OŠ IVAN GUNDULIĆ

ZAMJENICA MINISTRICE DOŠLA ZA DAN ŠKOLE Gruška škola jedina će u Gradu početi s kurikularnom reformom

Povodom Dana škole OŠ Ivana Gundulića danas je održana svečana priredba na kojoj je prisustvovala i pomoćnica ministrice obrazovanja Lidija Kralj.

Osnovna škola Ivana Gundulića jedina je škola s područja Dubrovnika u kojoj će započeti eksperimentalna provedba kurikularne reforme, pišu iz Dubrovačkog dnevnika. Pomoćnica ministrice Lidija Kralj iskazala je zadovoljstvo što je povodom Dana škole posjetila OŠ Ivana Gundulića.
- Zahvaljujem vam na hrabrosti što ste odlučili ući u eksperimentalni program Škola za život. Vjerujem da ćemo tijekom sljedećih mjeseci imati puno više prednosti nego dilema svezi eksperimentalnog programa - kazala je pomoćnica Kralj prenijevši pozdrave ministrice Blaženke Divjak za koju je naglasila kako je "dušom i srcem u obrazovnoj reformi".

Ravnateljica OŠ Ivana Gundulića Vedrana Elez zahvalila se Ministarstvu što je prepoznalo trud i rad škole te ih uključilo u eksperimentalno program.
- Dolazak pomoćnice ministrice potpora nam je za budućnost i novi put, no to ne bi bilo moguće bez vrijednih učitelja čija je ovo najveća zasluga - poručila je ravnateljica.

Pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić prisjetio se kako je OŠ Ivana Gundulića bila i njegova škola prije 40-ak godina.
- Stalno se priča o promjenama i reformama. Mislim da nam je ova reforma potrebna i nadam se da će nas usmjeriti na pravi put što je naš cilj i želja, no volio bi da nastavnici i učitelji dobiju najviše od reforme jer na njima sve počiva i oni nose cijeli sustav - kazao je pročelnik Dživo Brčić.

Komentiraj članak

Komentari