POSVETIO JOJ PJESMU 'KAD SI REKLA DA ME VOLIŠ'

ZAJEDNO SU OD NJEGOVE 17. GODINE Dino Merlin: 'Svoju sam ženu doslovno oteo'

U trenucima kad je par bio razdvojen i sakrivao se od prijatelja i obitelji nastao je i hit 'Kad si rekla da me voliš' kojeg je Merlin posvetio supruzi Ameli

Sarajevski glazbenik Dino Merlin (56) rijetko se u javnosti pojavljuje sa suprugom Amelom i ne priča o njoj, ali je nedavno otkrio priču koja stoji iza pjesme 'Kad si rekla da me voliš' koja je uvjerljivo jedna od najpoznatijih pjesama glazbenika. Kao što i većina njegovih pjesama i ova je posvećena supruzi Ameli. 

Merlin je ispričao kako je par bio u vezi pet godina, a zatim su se tajno vjenčali. No, cijelo vrijeme ga je bilo strah kako ne bi netko upao na ceremoniju i sve upropastio. 

- Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi netko naišao i pokvario našu sreću. Nakon vjenčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se kod moje majke i odmah osjetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za obitelj i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu htjeli ni čuti za nju. Ali, eto vrijeme liječi sve pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem - ispričao je Merlin za 'Glossy'.

U trenucima kad je par bio razdvojen i sakrivao se od prijatelja i obitelji nastao je i hit 'Kad si rekla da me voliš' kojeg je Merlin posvetio supruzi. 

Dino i Amela u vezi su od njegove 17. godine, a zbog njegovog siromaštva u kojem je živio od ranog djetinjstva, roditelji njegove odabranice branili su im da se viđaju. 

 

Komentiraj članak

Komentari