skupiti 20 originalnih računa s datumom izdavanja od 1. srpnja 2019. godine te ih poslati na adresu Hrvatska lutrija, p.p. 493, 10001 Zagreb, uz naznaku “Za nagradnu igru Bez računa se ne računa”. Ukupno će se održati četiri kola, a nagradna igra trajat će do 24. ožujka 2020. godine. U svakom kolu nagradne igre dijelit će se vrijedne nagrade na potrošačkim karticama u iznosima od 5000, 7500, 10.000 i 20.000 kuna. Emisije javnog izvlačenja dobitnika nakon svakog kola moći ćete pogledati u programu Hrvatske radiotelevizije.

Uvjeti sudjelovanja

Iz Porezne uprave su naglasili da u igri “Bez računa se ne računa” mogu sudjelovati svi računi zaprimljeni prilikom plaćanja gotovinom. Računi ne moraju nužno imati brojeve JIR i ZKI brojeve. Sukladno pravilima nagradne igre računom za gotovinski promet smatra se svaka isprava kojom se obračunavaju isporuke dobara i usluga, neovisno u kojem obliku i pod kojim nazivom je izdana. Dostavljeni računi moraju sadržavati podatke o izdavatelju računa (ime ili naziv, adresu, OIB, datum izdavanja računa od 1. srpnja 2019.).

Komentiraj članak

Komentari