INOVACIJA

Zaboravite na uloške i tampone, stiže ljepilo za vaginu

I dok ovaj proizvod nailazi na brojne kritike, kiropraktičar iz Kansasa ne da se smesti i uvjerava žene da će im njegov Mensez Feminine lip-stick promijeniti život.

U moru bizarnih izuma, evo još jednog. Američki kiropraktičar Daniel Dopps patenitrao je ljepilo za vaginu koje je nazvao Mensez Feminine lip-stick, piše zivotistil.hr.

I dok njegov proizvod nailazi na brojne kritike, osobito od strane žena koje mu zamjeraju da stvara nepotreban tabu oko mjesečnice, kiropraktičar iz Kansasa ne da se smesti i uvjerava potencijalne kupce da je njegov proizvod u najmanju ruku -revolucionaran.

Evo kako se koristi: uzmete taj lip-stick (koji i izgleda kao ruž za usne), njime namažete stidne usne koje će se potom zalijepiti te spriječiti curenje krvi iz vagine. Ljepilo zadržava znoj, krv i vodu, no propušta mokraću.

Stoga, svaki put kada budete mokrile, ljepilo će popustiti i nakupljena krv će iscuriti. Nakon nužde, ljepilo ćete ponovno aplicirati na stidne usne. Sastav ovog proizvoda je potpuno siguran za zdravlje. Riječ je o aminokiselinama i uljima. Koliko je učinkovit, još ne znamo.

Komentiraj članak

Komentari